Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ďakujem za to že Vás mám 😵 😵 😵
@lubanka strasne ma nasrala svokra az som sa z nej rozrevala pred mm, prisla hore sa ma vypytovat ci som na PN a ja ze ano a ona ze si chora? ja ze nie, kukala na mna ako na debila, uz vidim ako si mysli, ze ona vynosila 3 deti a nebola na PN a ja sa tu hram na nejaku citlivku, to je ako s tym domom, ked mi akoze isla pomoct a hovno pomohla a kazda druha veta, ze ona to uz zazila, ma to uz za sebou, ona vie ako to je... ja nepotrebujem take somariny pocuvat, neprezila to co ja, nehovorim, kebyze si raz vrznem a mam dieta kazdy mesiac asi by som to brala inak ale teraz nechcem nic podcenit, lebo by ona urcite nevydrzala to co ja za tento rok...je mi hrozne smutno, aka je sebecka a necitliva
@gelinka75 moja zlatunka, ľažkaj si, dýchaj a myslím na drobcov v brušku....aby neboli smutní aj oni, keď je ich maminka ....tak sa mi zdá že tvoja svokra všade bola, všetko zažila a všetko vie ...poviem ti to od pľúc, moja ser na ňu ....už tam nebudeš dlho a budeš mamča 😵 😵 😵 😵 😵 prosím ťa usmej sa trošinku 🙂 neplač Angelička, nestojí ti to za to 😉
@azzura moja mne extra nemešká, dnes som 29DC, ale ja mávam mrchu tak na 25DC .... či sa cítim inak ? ani nie, len ma bolia prsia a cítim sa dobre, absolútne nič ma nebolí....myslím že v pondelok som hovorila mm že sa cítim výborne. Mala som pocit že oríde mrcha, ale to bolo tak okolo toho 24DC a potom už nič.... čo toto všetko prinesie ? bojím sa veriť, zatiaľ som z toho pokakaná 😀 😉
inak viete čo je sranda, že nemôžem ani cítiť tatarku, donedávna som ju milovala ...to mám viem presne od silvestra, prvýkrát v živote som vyhodila zemiakový šalát, nenormálne mi smrdel...inak ho milujem a asi pred 1a1/2 týždňom sme si s mm urobili hranolky a mne chutili s džemom ...tatarku ani cítiť 😒 😀 😀 😀 mama keď to videla, skoro jej spadli okuliare z nosa 😀 😀 😀
ahojte dievčata, zabludila som sem a prečítala som si vase diskusie lebo uz sa nejako v tomto zivote motam a neviem co dalej a chcem sa podelit a pridat sem aj ja nieco : mam 38r, stale slobodna, nezadana a stale sa snazim niekoho si najst. Min.tyzden som bola u dokyho pretoze som zacala pocas ovulacie tzrosku krvacat, - asi idem do prechodu. Doky (Žačok) na mna vyletel že čo som robila do teraz keď nemám ešte deti, ZP preplaca umele oplodnenie len do 39r a to už vraj nestíham. Vystrašila som sa a hneď som mala pocit že to musím riešiť, lenže s kym? Mam 1 a pol ročny vzťah so ženatym mužom, (niekolko krat sme sa rozišli, ale nejako bez seba nevieme byť)rozumieme si, mame sa radi a pri tom si uvedomujem že to nikam nevedie lebo on už dieťa nechce, stojím na jednom mieste a neviem sa pohnúť ďalej... Čítala som aj o umelom oplodnení z darovanych spermii ale musela by som si všetko hradiť sama a je to dosť drahé, pretože ZP prepláca UO len párom a manželom... kupila som si aj nejaké vitamíny so včelou kašičkou a kys.listovou..
@enia74 ahoj ... ja som si prečítala tvoj príspevok 2 x ...a fakt neviem čo ti napísať.... asi najviac ti prajem aby si rýchlo zistila čo vlastne chceš a aby si sa tou cestou vydala a aby si bola šťastná. Ale v každom prípade si myslím že niečo urobiť musíš....asi vybrať si....neviem, ale viem že nikdy nie je neskoro začať odznova. Nikdy....ja mám 36 a s mojím manželom som sa zoznámila na inzerát na nete. A bolo pred 2a1/2 rokom cca. Presne po roku od prvého rande sme mali svadbu. Opakujem, nikdy nie je neskoro začať odznova. ale pokiaľ nemáš ukončený jeden vzťah, tak nenájdeš iný. A prepáč mi nasledovné slová, ale mám priateľky ktoré sa zaplietli so ženatým mužom, a poviem ti ani jedna nebola šťastná a rodinu jej to neprinieslo. Prajem Ti aby si sa rozhodla správne 🙂
@enia74 ahoj, podla mna musis vediet co chces, je to tazke ked uz mas 38 a ziadny normalny vztah, musi to byt pre teba velky tlak aj psychicky, vobec neviem akoby som to riesila, ak tento tvoj znamy nechce mat uz deti a ostanes s nim tak na deti mozes zabudnut a stale dufat, ze mozno sa pritrafi..moze a nemusi sa, ale chces vobec taky zivot? byt na dieta sama? vsetky tuzime po usporiadanom vztahu, tak urcite si najprv pories toto a mozno niekoho najdes, a akym sposobom hladas?
ano umele sa preplaca do 39, je to tak okolo 1100 eur co plati poistovna, ostatne si platis sama, a moze sa to vysplhat aj do cca 2000 € ako samoplatca, centra robia oplodnenie aj do 45r, a moznoze ked najdes toho praveho, podari sa prirodzene 😉
@janap76 ahojky ...no bola som v CAR aj napriek necasu a zlym cestam...tak, ale zvladla som...vsetko OK, sliznica 11 mm, dostala som utrogestan a v sobotu bude vklad...(ak sa samozrejme rozmrazi moja zmrzlinka jedina)
Cize v sobotu bude den D ...Dufam, ze to bude OK... 😠
Ak nie, tak ma vezu na psychiatriu...
@gelinka75 v prvom rade dakujem za reakciu. ano, je to pre mna tazke, pretoze normalnu rodinu nemam a tuzim po nej ale v dnesnej dobe sa velmi tazko hlada vhodny partner. Aj muzi s tym maju problem. Takze ano, je to pre mna teraz velky tlak a psych.mi to nepomaha. Vies, on by aj bol za keby som mala dieta, ale nie jeho aby si nenarobil problemy v rodine a chcel by aby sme sa dalej stretavali, a s nejakymi pracami okolo domu by mi pomahal, cize si myslim ze umele oplodnenie by prijal. To by mu urcite vyhovovalo, aby ja som mala dieta a nepodviedla ho a este mu budem moct byt vdacna za to ze mi obcas s niecim pomoze a jemu to nenarobi problemy v rodine. Ved ktory chlap by to nebral, ze?? 😀 Dakujem za info o cene, myslela som ze by to mohlo byt aj drahsie ak by som nahodou mala zaujem aj o dar.spermie...(on mi svoje neda 😀 )
ďakujem pekne za srdiečko 🙂 🙂 🙂

@janap76 to je jasný dôkaz, že si v šoku 😀 😀