Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura tak tak si to aj ja predstavujem ...len môj terajší gyn nerobí hormonálny profil, preto som rýchlo zháňala nového. Toho nového som videla iba na fotke 🙂 http://www.medon.sk/index.php/o-nas....inak aj ja keď dostanem mrchu, tak furt aj depku ☹ 😠 😖 🙄
@custy hmmm tak to si mala injekcie do brucha ? priznám sa Ti ja som to odmietla....mala som šťastie, endometriózu nemám teraz aktívnu, cítim sa dobre. po operácii zmizli tie NENORMÁLNE bolesti pred mrchou a našťastie nemám nič poškodené. Končíš teraz v januári ? Veľmi ti držím prsty 😉
@azzura 😀 😀 😀 spraví mi aj modré z neba 😀 😀 😀 som zvedavá, najprv sa ho opýtam či mi urobí HP a folikulometriu ...keby som to potrebovala do Brna. Lebo ten môj súčasný dr mi nespraví....veríš tomu ? že mi to majú urobiť v CAR ... on je totiž silne veriaci. Tak dúfam že ten nový nebude mať problém s takýmto vyšetrením. Keby že áno, tak ani nepodpíšem dohodu a hľadám ďalej. áno budem to brať celý mesiac....dnes ťa už brucho nebolí ?
@janap76 mám 35 :( a v auguste 36 :( celé zle, čo už, nikdy som nemala ani náznak endometriózy, až pri laparke mi ju diagnostikovali a hneď IV.stupeň (najvyšší) to bol šok nielen pre mňa ale i doktor sa divil, nečakal tento verdikt, brala som lieky nie injekcie, začiatok bol divoký, ale potom sa to upokojilo a celkom v pohode som to prežila, ale či to malo význam??? ktohovie?? ukáže čas, už som urobila čo sa dalo. Ostatné už nechávam na PánaBoha, moja cesta je len prirodzene, inak nechcem ísť, ale vám všetkým držím palce aby sa vám naplnili túžby, musíme veriť že s @gelinka sa vrece s bábatkami roztrhlo a že sa nám zadarí v tomto pre šťastnom roku 2013 🙂
Držte sa všetky! som tu neustále(i keď väčšinou tíško) s vami 🙂
@custy asi som dobre pochopila že na umele odmietaš ist .....
Ja som na tom bola podobne, ibaže ja preto že sme obaja uplne zdravi a prd z toho, ani IUI ani IVF nevyslo...a mna to sere, vieš ked mas daku diagnozu tak aspon vieš kde je problem ale ja som taka chudera co nevie preco
Ale drzim ti palce aby vam to vyslo a že vsetko zle už maš za sebou 🙂
@custy spomínam si že môj operater v KE vravel, že po skončení tej liečby je najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia...tak keď skončíš, dávaj si tie kvapky, kúp si trebárs ešte gynastan a snažilkujte každé 2-3 dni....určite sa podarí, uvidíš. Prajem Ti to z celého srdca .... bude dobre 🙂 😉
@simkarobkova ozaj, tak ako ? čo si dnes ráno zistila ? 🙂
Dobré ránko babky 😉
@gelinka75 ...brú chuť .... jak dobré že si dala PN. čo ti bude robiť zubárka ? no, mne sa tak nič nechce, až to nie je pekné 😉 už nech je víkend. Potrebujem si upratať poriadne a oddýchnuť. Včera sme boli u nového gyn, tak tento povedal že mi dá normálne urobiť HP / nemyslí si že je to iba v rukách božích / a to je základ. Dokonca pri IVF spolupracuje aj s CAR v Brne. Tak dúfam že to bude OK. Potom sme ešte zbehli do Hodonína ..... mm mi kúpil kožušinu ...pod stôl, pretože vždy mi je zima na nohy ..... a môj malý pes ....keby si videla čo to robila.... 😀 😀 😀 😀 hodinu okolo toho chodila a ňuchala a potom keď si na to ľahla, tak nechcela z toho ani zísť 😀 😀 😀 😀 bolo jej v tom teplúčko ....akurát že potom voňala ako ovečka 😀 😀 😀 😀

@azzura hmm, mi hovor :( a ako si to užívala? od kolkého dňa?lebo neviem sa na nete o tom dočítať, ďakujem