Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka no zatial to vyzera tak, ze to pride asi 2 hodky potom ako sa najem, uz som spravila novy cajik so zazvorom, mozem aj tak robit ze davam skoricovy caj a do toho este pridavam ten zazvor? ja to nesladim, ale myslim, ze mi to pomaha, skusim este teda castejsie jest, aj ked som zvyknuta kazde 3 hodky, dik za radu, to su pre mna uplne nezname stavy
@gelinka75 vieš čo, radšej škoricu nie... neviem, či sú to somariny, ale čítala som kdesi, že počas tehu by sa škorica nemala... tak som sa jej vyhýbala... radšej (pre istotu) si daj niečo iné ...
viem, že ma šokovalo, že škorica nie, huby nie, petržlen nie... už sa nepamätám, čo všetko nie, ale mne to kvalitne liezlo na nervy... 😠 a pravdu povediac som tomu ani veľmi neverila, ale nechcela som provokovať 😝 😉 ja som si normálne v lekárni kúpila zázvorový čaj (riadny vrecúškový) ... 😉
môže to byť toto... keď 2hoďky po jedle to začína... to ti vytrávi... nemusíš jesť, len si zahryzni do niečoho... ja som mala vždy v kabelke po ruke v sáčku rožok a keď to začínalo, tak som zjedla polku rožka a o hoďku repete... 😉
uvidíš... skús... keď pomôže budem rada 😵
@janap76 nie vražda 😀 😀 😀 prečo? 😕 😨 mne sneh nevadí ... zatiaľ 😉 ešte do konca februára má nárok... potom už ani náhodou, potom chcem vidieť pučať stromy a zelenú trávu a prvé kvety... 😵 😵 keby som cestovala ako spomínajú stále baby, tak áno, ale mňa každé ráno do práce a aj z práce vozí mm...(už som tak spohodlnela, že sa mi už ani šoférovať nechce, tak môj "berťo" je v garáži 😝 ) a domov to máme cca 5min. autom. 😉
@lubanka @janap76 oki tak skoricu uz nie, kazde rano som si ju davala aj do ovsakov, ale co uz aj kavu som uplne vynechala, bola som konecne u zubarky, 2 hodky som cakala 😠 😠 ale zub vyplneny, este idem vo februari, sme si pokecali o umelom oplodneni, ze jej dcera bola tiez a cakala 2 a po 8 dnoch to jedno vzdalo, ale nevadi ze druhe je zdrave babo 🙂
@janap76 no vieš čo, akurát dnes som si po tie kvapky bola v lekárni... mi ich objednali... zasa ma raz nesklamali 😀 keď som sa na nich opýtala, tak v každej lekárni na mňa vypleštili oči... v jednej mi dokonca povedali, že "pani je špecifická zákazníčka, lebo stále od nás žiada, to čo nemáme..." tak som z nej vyletela ako guľový blesk 😝 to čo je za lekáreň, čo nič nemá iba blbé komentáre... a v tej, v ktorej mi to objednali, mi lekárnik povedal, aby som si prečítala príbalový leták, lebo že síce počul o takom niečom, ale ešte nikdy to nikto nechcel a ani to ešte nemali 😀 😝 ... tak som si pomyslela, že ani ja by som o tom nemala ani "dudu", ale ešte že si píšem s vami 😀 😀 tak som za múdru a náročnú 😀 😀
@gelinka75 ja som si tak pokecala s mojou pľúcnou o umelom... tak sa so mnou tešila a stále, keď som k nej došla na kontrolu, tak stále sondovala, či mám dostatok kyslíka v krvi, aby drobátka boli dostatočne okyslečené... 😵 a tiež mi rozprávala, že jej najlepšia kámoška bola na umelé (že sa jej takto narodila dcéra) ... že z umelého sa rodia najmúdrejšie deti (že to dievča skončilo Karlovu univerzitu s červeným diplomom) ... a keď som sa s ňou bavila o tom, či ísť alebo nie... vlastne ona bola tá, ktorá ma nakopla, aby som neváhala a išla... že aj ona je veriaca, a že podľa nej si môže cirkev pískať ohľadne tohoto... že radšej nech riešia svoje pedofilné story, mimomanželských potomkov a homosexualitu vo svojich kruhoch... a že keď stále melú o tom aká je rodina dôležitá, tak prečo jej nedopomôcť takýmto spôsobom... či je lepšie sa rozviesť, alebo v túžbe po potomkovi ho splodiť mimomanželsky...
@lubanka 😀 😀 😀 v KE majú tie kvapky ...u nás mali, ale tie na vaječníky boli predané, tak mi objednali.....dobre, hlavne že máme a sme pripravené !!! 😀 😀 😀 ..... to v tej lekárni, s tým múdrým komentárom sú trošku mimo, neee ? žeby sa u nich zastavím keď pôjdem okolo ? 😉 😀 a vieš čo bude ? 😀 😀 😀 😀 idem si naložiť, robila som mäsové guľe v paradajkovej omáčke....zbožňujem to jedlo 😎 😎 😎 mňam ....bože, prečo som taká pažravá !!!!
@janap76 aj ja milujem gule v paradajkovej omáčke... moje najobľúbenejšie jedlo, len sa z neho táááák priberá, lebo ja si k tomu doprajem knedle... to je jediné jedlo kde jedávam knedlík, inak nie. A do tej lekárne choď... ti prídem otvoriť dvere a poriadne im tam nalož... šak ty už vieš ako 😀
pripravená som, len mrcha mi už druhý deň mešká.... už to vidím zasa na dlho... a možno mi schválne mešká, aby som si to dovtedy rozmyslela a išla na KET... 😝 tebe už prišla? už ma celý týždeň tak neznesiteľne bolí brucho... to ešte hádam ani tak nebolelo ako teraz, až kríže mi ide roztrhnúť... ☹
@lubanka zožrala som 2 ...a s chlebom...knedľu nemusím 🙂 mne zatiaľ mrcha neprišla, zajtra som 28DC....už dávno som nemala neskôr ako na 25DC...tak nechápem....v "TO" sa bojím dúfať, tak čakám, ale napätá som ako struna ! ....ešte si idem niečo pohľadať na žutie 😀 😀 😀 😀 😀 IMRE a GEJZA dnes valia 😀 😀 😀 😀 ozaj a ty si večerala mrkvičku ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte zienky...tak u nas je uz cca 60 cm noveho snehu a stale snezi a snezi....a to mam isst rano na konzultaciu pred KET do Martina...tak teraz neviem, ci to nebuddem musiet zrusit...
Dobré ránko žienky 🙂
@gelinka75 to je v poriadku , však ? Angelika.....som 28DC, mrchu nemám....mávam 25DC, minulý mesiac dokonca 22DC....urobila som dnes test. vidím tam slabulilinkú čiaročku, len mm ešte spí tak neviem či ju tam nevidím iba ja 😀 Ale som .... no hotová.... moja kamoška tak mala, meškala jej mrcha a na teste mala riadne koľajnice a bolo to z cysty. Som z toho zmätená....a čakám a čakám 😕

@lubanka u nás už prestalo, poslala som to trošku k Vám....vražda ? 🙂