icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 no mozno na 2 minuty, ale ty si to zazila tak vies dobre poradit, najradsej by som chcela vediet co tam robia, ci su v pohodke, idem 17.1. uz teraz mam z toho stres co a ako a ty si chcela ist tento mesia na ket? ci si to definitivne odsunula, hm?

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 nie tento mesiac som povedala, že na žiaden KET nepôjdem, že si dám úplný pohov a otázne bolo, či vo februári... plánujeme, že zbehneme do Tatier a na nejaký wellnes pobyt... no uvidíme, či sa pôjde alebo nie... a pritom je to sranda, lebo včera som si kúpila gin a tonic a chcela som si urobiť drink... ale mm povedal, že sa mu vidím nejaká iná, že nevie, či to je tým, že sa na mňa nejaké to kilečko po sviatko prilepilo alebo to, že mám dostať mrchu, ale zdám sa mu nejaká iná... tak ma napadlo urobiť si test pred tým než sa strčím do toniku... ale myslím, že to len ten test tak dušikuje, lebo ja stále cítim brucho na mrchu... 😒

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka ved to je dobre, ze citis brusko, aj som tak citila, ze totalne kramy som mala ale krv neisla 🙂 cakala som, ze kazdu chvilu pride a ono nic

azzura
15. jan 2013

@custy fakt????? 😀 😀 😀 až tak že verna kopia

azzura
15. jan 2013

@janap76
@lubanka baby jedny, a mne sa ani nepochvalite že mate dušikov 😠 😠 😠 😠

custy
15. jan 2013

@azzura no keď čítam čo o sebe píšeš, tak to je celé o mne 🙂

janap76
15. jan 2013

@azzura mešuge ahooj 🙂 jak nepochválite, ja som myslela že tu dnes nie si 🙂 keby si vedela ako som na nervy ... zas budem vstáváť o 4 hod ráno, aby som robila test...som z toho vytrasená a snažím sa veľmi to neriešiť. Ako napísala Ľubka, aby ten pád potom menej bolel ☹

lubanka
15. jan 2013

@azzura Monička ahoj 😉 niet sa s čím chváliť... aspoň teda u mňa nie, lebo na dušíkov ja neverím 😝 stačí, že test troška menej kvalitný (zblbne) a je to... a aj keby tam boli koľajnice... kým to nieje z krvi a kým nevidí akciu srdiečka na ultz, niet sa čím chváliť... aspoň podľa mňa nie... toď vlastná skúsenosť 😉
a inak aj ja som myslela, že si dnes zaneprázdnená a že tu nie si... myslím, že Janka to dá a ja počkám na teba... o.k.? 😎

azzura
15. jan 2013

@custy si z NR?? ja tam chodim casto 1 bracho je zenaty v NR a 2 Ivanke pri NR a na VS som chodila do NR 😀 😀 😀

azzura
15. jan 2013

@janap76 ja na MK nie som, ale praci som....moja sefka ma nejak zamestnava, ale nechcem prist o dolezite infosky.....hlavne nestresuj, ved ciarka len tak nemohla byt, vsak ked si nepichala pregnyl.....uvidis......

azzura
15. jan 2013

@lubanka Lubka, som zaneprazdnena, ale aspon 1x denne sem mrknem......viem že po tych skusenostiach uz enveris, ale ja som ani dusika nikdy nemala, ak nerat ovu test a TT po pregnyle 😀 . ale ved kupis mama test a budes testovat a pokial nie je mrcha tak je furt nadej.....
Už to vidim, že dalsia tema kde ja budem sama zhasinat, lebo budete vsetky tehu....asi je to moj udel

janap76
15. jan 2013

@azzura tak tak na MK som ťa od rána nevidela 😉 ráno robím test tak uvidíme...nemusím ti vravieť že 20 x denne si kontrolujem bielizeň či nedošla mrcha. Krv to istí, až vtedy mi vznikne nádej 🙂 😉

janap76
15. jan 2013

@azzura inak ja som tiež ešte nikdy v živote nemala ani len dušulilinka...teraz prvýkrát...len počkaj či to nie je nejako zblbnutý organizmus. Brala som sóju a jód. a kyselinu listovu a vitamín C no a tie oleje.

janap76
15. jan 2013

@azzura
@lubanka
@gelinka75 a to keď už budeme všetky tehu my si môžeme mať túto tému dokedy budeme chcieť ...aj keď budeme mať po 3 deti...je naša a nič sa zhasínať nebude 😉 🙂 čo vy na to ? 😉

azzura
15. jan 2013

@janap76 ale z toho vsetkeho sa nema preco robit duch. Rano informuj, budem zapata aj keby šefka po mne hadzala čižmi 😀 😀 😀

azzura
15. jan 2013

@janap76 hmm, len ci budeme vsetky tehu ☹ tak aspon vas budem obcas chodit kukat

janap76
15. jan 2013

@azzura 🙂 🙂 🙂 len nech nič po tebe nehádže lebo sa tam zastavím 😀 😀 😀 😉 počkaj moja, ja ešte nehovorím že som tehu ...to ešte len uvidíme 🙂 🙂 🙂

azzura
15. jan 2013

@janap76 vsak ti ani negratulujem, ale je tu nadej.....a len cas ukazže ci to bola sranda organizmu alebo realita 🙂

lubanka
15. jan 2013

@janap76 janka klídek 😀 nič sa nedeje... čo by si vstávala o 4h ráno, keď vtedy práve sa najlepšie spí 😀 😀 cez obed som bola na obed a môj mm došiel, že som ti kúpil nový test, aby si vyskúšala... t.j. znova pepino 😀 😀 zlatý 😀 😀 chcela som kvalitnejší.... tak to poistil... som tam, kde som bola 😀 😀

azzura
15. jan 2013

@lubanka ti pošlem mamatest.....mam v zasobe 😀 😀 😀 😀
@janap76

lubanka
15. jan 2013

@azzura no tak pri mojom šťastí to presne taká sranda organizmu bude... 😖 to by ma asi šľahlo o zem, keby že to vyšlo... 😨 ja @janap76 vravím, aby nestresovala a ja už uvažujem, že keď dorazím z práce, tak skúsim opäť, ale tak zasa mám tú istú značku... 😖 no neviem, či tam bude nejaká zmena oproti včerajšku...

lubanka
15. jan 2013

@azzura ty si to nechaj, aby si o pár dní aj ty nerobila a nevyšiel duch... 😀 😀 a budeš z toho taká šiši ako my 😀 😀 😀 ale aj tak, nie je náhoda, že mne nabehne duch včera večer a Janke dnes ráno... to už ako sme poprepájané... a tesne potom, ako Angelika otehu a ty sa chystáš otehu... 😀 😉
už to mám... angelika ide sama, lebo ide s dojkami... nám a Jankov ak by to vyšlo, tak ideme v páre a ty ideš s mattes... čo povieš? dobre som to vymyslela... ešte aby sa to tak zrealizovalo... 🙂

azzura
15. jan 2013

@lubanka skor si rob rano, lebo vtedy je vascia koncentracia toho hormonu

janap76
15. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 však ja som spachtoš 😀 ale dnes som sa zobudila stým že test a už som nevedela zaspať tak som ho spravila 😀 ja by som bola prekvapenejšia keby to vyšlo a nieže si môj organizmus zo mňa iba vystrelil 🙂 ja teraz poobede nerobím lebo keď tam ráno ledva niečo bolo, tak poobede tam bude asi iba moja fatamorgána 😀 😀 😀

azzura
15. jan 2013

@lubanka úžasne si to vymyslela, som ZA za akukolvek konšpiraciu, len nech je uspesna 😀 😀

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka fuuuu ja stale spim 😀 😀 😀 😀 a tu sa preberaju testy, lubka pockaj aj ty do rana a urob z ranneho
@janap76 som sa zasmiala, ze rano o 4 vstavat kvoli testu 😀 😀

gelinka75
15. jan 2013

@azzura kde sii cely den? bolo mi podozrive, ze tu nie si 😝 😀

azzura
15. jan 2013

@gelinka75 však niekto aj pracovať musí 😝 😝 😝 a takto vyplayenym jazykom.

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 šak je zima... ľadové medvede majú nárok na spánok 😀 😀 😀 😀

janap76
15. jan 2013

@lubanka dala si ďalší ? 😉 🙂