icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka boli sme na prechadzke ale len kusok, musim mojho naucit na prechadzky lebo moc sa mu nechce, tak som sa prechadzala po dvore ako sisi a on ze pod idem idem s tebou von, tak sme presli kus a spät 😀 😀 ale bola mi zima na stehna lebo som si nevzala pancuchy, takze od zajtra idem vyzbrojena a s mm aj keby traktory padali 😀

lubanka
15. jan 2013

@janap76 ako vieš? 😀 dala, nevydržala som do rána, ale myslím, že nič z toho... lebo som ho riadne z každej strany poobracala a je tam ako keby tieň a nie ružové... takže to asi bude len to duchovanie na pepino testoch...tak už nemusím stresovať a dnes si kľudne môžem "lignúť" gin s tonikom 😝 😉 no ale ty zajtra dúfam nesklameš 😉 😵

janap76
15. jan 2013

@lubanka neeee ešte si nedávaj gin ! ešte vydrž, šak ti ho nikto nevypije 😉 🙂 sedíš za netom, objednaj si mamatest http://www.docsimon.sk/tovar/gs-mamatest-10-teh...

janap76
15. jan 2013

@lubanka šup šup ....veď ja si ho preto nerobím, lebo viem že tam nebude nič. Musíme to urobiť ráno 🙂

janap76
15. jan 2013

@lubanka ???? 😵 🙂 😉

lubanka
15. jan 2013

@janap76 nie, si zlatá, ale nebudem nič testovať... môjmu mm sa asi niečo zdalo, že som nejaká iná... na tom teste sme asi videli niečo, čo sme tam obaja chceli vidieť alebo potrebujeme okuliare... a mrcha mi mešká často, takže už netestujem... ak by náhodou neprichádzala, tak možno potom... ale ďakujem za stránku 😵 len nechápem načo také hlúpe testy robia... no keby to bolo vidieť, keď to odfotím, tak poviem mm aby mi to tu dal, aby ste videli, ale keď som to cvakla, tak tam nebolo vidieť nič, ale voľným oko... no naozaj tam také niečo je, že keby že som so snažením "v plienkach" 😀 tak naozaj uverím a utekám na krv... 😖

lubanka
15. jan 2013

@janap76 !!! 😵 🙂 😉

janap76
15. jan 2013

@lubanka dobre moja tak netestuj keď nechceš, ale gin si ešte nedáááááj, dobre ? a ja už budem dobrá 🙂 😉 môj dúšik je tiež taký že sa nedá odfotiť...a musím riadne oči očiť aby som to tam videla 😉 🙂 hmmm ? 😵 😉 🙂

lubanka
15. jan 2013

@janap76 😕 ty si robila teraz tiež?
aj mm hovorí, aby som si radšej žiaden gin nedávala, lebo že jemu je čudné, že test dokáže také ukazovať...

lubanka
15. jan 2013

@janap76 a ozaj, ty si zohnala v lekárni mamatest? alebo máš iný? uvidíme, čo to ukáže tebe... či to budeš mať zajtra silnejšie...

janap76
15. jan 2013

@lubanka nie moja ja nerobím teraz, lebo viem že by som bola iba sklamaná 😉 pekne počkám do rána a uvidíme 😉 počkáš so mnou aj ty ? 😉 😵 áno mám mamatesty, som si objednala 🙂 😉 😵

lubanka
15. jan 2013

@janap76 objednala? a to už tak skoro došli? to kde je taký urgent? 😀 samozrejme, že počkám s tebou do rána a ráno čumím ja blázon tu na stránku a čakám na výsledok 😉

janap76
15. jan 2013

@lubanka ty si ale koťuha 🙂 😀 😵 vieš jak som to myslela s tým ranným testovaním 😀 ja som si to objednala v lekárni. U nás si ráno objednáš a poobede to máš 🙂 idem večerať...trošku 😉 a ty si čo mala o 17 hod !!! na večeru ? 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
15. jan 2013

@janap76 dobru chut, my sme uz vecerali, dojedli sme svieckovu a dala som si aj trocha fazulovej polievky z obeda, dnes som varila aj francuzaky ale tie dojeme az zajtra 😀

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka este nedavaj gin, kym nedojde tak je nadej 🙂

lubanka
15. jan 2013

@janap76 ja viem, ako si to myslela 😀 😀 😝 ale ja nebudem nič testovať už... možno že ak, tak neskôr 😉 čo som večerala? dnes som mala totálne po diéte..,. som musela stráviť to "prebudenie z toho testu", tak som si dala huspeninu (tato robil domácu, tak doniesol s takým mňam chudučkým mäskom) s chlebíkom a teraz pred chvíľou som si dala mandle v čokoláde... to sa na diétu nepodobá 😀 ja viem 😀 😝
to v tej lekárni máte super zariadené... ráno objednáš, poobede máš... u nás jeden deň objednáš a druhý deň máš... ale keď chceš niečo špeci... tak majú blbé reči... 😠

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka mnaaaaaaaaaam huspenina, tu som teda davno nemala, s takym octom a trocha papriky, teraz by som zrala vsetko slane a mastne 😠 😠

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 mňam ty máš aké super menu 😀 😀 😀 pošli niečo 😉 to som sprostaňa čo? tak ty chudera s dvojčatkami v brušku ledva vyváraľ a ešte od teba chcem, aby sa podelila... namiesto toho, aby som ja navyvárala a tebe poslala... 😀 😀 😀
och ani nevieš, aká by som bola rada, keby že to čudo-judo na teste bola nakoniec silná červená čiara... 😔 asi si zajtra pôjdem kúpiť centrofixu 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 tak mne sliny na tvoje idú... a tebe na moje 😀 😀 😀 😀 presne tak som to jedla 😀 to budú asi dievky 😀 😀 😀 lebo ja som vtedy iba kyslé chcela pasať 😀 😀 😀 😀 😀 som celé týždne bola na kapustnici a na posedenie som zožrala pohár zaváraných uhoriek. 😀 normálne aj tú šťavu som vychlípala... 😀 😀 😀 😀 a boli chlapci...

baby uzatvárajme stávky!!!! čo čaká Angelika!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 trochu sviežeho závanu tu na stránke, nech tu stále neomieľame dookola, že vyšli // nevyšli // 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka no ved ja by som poslala, kebyze je nejaky postovy holub, ktory ma nosnost aspon kilo 😀 ty by si potom mohla spät poslat tu huspeninu 😀 😀

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka aj ja mam pocit, ze su to chalani, slane, kysle, mastne moze byt, sladke ani nie, akoze nechyba mi 😀 a maso tiez ide dobre cim korenenejsie tym lepsie dokelu, ja tak vela jem, ze budem mat 100 kil kym ich porodim

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 nevadí... potom schudneš 😉 keď budeš okolo nich behať, ešte budeš rada, že máš "dobrý základ" 😀 😀 😀 a dobre, keď inak nedáš... tak nech bude po tvojom (ale aj po mojom 😀 ) jeden valibuk a jedna princezná... 😎 😎

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka no nvm moj gyndos mi vravel, ze podla neho su jednovajecne a tam nie su do paru

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 tvoj gyndoš prd vie 😀 😀 😀 😀 😀 toto bude pár 😝

gelinka75
15. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 no ved aj ja si myslim, ze prd vie, lebo nevie skoro nic o IVF a ako to tam byva 😀

lubanka
15. jan 2013

@gelinka75 tak vidíš 😀 musíš mu urobiť školenie... 😉 inak to poznám aj ja... môj bol tak isto ako vyoraný, keď som mu niečo povedala, že čo v centre povedali a ako čo robiť... tak jak splašená ovca na zatáčke bol... len habkal, že no veď dobre, urobíme ako v centre vraveli.... totálna trúba a nie odborník... 😖 sa sama sebe divím, že mu ešte vždy dávam šance... ja som strašne trpezlivý človek... 😀 😀 😝

janap76
15. jan 2013

@lubanka teraz mi napadlo že tie kvapky asi radšej do istoty neber. Zatiaľ 🙂 Čo myslíš ? obsahujú dosť alkoholu 😉

lubanka
15. jan 2013

@janap76 no, tak Monička vravela, že sa začínajú brať 1DC nie? takže ani nemôžem začať... dúfam, že ani nebude treba, ale včera som bola taká happy, dnes ráno som bola triezvejšia a teraz po tom, ako som videla, že sa oproti včerajšiu ani o trošililililinku nezmenil výsledok (je mi jasné, že to sú blbé testy, nie na darmo písali baby, že dušíkujú 😠 ) tak som už totál pevne nohami na zemi, takže si ich spokojne môžem nachystať a už len čakať, kedy začnem prvú várku... 😖
pozerala si panelák? celkom som nepochopila (lebo volal svokor mm a tak vrieskal v telefóne, že som ho až ja počula a nenormálne ma to rušilo) čo sa to tam dialo s tým Milanom? čo za baba? a kde do tramtárie mali utiecť?

janap76
16. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 šak to som ani ja nepochopila....že vraj Maslák vedel o tom že Milan sa chystá ujsť zo svojou milenkou. kde utiekli neviem, ale že tá baba je teraz tu, tak Maslák šiel za ňou 🙂 tak uvidíme zajtra 😎

janap76
16. jan 2013

Dobré ránko dievčatá 🙂 tak test som spravila a dúšik je o máááálinko silnejšííííííííí, nie je to koľajnica, len silnejší dúšik 😵 😵 😵