icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
14. jan 2013

@azzura no ved toto, bud to ide alebo nie 😠 😠

azzura
14. jan 2013

@gelinka75 čo už, tak budeme trpieť a obcas sa ulavi 😅

lubanka
14. jan 2013

@gelinka75 neviem, či to pomôže (mne zaberalo iba to a presne toto bolo so mnou, čo vravíš... celý deň zle, žalúdok ako na vode... vkuse a postupne sa to zhoršovalo) ráno nech máš už pripravený na stolíku zázvorový čaj, len čo otvoríš oči hneď sa napi a mm nech ti urobí niečo málinko zjesť a zapíjaj to tým čajom... uvidíš či pomôže... mne zabrala vždy vianočka s bambinom a k tomu zázvorový čaj... 😀 to boli moje raňajky asi 5týždňov vkuse, kým nezmyzli nevoľnosti... 😉 vyskúšaj...

gelinka75
14. jan 2013

@lubanka juj to az taka kombinacia? to su veci co nejem 😀 ani to nemame doma, ale zazvor mam a myslis, ze moze byt, citala som, ze zazvor ee, tak neviem, idem si spravit cajik, lebo zas to zacina 😠

janap76
14. jan 2013

@azzura no, už sneží aj u nás 🙂

azzura
14. jan 2013

@janap76 ja už chcem normalne počasie

janap76
14. jan 2013

@azzura ja som decembrová, tak mne zima nevadí....ale strašne mi vadí keď je 35 stupňov...to nenávidím ....dala si očko na tie oleje ?

azzura
14. jan 2013

@janap76 hej, kukla som tie olej a aj tie ceny 😀 . Ja som oktobrova ale zimu nemusim, pokial nie som na horach, ale v beznom zivote bleeee a ani 35 stupnove teploty ak som v praci, lebo sa potom vo vlsatnej stave,mam kancel na slnecnej strane ale ked som doma tak je to ok

gelinka75
14. jan 2013

@azzura @janap76 aj u nas brutalne snezi, ani si neviem predstavit ako by som isla do prace do BA ved to je zabijak

azzura
14. jan 2013

@gelinka75 ja som sla vlakom, ale meskal a este sa aj nekurilo 😒 . Jake dobre že si PN 🙂

janap76
14. jan 2013

@gelinka75 ale vy ste pekne doma - našťastie 😉

janap76
14. jan 2013

@azzura ja mám strašne rada tie oleje 🙂 teraz som asi 3/4 roka nebrala nič a teraz som zas začala....na trávenie je to perfektné a napr mne to robí veľmi dobré aj na herpes....ten šípkový olej. Toľko peňazí som podávala na rôzne mastičky a nepomohlo nič...tak som rada že som rada 🙂

gelinka75
14. jan 2013

@janap76 nastastie, ty to mas daleko do roboty?

azzura
14. jan 2013

@janap76 to maš faj že to pomohlo, ale bohvie či aj mne. Vsak ja s tým dako popasujem

gelinka75
14. jan 2013

@azzura esteze mozes chodit vlakom, od nas ani vlak nejde 😀

janap76
14. jan 2013

@gelinka75 🙂 🙂 🙂 ja to mám cca 5 metrov od postele 😉 😉 😉

gelinka75
14. jan 2013

@janap76 to vazne? ty robis z domu? tak to je fajn 🙂

janap76
14. jan 2013

@gelinka75 vážne 🙂 a áno, je to fajn 🙂 a dúfam že keď náhodou budeš ešte pracovať, tak tiež iba z domu. Že ti to riaditeľ dovolí 😉 ....ale najlepšie by bolo nepracovať 😉

gelinka75
14. jan 2013

@janap76 no ja viem, len mi za december doslo o 400 eur menej a to je dost 😔

janap76
14. jan 2013

@gelinka75 no tak to teda je fakt citeľné...a nepýtala si sa už riaditeľa ? či by sa to nedalo 😉

gelinka75
14. jan 2013

@janap76 hej uz som s nim hovorila, bol v celku normalny, ze je to dobra sprava, ze som tehu (bohvie co si mysli v skutocnosti) a ze mi vyjde urcite v ustrety, kedze ide o prechodne obdobie, tak som mu vravela, ze ked mi bude lepsie tak sa ozvem, povedal, ze ok, ze mame prist so sefkou a rozoberieme co by som mohla atd. potom som volala so sefkou a ta hned zacala, ze to by som nemohla, ze ten program je velmi pomaly a bludy zacala kecat, ale ze ona mi tiez vyjde v ustrety, vies ked mi siahnu na plat, tak budem blba robit za tie iste peniaze ako keby som bola na PN, zial je to tak, tak uvidime

janap76
14. jan 2013

@gelinka75 aj náš program je pomalý .....ale funguje to. Domov sme si dali ten najlepší internet a ide to. Čo sa týka mzdy, tak ja som sa dohodla so šéfom tak, že plat nech mi nechá taký ako som mala a po dvoch mesiacoch dáme reč či je spokojný alebo nie. Podotkla som že mne niektoré náklady vzniknú / internet, elektrina a možno je to smiešne ale aj kúrenie 🙂 / taaak a po dvoch mesiacoch skonštatoval že aj dodávatelia a kolegovia sú spokojný. Jasné že najbližšie kolegyne spokojné neboli, aj sa so mnou rozkamarátili .... závisť je silná emócia ... ale tak čo už. Práca doma má aj svoje nevýhody, no to už nevidia. tie prvé dva mesiace som angelička robila aj 12 hodín. Len aby bolo dobre. Keby si mala robiť za peniaze aké máš aj bez roboty...tak to už je charita.

azzura
14. jan 2013

@gelinka75 vsak ani od nas, mna kazde rano musi mm hodit do najblizsej dediny autom a poobede zobrat 😖

gelinka75
14. jan 2013

@azzura bola som chvilu vonku na vzduchu a u nas je kusok nad nulou, zacina sa topit, odhrnula som z auta sneh a mm poodhadzoval chodniky

lubanka
14. jan 2013

@gelinka75 no neviem, ja som to mala odobrené od gyndoša, že na tehu nevoľnosti zázvorový čaj 😉 ale nie zázvor zaparený vodou.... ale čaj... nepila som ho len ja, ale aj 3moje kámošky už... toď nedávno posledná odrodila zdravé bábo a tak isto fičala dokonca do posledného dňa na tomto čaji, lebo ju neopustili nevoľnosti do samučičkého konca... robila si srandu, že než išla na sálu, tak sa ešte išla vyblinkať a tak išla odrodiť... 😀
a tá kombínácia ani mne nechutí, ale vtedy som skúšala hoci čo a zisťovala, čo zabralo... 😀 toto bola jediná verzia, po ktorej došla aká-taká úľava ...

gelinka75
14. jan 2013

@lubanka ako myslis caj, ja robim tak, ze zalejem caj a nastruham do neho zazvor 😀 ale myslim, ze mi trocha pomohol, teraz to zacina zas 😠

janap76
14. jan 2013

@lubanka ja si dávam teraz zázvorový sirup 🙂 bohužiaľ zatiaľ iba ako prevenciu pred chrípkou 😉

lubanka
14. jan 2013

@janap76 aj ja si postrúham zázvor, zaleje vodou, pridám medík a cittrónik (alebo iba kôru), niekedy pridám mätu... ale tiež iba ako prevenciu pred chrípkou... dúfam, že čoskoro bude treba aj na nevoľnosti... 😀
@gelinka75 moja, ale to nebude stačiť iba raz denne... to som už mala pripravené v termoske a keď som len troška zacítila, tak hneď som pár hltov vypila... a prešlo... neviem, ako to je u teba, ale skús zistiť, či ti neprichádza zle, keď troška vyhladneš... myslím tým, že skús trebárs každú hodinku 2-3 krát zahryznúť niečo... toď moje poznatky z môjho tehu bádania 😀 😀 😀 😀

lubanka
14. jan 2013

no dievčatá, pridávam sa k vám, už aj u nás začalo snežiť... my sme tu taký opozdenejší 😀 😀 😀 😝