Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 Bože môj!!!!! teraz som prečítala!!!!!!! je mi až zle.... do plaču mi je... prečo človek nemôže normálne žiť, ale furt sa musí dačo diať 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 drž sa moja, hrozne ma to mrzí fakt, neviem čo mám povedať, aj tak ťa ani trošku neuteším 😢 😢 😢 😢 😢 😢 čo sa vlastne stalo, nechápem, že obidve 😢 😢 😢 😢 je mi to strašne, strašne ľúto... Bože moja, vedia to isto? nie je ani najmenšia šanca, žeby sa pomýlili? nechcem ťa štvať takými blbými otázkami, ale chcem veriť ešte... ☹
@lubanka nie je to iste na 100% bola som aj v centre na tom velkom utz co tam maju a nic, ze vraj tym ako sa mohli rozdelit sa mohli aj poskodit, ze urcite tam bola nejaka geneticka chyba, ze sa to pri jednovajecnych stava, je vyssie riziko ako normalne, ja neviem, ja uz neverim nicomu
je to blbe. ze uz myslim na KET ale zmiernuje mi to bolest..dufam, ze sa nezosypem
@gelinka75 áno... dobre ☹ oni si to už naplánujú... 😢 😢 😢 😢 Bože, keby som bola bližšie, tak idem k tebe a vyreveme sa spolu 😢 😢 😢 😢 prežívam tvoju, ale znova aj svoju bolesť... ako keby som znova prišla o bába... 😢 😢 😢 😢 😢 nedokážem napísať ako veľmi ma to zobralo a ako hrozne s tebou cítim 😢 😢 😢 😢 veľa síl moja zlatá ☹
@gelinka75 presne to, čo ti napísala Janka, som ti chcela napísať.... ty si hovor a mysli na čo chceš, len aby ti to ako tak pomohlo a ostatných môžeš mať v trúbe... ☹ ☹ ja som to vždy tak robila... možno si o mne mysleli, že mi preplo, ale mňa to v tom momente najmenej trápilo, čo si myslí moje okolie... a aj o mojich chlapcoch stále rozprávam, ako keby boli... kupujem si stále anjelíkov a sviečky... (nosievam im normálne hračky...) a keď idem k nim... nepoviem, že idem na cintorín, ale že idem navštíviť chlapcov... že chlapci majú narodky a meniny... a mám totálne na háku, kto si čo myslí.... ☹ hovor a mysli na čo chceš, len aby ti to pomohlo zmierniť bolesť (aj keď viem, že žiaľ... kríza príde 😢 )
do čerta!!!!!!! to čo je toto!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
som tomu už tak verila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som to brala za hotovú vec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! že je a všetko bude o.k. až do konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@gelinka bože môj....prečo je ten život taký nespravodlivý 😢