Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 hmmm len to že ktorému gyndošovi ? keď zavolám starému, ten mi povie že nemám nič brať / to je ten čo tehu je vôľa božia / a keď zavolám novému, tak ten netuší o mojom hormonálnom profile nič... hmmm to je dilema a keˇdzavolám do CAR, tak povedia aby som volala svojmu gyn....a sme na začiatku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
na kontrolu ideš 17.1 ?
@janap76 čau 😵 tak vidím, že tebe sa pritrafilo to, čo mne 😀 😀 včera som si urobila večer test a bol tam dušišišik... 😀 ukázala som mm a on povedal, že on ho tiež vidí, ale to bolo tak vidieť, že to trebalo nakláňať, lebo táááák slabulililnko... tak dnes chcem ísť kúpiť nový, dúfam, že kvalitnejší nejaký, lebo to bol pepino a niekde som čítala, že pepino robieva dušíkov 😖 a tiež mi mešká mrcha... už 3deň... ale u mňa je meškanie normálka, takže z toho nerobím žiaden horor, nevytešujem sa a ani neviem, čo si o tom myslieť, lebo minulý týždeň ma neznesiteľne boleli kríže a brucho na mrchu... teraz to trocha povolilo, kríže už tak nebolia, ale brucho na mrchu cítim stále... a myslím, že keby to aj niečo bolo, tak by to bolo asi viac vidieť, nie tak ledva-ledva... veď posledná mrcha bola 12.12.2012... aj keď ja síce mávam ovu cca 23 - 24DC... a teraz mám pocit, že bola až 6.1.2013... ale 100% to neviem, lebo ten môj cyklus je žalostný... 😠
@lubanka to by bolo úžasné 😵 😵 😵 😵 najlepšie na svete ....presne aj ja som mala takého dúšika že ledva ledva ho bolo vidno, ani odfotiť sa to nedá.....Ľubka moja bojím sa .... aj ja idem poobede do lekárne. Dala som si objednať mamatesty a budú poobede....neviem čo si mám myslieť...ja ani neviem kedy som mala ovulku, lebo keď sme boli v KE tak som to vôbec nesledovala, ani teplotu nemerala ani nič....ja som mala poslednú mrchu 19.12.12 ...... nemám slov 🙂 🙂 🙂 🙂 😵
@janap76 a z čoho? 😀 😀 😀 😀 veď to nie je isté... to mohol byť blbý test... alebo kto vie čo... ale fakt je tam dušik... aj dnes ráno som mrk na zaschnutý a niečo sa tam mihá.... 😕 no uvidíme... u teba je to skôr pravdepodobné ako u mňa... ale bolo by to náááááádhernééééé keby že je to pravda... 😵
@janap76 no ani ja som nemerala BT a nerobila ovu testy... lebo som povedala, že tento mesiac chcem mať svätý pokoj... 😉 a cyklus... to podobne sme mali, keď si mala 19.12. a ja 12.12... lebo ja zvyknem mať dlhšie cykli a neskoršie ovulku... ak teda vôbec je... 😝 no nepredbiehajme a hlavne nesnívajme... aby neprišlo sklamanie.... za poslednú dobu už ich mám tak akurát dosť! 😖 uvidíme... ibaže ja neviem kde zoženiem kvalitný test... hádam niečo lepšie v tých lekárniach vydolujú... a ak nie, tak budem čakať ďalej... 😉 držím prsty, nech to aspoň tebe výjde 😉 nech v tom Angelička nie je sama...
@gelinka75 zlatko... presne to ti stále píšem... som tu už písala, že tlaky a také veci som aj ja cítila, ako by som mala votrelca v brušku... 😀 veď sú tam dva kusy 😀 a robia si flek na najbližšie mesiace... tak je to v pohode... neplaš sa 😉 a samozrejme, že aj kríže bolia... aj mňa až neznesiteľne stále boleli... presne ako píšeš... do cca 12tt som ako tak fungovala a potom som nebola schopná fungovať bez toho, aby som nepreležala polovicu dňa... neboj sa, všetko je v najlepšom poriadku... ber to tak, že všetko máš ako klasika tehuľka iba zdvojnásobené 😀 takže aj tlak a pobolievanie musí byť dupľované... 😉
@gelinka75 to je v pohode, len sa pýtaj, ak budem vedieť, tak rada poradím... a okrem toho viem, ako to je, keď sa niečoho bojíš a ako dobre padne, keď sa máš kde opýtať poprípade posťažovať a je niekto, kto ťa ako tak (hoci pravda je taká, že iba tak cca na 1min. 😀 ) ukľudní... 😵 kým sa zasa neobjaví niečo ďalšie... 😀 😉

@gelinka75 zabudla som napísať že tam bol neskôr ako po 5 min...takže po časovom limite.