Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 keď to odfotím do mobilu tak už to trošku vidno, keď do foťáku tak neviem aký režim mám dať, aby to bolo vidno tak zblízka. Ešte to vyskúšam 🙂 a musím zavolať mm kde je ten kábel čo musím pichnúť z PC do foťáku...to bude sranda lebo na také veci som nešikovná 🙂 😉 ale nevadí, hádam nejako zmaturujem 😀 😀 😀 ako sa dnes máš ? zajtra ideš ráno ?
@gelinka75
@azzura dobre skúsim to odfotiť z diaľky...ďakujem za radu 🙂 k dokimu chcem ísť v paito ráno ? dúfam že ma nevyhodí že to je skoro...ja len chcem aby mi vzal krv, povedal či môžem brať utroš a čekol či to nie je mimo maternicové....ja to príjmem keď budem vedieť krv 🙂 dúfam že výsledok z krvi mi povedia ešte v ten deň !!! lebo ma .....hmmmm 😀 😀 😀
@janap76 Janka strasne ti to prajem aby to bola pravda, resp. verím v to, zatial sa tesím testíku, a tomu že zažívaš ten pocit vidiet // (neviem ake to je, ale určite krasne a neuveritelne). Neboj piatok je hned tu, hlavne bud v klude a piatok si vezmi aj test a popros ho o krv. Asi ten dufastan bude lepsi na prirozdene pocatie, ale on je doktor tak nech poradí 🙂 , cmuk potichucky sa tesím
@janap76 čau Janik!!! paráda, paráda, paráda... 😵 toto bude ono 😵 je to tam... ešte nech to potvrdí lekár a si partia s Angeličkou 😵 ... no a ja si počkám (či náhodou sa zázrak nestane) spolu s Moničkou 😀
a to si mala ten mamatest áno? no uvidím, keď mi nedorazí mrcha... ale asi nič z toho nebude, lebo by ten tieň bol silnejší aspoň o trošku a on sa vôbec nezmenil... 😖
tak len tfuj tfuj tfuj 😉
@lubanka 😀 😀 😀 😀 no a? ale ten pocit nahodne objavit palicky nepoznam, teda poznam, lebo som mala mimomaternicove, ale davno a vtedy som krvacala a vedela som, ze je zle, ale tak normalne objavit tak to nie 😀 neboj ja som rada, ze som rada a malinkate babulka su v brusku, zajtra ich mozno uvidim 🙂
@azzura no to áno 😀 😀 lenže mne sa "občas" stáva, že mrcha nechodí, ale ani test netmavne 😀 😀 a potom to už len vyvolávačka istí... 😝 nevadí, žiadne lamentovanie, žiadne stresy... šak nemôžeme všetky naraz otehotnieť nie? pomaly postupne... 😉 inak by sme sa nemohli dostatočne navytešovať nad fotkami pozitívnych testov a prvých ultz a rastúcich "pupkov"... 😀 aj tak si myslím, že to začína mať správny smer... keď už pomaly začala byť "ustálená" informácia, že Angelika je tehu.... došla ďalšia, že čaká dupľu 😀, keď už toto bolo tiež utrasené, prišla Janka s pozitívnym testom... teraz trochu počkáme na potvrdenie od jej lekára....a po pár dňoch ide na rad ďalšia... 😀 že som šikulka... naplánované je to dobre nie? 😀
@gelinka75 to jedine, že máte namontované skeneri na očiach 😀 😀 😀 včera som skúšala fotiť, či to nebude vidno, ale nebolo... a najlepšie by to možno bolo fotiť pri dennom svetle a nie pri umelom osvetlení, lenže kedy, keď odchádzam za šera a prichádzam za šera... neboj sa, ja počkám ešte cca týždeň a keď nič nedorazí, kúpim ten mamatest a keď tam niečo bude, tak ho nacapím na celú stranu 😀 😀 😀
pozrite, keď to tam bude, tak budem kámoška s vami... keď to tam nebude, tak vás s Monikou "vyšupeme" z tejto stránky, aby ste nám tu neobsmŕdali... 😀 😀 😀 😀 😀 a budeme hrať dôležité 😀 😀 😀

kde ste všetky ? 😉