icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
17. jan 2013

prečo život nedokáže prekvapiť príjemne?!!!!! ale vždy len naopak?!!!!! 😠 😠 😠 😠 (výnimkou je len Janka...)
kokos prídem domov urobím ten debilný test a keď sa potvrdí to čo si myslím, tak si dnes tak uhnem, že sa z toho budem liečiť 3dni!!!!!!!!!!! a aj cígu si dám... a myslím, že neostane pri jednej.... už ma to fakticky nebaví!!! človek tu zbiera celý mesiac optimizmus a nakoniec ho život a okolnosti podrazia a položia na kolená a aby toho nebolo málo, ešte sa udeje niečo, čo človeka totálne pritlačí na zem a ešte si na ňho aj ľahne, aby nemohol vstať!!!!!!!!!!!

mates777
17. jan 2013

zienky ja idem domov, normalne si musim ist trochu lahnut, lebo som ze v RITI z tohto vsetkeho...vecer vam napisem, ak tu budete...mam vas vsetky rada 😢

lubanka
17. jan 2013

@mates777 vidím, že nie len ja to tu už hasím.... tiež som z toho hotová normálne ... čau večer 😔

azzura
17. jan 2013

baby ja som prisla o slova ...............

janap76
17. jan 2013

@lubanka
@mates777
@azzura 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢

lubanka
17. jan 2013

@gelinka75 Angelička nie si tu náhodou? ☹ celý čas na teba myslím... ☹

zvolsiinylogin
17. jan 2013

to nie je snad ani mozne gelinka...je to naozaj hrozne, sucitim s tebou, toto bude strasne dlho boliet...prajem ti vela sil... 😢

zvolsiinylogin
17. jan 2013

@lubanka aj ja som bola tak optimisticky naladena, ze predsa je sanca aj pre nas...nemam na toto slov...hrozne..

zvolsiinylogin
17. jan 2013

@janap76 janik a tvoj tajny recept na pozitiv test? pila si nieco alebo nieco uzivala? takze pozitivny testik...gratulujem..

ivi35
17. jan 2013

Ahojte, aj ja som po 35ke a snazime sa.
Ja si pomaham s pristrojom cyclotestBaby aby som vedela kedy mam ovu kazdy mesiac 😎
A kyselinu listovu som zacala brat aj ja aby babo malo dobry nervovy system! 🙂
drzim Vam palce

azzura
18. jan 2013

@janap76 ahoj, cakam s cim dojdeš s CAR .....................

azzura
18. jan 2013

Hello babenky, angelicke som vcera pisala sms, už bola v nemocke, dufam že si tu tabl. na spanie vypytala ako som jej radila .................

lubanka
18. jan 2013

@azzura ahoj... tak keby že s ňou ešte píšeš, tak jej povedz, že na ňu myslíme 😔 a keď bude môcť a mať chuť, tak nech sa ozve, že budeme čakať...

azzura
18. jan 2013

@lubanka ok.......nechcem ju moc otravovat, vsak ked sa bude citit lepsie tak sa aj sama ozve

mates777
18. jan 2013

ahojte zienky...tak ako dnes??? ja som vcera normalne bola psychicky odpisanaaaaa .....Angelikina zalezitost + moje hormony...OTRAS ☹
Snad, to uz ma za sebou .... ☹

azzura
18. jan 2013

@mates777 ahoj Maťka....ja som bola napodobne......sedela a kukala do blba

lubanka
18. jan 2013

@azzura to nás bolo viac takých... 😔 mi to hrozne zobralo elán do snaženia... načo to vlastne všetko je dobré? celý čas zápasíš, aby si zvládla tú prípravu (injekcie, zle z liekov, nálady...) potom trpneš, či sa zadarilo... a potom toto!... ja som myslela, že to len mne sa také veci stávajú, že ja som asi hrozný človek alebo čo, že stále toľko trpím, že ostatním to vychádza, tak treba len veriť a dúfať a ono sa to raz zlomí aj u mňa.... ale teraz.... som normálne mimo... ☹ ja už asi radšej nič nechcem... 😔
...snáď nás to všetky prejde 😔
mimochodom ráno som si robila mamatest.... je negatívny... po tom všetkom je toto po prvý krát v živote, čo mi to vôbec nie je ľúto.... (len tak pre zaujímavosť... zasa som urobila aj pepino a tam je stále duch... 😠 takže to sú o riti testy...)

azzura
18. jan 2013

@lubanka ja som tiež stratila chut na druhe IVF, a som rada že ten januar je taky pasivny u mna a že sa ta poistovna šuchce. Ale ked to pride tak idem do toho, ale som si vzala k srdcu to co si povedala vcera.....budem veriť akž ked to budem držat ...
Tak aspon vieš na com si, ale mala by si zistit co ti sposobovalo tie bolesti

mates777
18. jan 2013

@azzura ja som normalne vcera zaspala - taka som bola unavena z toho (PSYCHICKY)
@lubanka aj mne to zobralo chut...neverim uz nicomu... ☹ a myslim si, ze zajtrajsok ma zrazi uplne na kolena...

azzura
18. jan 2013

@mates777 ešte nehadž flintu do žita ..... ešte ta caka telefonat, ja som do poslednej chvile verila ... a potom som sa zlozila, ale to uz je iný príbeh

mates777
18. jan 2013

@azzura ved presne od tvojej skusenosti som z toho mimo...a stale mi bludi hlavou, ze sa to nerozmrazi...a ktovie co vobec zamrazili...aj co mi vlozili ked to dopadlo tak, ako to dopadlo...asi som hnusna, ale ja im uz fakt neverim!!!!
je to zarabanie na ludskom nestasti boha

azzura
18. jan 2013

@mates777 čo píšeš je pravda, ale aspon mame sance, kedže prirozdene to nejde. Ba je nejak zacarovana, tam sa v poslednej dobe nejak nedari. Tak aspon si pripravena na kazdu alternativu, ja som vobec neriešila že sa nerozmrazi....preto ma to tak vzalo, som naivka

mates777
18. jan 2013

@azzura no ani ja som neriesila rozmrazenie...ale ked to moje IVF dopadlo tak ako dopadlo....a potom som citala tvoje a Angelikine skusenosti... jasne, ze moja hlava sa zaobera tymi zlymi vecami...
juj, ja dufam, ze aspon Janula bude mat poz. spravicky teraz...

azzura
18. jan 2013

Baby, Angelika Vám dakuje za podporu, už je na izbe ale že to nie je bohviečo, ale že zajtra snad bude lepsie a aj domov by mala ist asi až zajtra

azzura
18. jan 2013

@mates777 poču co keby si nervacila a depkovala až ked bude dôvod 😉

mates777
18. jan 2013

@azzura ano mas pravdu...bohes...uz som skepptik ako ty 😀

azzura
18. jan 2013

dalsia SMS od Angeliky: už sa teší na maj, sa tak lahko nevzdá, bojuje dalej 🙂

azzura
18. jan 2013

@mates777 takže laskavo si neber zo mna príklad, ale z lubky a gelinky (citaj vyssie uvedene sms). Na depky som exper ja....mam v sebalutosti prvenstvo 😀 😀

gelinka75
18. jan 2013

Hello babenky, co za depky tu zas mate? Dostala som sa sem cez mobil. Zo mna si neberte priklad, musime ist dalej aj ked to velmi boli, dakujem za podporu, ste zlate baby a kazda si zasluzite to najlepsie, dufam, ze sa vsetky dockame. 🙂

azzura
18. jan 2013

@gelinka75 som babam prepisovala tvoje sms. Akože si nemaju brat príklad.....ved si bojovník a nevzdavas sa, ale to co sa stane clovek neovplyvní, ale cakaju ja mrazacikovia......