icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 zabudla som napísať že tam bol neskôr ako po 5 min...takže po časovom limite.

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 asi hej, nehovorili, ze nie, woooooooooooow, hod foto chcem vidiet, to by bolo super keby to vyslo prirodzene 😀 kludne moze byt, ano niektore cysty robia dusikov, ale tebe meska ms tak v tom nieco musi byt!!! 🙂 🙂 🙂

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 no ale pre nieco tam bude ta ciarka, mavala si niekedy ciarky na teste? ak nie tak to je jasne 😀

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 moja, to je taký dúšik, že pochybujem či by to bolo vidno na fotke 😀 no mm potvrdil že tam je. Júj, práve sme skonštatovali že to tu ešte nebolo....dnes pôjdem kúpiť mamatest a ráno spravím zas. uvidíme čo sa bude diať. Robila som ho o 4 hod ráno !!! 😀 😀 😀 😀

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 strasne drzim palce nech je zajtra silnejsi, skus aj tak odfotit 😀 ak to tu este nebolo tak uz je nacase 😝 🙂

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 myslela som to tak že u nás doma ešte také nebolo 😀 len už uvažujem že pokiaľ by to bolo zajtra zas silnejšie, či by nebolo dobre nasadiť utroš.....čo myslíš ? asi predbieham udalosti 😉

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 a mas doma utros? podla mna v prirodzenom cykle je zbytocne silny, ale pokazit nim nic nepokazis, len nedavaj 3x2 ale urcite menej

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 mám dve krabičky. Pred IUI mi predpísali 3 a 2 mi ostali.....dám 3x1 ? netuším ako na tom je moje telo s progesteronom...tak by som to radšej zichrovala 😉

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 našla som protokol z IUI a tam mi vtedy dali že 2 tablety každých 12 hodín ...hmmmm

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 skúšala som to odfotitť a nič tam nevidno a navyše je to foťák mm tak s tým to neviem ani zaostriť, skúsim sa pohrať s tým foťákom 🙂.... no, to to čakanie bude teraz strašné 😒

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 no pockajme do zajtra a rozhodnes sa a nechces potom zavolat gyndosovi ci vobec mas davat ten utros? mozno ho ani nepotrebujes

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 furt na nieco cakame, najprv som cakala na otehu a teraz na kontroly 🙂

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 hmmm len to že ktorému gyndošovi ? keď zavolám starému, ten mi povie že nemám nič brať / to je ten čo tehu je vôľa božia / a keď zavolám novému, tak ten netuší o mojom hormonálnom profile nič... hmmm to je dilema a keˇdzavolám do CAR, tak povedia aby som volala svojmu gyn....a sme na začiatku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
na kontrolu ideš 17.1 ?

janap76
15. jan 2013

@gelinka75 no hlavne musím zachovať kľud a nepodliehať panikeeeeeeeeeeeeeee 😕 😕 😕 pokoj....uvidíme čo prinesie zajtrajšok.

lubanka
15. jan 2013

@janap76 čau 😵 tak vidím, že tebe sa pritrafilo to, čo mne 😀 😀 včera som si urobila večer test a bol tam dušišišik... 😀 ukázala som mm a on povedal, že on ho tiež vidí, ale to bolo tak vidieť, že to trebalo nakláňať, lebo táááák slabulililnko... tak dnes chcem ísť kúpiť nový, dúfam, že kvalitnejší nejaký, lebo to bol pepino a niekde som čítala, že pepino robieva dušíkov 😖 a tiež mi mešká mrcha... už 3deň... ale u mňa je meškanie normálka, takže z toho nerobím žiaden horor, nevytešujem sa a ani neviem, čo si o tom myslieť, lebo minulý týždeň ma neznesiteľne boleli kríže a brucho na mrchu... teraz to trocha povolilo, kríže už tak nebolia, ale brucho na mrchu cítim stále... a myslím, že keby to aj niečo bolo, tak by to bolo asi viac vidieť, nie tak ledva-ledva... veď posledná mrcha bola 12.12.2012... aj keď ja síce mávam ovu cca 23 - 24DC... a teraz mám pocit, že bola až 6.1.2013... ale 100% to neviem, lebo ten môj cyklus je žalostný... 😠

lubanka
15. jan 2013

och to by bolo aké žúžo, keby že sa pridáme k Angelike... že @janap76 😵

janap76
15. jan 2013

@lubanka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 teraz som odpadla 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
15. jan 2013

@lubanka to by bolo úžasné 😵 😵 😵 😵 najlepšie na svete ....presne aj ja som mala takého dúšika že ledva ledva ho bolo vidno, ani odfotiť sa to nedá.....Ľubka moja bojím sa .... aj ja idem poobede do lekárne. Dala som si objednať mamatesty a budú poobede....neviem čo si mám myslieť...ja ani neviem kedy som mala ovulku, lebo keď sme boli v KE tak som to vôbec nesledovala, ani teplotu nemerala ani nič....ja som mala poslednú mrchu 19.12.12 ...... nemám slov 🙂 🙂 🙂 🙂 😵

lubanka
15. jan 2013

@janap76 a z čoho? 😀 😀 😀 😀 veď to nie je isté... to mohol byť blbý test... alebo kto vie čo... ale fakt je tam dušik... aj dnes ráno som mrk na zaschnutý a niečo sa tam mihá.... 😕 no uvidíme... u teba je to skôr pravdepodobné ako u mňa... ale bolo by to náááááádhernééééé keby že je to pravda... 😵

janap76
15. jan 2013

@lubanka no neviem prečo by to malo byť u mňa pravdepodobnejšie ...to vôbec nie je pravda 🙂 🙂 🙂 možno šťastie sadlo na nás obe .... tak pekne dýchajme a čakajme ..... ja som ešte nikdy v živote nemala ani len dúšika 🙂 😉 dnes som sa na to kukla už asi 20 x 😀 😀 😀 😀 😀 mešuge

lubanka
15. jan 2013

@janap76 no ani ja som nemerala BT a nerobila ovu testy... lebo som povedala, že tento mesiac chcem mať svätý pokoj... 😉 a cyklus... to podobne sme mali, keď si mala 19.12. a ja 12.12... lebo ja zvyknem mať dlhšie cykli a neskoršie ovulku... ak teda vôbec je... 😝 no nepredbiehajme a hlavne nesnívajme... aby neprišlo sklamanie.... za poslednú dobu už ich mám tak akurát dosť! 😖 uvidíme... ibaže ja neviem kde zoženiem kvalitný test... hádam niečo lepšie v tých lekárniach vydolujú... a ak nie, tak budem čakať ďalej... 😉 držím prsty, nech to aspoň tebe výjde 😉 nech v tom Angelička nie je sama...

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 @lubanka baby tak vas oplujem nech to je skutocne pravda tfuj tfuj, a aj vsetky ostatne 🙂

lubanka
15. jan 2013

@janap76 hlavne sa drž pri zemi, aby ťa to potom nepoložilo viac, ako je nutné...

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka noooo budem moc rada, ked ma v tom nenechate samu, uz by sa patrilo sa pridat ku mne, tak sup sup, testiky kupovat a testovat 😀

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka lubka a moze ma bolievat podbrusko, akoze nie je to bolest, ale taky akoby vyraznejsi tlak, proste citim, ze tam daco je a dnes aj krize viac citim, tak nizsie po bokoch, ledva stojim na nohach, davala som varit, ale uz lezim

custy
15. jan 2013

@azzura Ty si moja verná kópia!Fakt, neskutočné :P

janap76
15. jan 2013

@lubanka snažím sa držať pri zemi ako vravíš. Ľubka ak by si nevedela kúpiť nejaké dobré testy, tak si objednaj cez internet mamatest a prinesú ti ich domov. kuriér. 🙂

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 zlatko... presne to ti stále píšem... som tu už písala, že tlaky a také veci som aj ja cítila, ako by som mala votrelca v brušku... 😀 veď sú tam dva kusy 😀 a robia si flek na najbližšie mesiace... tak je to v pohode... neplaš sa 😉 a samozrejme, že aj kríže bolia... aj mňa až neznesiteľne stále boleli... presne ako píšeš... do cca 12tt som ako tak fungovala a potom som nebola schopná fungovať bez toho, aby som nepreležala polovicu dňa... neboj sa, všetko je v najlepšom poriadku... ber to tak, že všetko máš ako klasika tehuľka iba zdvojnásobené 😀 takže aj tlak a pobolievanie musí byť dupľované... 😉

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka tak dobre, ja sa obcas bojim, ze sa nieco poserie, niekedy necitim nic a niekedy je to dost vyrazne, ale je pravda, ze ked su dve tak potrebuju viac miesta a preto to citim, mozno pri jednom by som nic nezbadala 😀 len nech pekne rastu

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 to je v pohode, len sa pýtaj, ak budem vedieť, tak rada poradím... a okrem toho viem, ako to je, keď sa niečoho bojíš a ako dobre padne, keď sa máš kde opýtať poprípade posťažovať a je niekto, kto ťa ako tak (hoci pravda je taká, že iba tak cca na 1min. 😀 ) ukľudní... 😵 kým sa zasa neobjaví niečo ďalšie... 😀 😉