icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

custy
10. jan 2013

@azzura hmm, mi hovor :( a ako si to užívala? od kolkého dňa?lebo neviem sa na nete o tom dočítať, ďakujem

azzura
10. jan 2013

@custy ja som to ešte neuživala, ale som sa na MK docitala že sa to berie od 1DC 3xdenne po jedle a niektore to beru cely cyklus a niektore do ovu, ja budem do ovu

janap76
10. jan 2013

@custy áno, sú to tieto kvapky. Brala som ich trochu dávnejšie, mala som problémy a pomohli mi. Musím si ich kúpiť zas. Keby to azurka nepripomeniem, úplne na nich zabudnem 🙂

janap76
10. jan 2013

@custy
@azzura ja som ich brala normálne celý mesiac. Ale vtedy som neriešila to čo teraz ....vtedy som bola nachladená zospodu.

janap76
10. jan 2013

@azzura tak tak si to aj ja predstavujem ...len môj terajší gyn nerobí hormonálny profil, preto som rýchlo zháňala nového. Toho nového som videla iba na fotke 🙂 http://www.medon.sk/index.php/o-nas....inak aj ja keď dostanem mrchu, tak furt aj depku ☹ 😠 😖 🙄

azzura
10. jan 2013

@janap76 ten Donoval??? vyzera milo a pristupne, takže bud na neho mila a spravi ti aj modre z neba 😀 😀 😀

azzura
10. jan 2013

@janap76 a ako ich budeš brať?

custy
10. jan 2013

@janap76 @azura ďakujem vám ja asi budem celý mesiac, lebo ja teraz končím pol ročnú liečbu s Vissane kvôli mojej endoške a nech mi nabehne normálne cyklus čo najskôr, lebo čo som si čítala niektoré baby dostali až po 3mesiacoch menštruáciu, tak skúsim či sa to s týmto skôr nerozbehne... uvidím

azzura
10. jan 2013

@custy tak držime palce a potom daj info

janap76
10. jan 2013

@custy hmmm tak to si mala injekcie do brucha ? priznám sa Ti ja som to odmietla....mala som šťastie, endometriózu nemám teraz aktívnu, cítim sa dobre. po operácii zmizli tie NENORMÁLNE bolesti pred mrchou a našťastie nemám nič poškodené. Končíš teraz v januári ? Veľmi ti držím prsty 😉

janap76
10. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 spraví mi aj modré z neba 😀 😀 😀 som zvedavá, najprv sa ho opýtam či mi urobí HP a folikulometriu ...keby som to potrebovala do Brna. Lebo ten môj súčasný dr mi nespraví....veríš tomu ? že mi to majú urobiť v CAR ... on je totiž silne veriaci. Tak dúfam že ten nový nebude mať problém s takýmto vyšetrením. Keby že áno, tak ani nepodpíšem dohodu a hľadám ďalej. áno budem to brať celý mesiac....dnes ťa už brucho nebolí ?

janap76
10. jan 2013

@custy koľko máš rokov ?

azzura
10. jan 2013

@janap76 ten novy je mlady a myslim že bude mat viac pochopenia, lebo vie ako to v dnesnej dobe chodi, zial cim dalej tym viac sa nedal prirozdene otehotniet. Vsak sa popytaj a potom sa rozhodnes

custy
10. jan 2013

@janap76 mám 35 :( a v auguste 36 :( celé zle, čo už, nikdy som nemala ani náznak endometriózy, až pri laparke mi ju diagnostikovali a hneď IV.stupeň (najvyšší) to bol šok nielen pre mňa ale i doktor sa divil, nečakal tento verdikt, brala som lieky nie injekcie, začiatok bol divoký, ale potom sa to upokojilo a celkom v pohode som to prežila, ale či to malo význam??? ktohovie?? ukáže čas, už som urobila čo sa dalo. Ostatné už nechávam na PánaBoha, moja cesta je len prirodzene, inak nechcem ísť, ale vám všetkým držím palce aby sa vám naplnili túžby, musíme veriť že s @gelinka sa vrece s bábatkami roztrhlo a že sa nám zadarí v tomto pre šťastnom roku 2013 🙂
Držte sa všetky! som tu neustále(i keď väčšinou tíško) s vami 🙂

azzura
10. jan 2013

@custy asi som dobre pochopila že na umele odmietaš ist .....
Ja som na tom bola podobne, ibaže ja preto že sme obaja uplne zdravi a prd z toho, ani IUI ani IVF nevyslo...a mna to sere, vieš ked mas daku diagnozu tak aspon vieš kde je problem ale ja som taka chudera co nevie preco
Ale drzim ti palce aby vam to vyslo a že vsetko zle už maš za sebou 🙂

custy
10. jan 2013

@azzura hej rozumiem Ti, je to zúfalé a ubíjajúce, čas ukáže...................

azzura
10. jan 2013

@custy kebyže sme mladsie ......ale len kebyže, lebo realita je ina

custy
10. jan 2013

@azzura Veď to, keď sme boli mladšie nebol chlap, teraz je chlap, ale už je asi neskoro :(

azzura
10. jan 2013

@custy hovoriš mi z duše ............... ale este nie je neskoro, pokial nie sme v prechode a doki nepovedal že už sa nic neda robit, tak je furt sanca

janap76
10. jan 2013

@azzura ešte raz napíšeš že si chudera čo nevie prečo nemôže ....prisámbohu idem za tebou a strepem ťa až des !!!! ty nie si žiadna chudera 😵 😵 😵 a potom pôjdeme na kávu 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
10. jan 2013

@custy spomínam si že môj operater v KE vravel, že po skončení tej liečby je najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia...tak keď skončíš, dávaj si tie kvapky, kúp si trebárs ešte gynastan a snažilkujte každé 2-3 dni....určite sa podarí, uvidíš. Prajem Ti to z celého srdca .... bude dobre 🙂 😉

custy
10. jan 2013

@janap76 Zlatá si 🙂 ďakujem za povzbudenie 🙂 Kiežby sa Tvoje slová naplnili ;)

janap76
10. jan 2013

@simkarobkova ozaj, tak ako ? čo si dnes ráno zistila ? 🙂

janap76
11. jan 2013

Dobré ránko babky 😉

janap76
11. jan 2013

@azzura ahoj 🙂 máš už tie kvapky ? ja som sa včera zastavila v jednej lekárni, keď som išla od dr a mali všetky z tej rady, okrem tých na vaječníky. Tie boli predané 😒

janap76
11. jan 2013

@gelinka ....bré ránko mamička 🙂 ako sa dnes máte 🙂

gelinka75
11. jan 2013

@janap76 😀 cauko, uz ranajkujeme, vcera som bola velmi unavena lezala som skoro cely den 🙂 dnes musim konecne k zubarke, minule tam nebola, ty ako?

gelinka75
11. jan 2013

@janap76 a nedala si so objednat tie kvapky? mozno by ti objednali

janap76
11. jan 2013

@gelinka75 ...brú chuť .... jak dobré že si dala PN. čo ti bude robiť zubárka ? no, mne sa tak nič nechce, až to nie je pekné 😉 už nech je víkend. Potrebujem si upratať poriadne a oddýchnuť. Včera sme boli u nového gyn, tak tento povedal že mi dá normálne urobiť HP / nemyslí si že je to iba v rukách božích / a to je základ. Dokonca pri IVF spolupracuje aj s CAR v Brne. Tak dúfam že to bude OK. Potom sme ešte zbehli do Hodonína ..... mm mi kúpil kožušinu ...pod stôl, pretože vždy mi je zima na nohy ..... a môj malý pes ....keby si videla čo to robila.... 😀 😀 😀 😀 hodinu okolo toho chodila a ňuchala a potom keď si na to ľahla, tak nechcela z toho ani zísť 😀 😀 😀 😀 bolo jej v tom teplúčko ....akurát že potom voňala ako ovečka 😀 😀 😀 😀