icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

pacifica
18. jan 2013

Ahojte babeny asi to moc sem nepatrí ale mám velikú prosbu o radu.S priatelom sa snažíme o bábetko a nakolko je priatel starší (39) a ešte nemá deti,poslali ho na spermometriu.Dnes sme boli v LM a tam nám bolo povedané že sa spermie vôbec nehýbali,takže máme prísť znova o 3 mesiace.Môže byť príčina aj to že sme ich prenášali vo flaške v nezohriatom aute,nakolko sme tam museli byť už o 8 ráno a dochádzali sme 30 km.Taktiež spomenul doki že tam bola baktéria a poslal nás na kultiváciu.Tiež neviem či to môže byť už jeho vekom.Ak máte niektorá s týmto skúsenosti budem moc vďačná.

gelinka75
18. jan 2013

@azzura v tom ano mojka len nie v tych veciach co sa mi stavaju ... mm mi vari doma polievku, zlaty nie?

janap76
18. jan 2013

@gelinka75 moja zlatunka, kedy ideš domov ?

janap76
18. jan 2013

@gelinka75 @azzura @lubanka @mates777 kočky nešli sme nakoniec do BA, kvôli cestám. Tak sme zatiaľ boli v aspoň v nemocnici v laboratóriu a tam nám urobili HCG . Bohužiaľ nerobia hormonálný profil, tak to pôjdem do BA ....a teraz to najpodstatnejšie .........som 31DC a HCG máme 276 !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže sme tehu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a teraz sa už iba modliť !!!! a veriť !!!!

janap76
18. jan 2013

@zvolsiinylogin ďakujem..... 🙂 ja neviem ako to je možne že sme otehotneli ...dr povedal na môj hormonálny profil že prirodzene neotehotniem, aby sme nerobili ani ďalšie IUI, iba IVF / inak už mám schválenú žiadosť z poisťovne / ....jediné čo som si dávala v októbri a v novembri, je isoflavon forte / to som si dávala tak ako sa dáva clostil - ale dávala som si 2 denne, nie ako je na krabičke že jedna denne / a ešte som si dávala do vody jodis koncetrát .... ale či to toto pomohlo ....netuším. Keby že viem že áno, tak bo by bolo super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
18. jan 2013

@gelinka75 hej, maš doma zlatušika 🙂

azzura
18. jan 2013

@janap76 hurááááááááááááááááááááááááááááááááááá, gratulacia velka, ale odteraz sa budeme tesiť len potichu aby sme to nezakríkli 😉

mates777
18. jan 2013

@gelinka75 mas doma naozaj poklad 😉 a som nesmierne stastna ze si sa k tomu postavila tak , ako si sa postavila...mas moj velky obdiv...

mates777
18. jan 2013

@janap76 juuuuuuuuj Janiiiiiiii.....tesme sa potichucky...ja uz ani neceknem...tfuj tfuj tfuj 😵

janap76
18. jan 2013

@azzura bože, ďakujem pekne 😵 ..... ja som sa najprv zľakla či to číslo nie príliš malé, ale v labáku povedali že podľa poslednej mrchy je to OK ...tak im budem veriť 🙂

mates777
18. jan 2013

@janap76 Janiiiiiiiii to ciislo je az prilis dobree na 31 den 😀

azzura
18. jan 2013

@janap76 nemaš zač, človek aspon zistil že aj zazraky sa deju 😀 😀 a to cislo je ok

janap76
18. jan 2013

@mates777 Maťka je mi do revu 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 ďakujem 🙂 jóóój včera si sa pýtala ako sa mi podarilo prestať fajčiť ...http://www.ecigaro.sk/katalog/items/2-typ-ego
toto mi pomohlo, teraz už nepotrebujem ani elektronickú ....

mates777
18. jan 2013

@janap76 zlatko kludne si poplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac, to su take tie krajsie slzicky radosti... 😎
ja placem s tebou....bohes mna ten UTROS zabije 😎

janap76
18. jan 2013

@mates777 včera sme revali, dnes tiež ...no toto 🙂 😵 no a zajtra tu sedím od 8.15 a čakám, budem veľmi držať prsty ..... 😉

mates777
18. jan 2013

@janap76 urcite vam rano dam vediet ci idem, alebo nejdem ☹

azzura
18. jan 2013

zajtra zas budeme revať

janap76
18. jan 2013

@azzura hmm verím že od radosti.... Monička nemusím ti hovoriť ako už špekulujem že tam skočíme aj v pondelok...nech vidím že to HCG rastie tak ako treba .... myslíš že som na hlavičku ?

azzura
18. jan 2013

@janap76 aj ja verím že zajtra to bude od radosti.
Nie si Janka na hlavičku, proste maš strach a to je normalne, nakolko sa dlho snazite a nic a aj doki v CAR ti nic dobreho nepovedal co sa tyka otehot.prirodzene, takže sa ani necudujem.
Proste rob to co citis a hlavne drzim palce aby to vyšlo až do porodu 🙂

azzura
18. jan 2013

@mates777 ja zajtra rano skoro vstavam, lebo musim navaariť, o 10 idem s mm k jednemu liecitelovi, ci co to je. Takže PC bude zapnutý a mm bude v strehu ..... 🙂

janap76
18. jan 2013

@azzura a to idete kvôli tomu kolenu ?

azzura
18. jan 2013

@janap76 to je ten astrolog a liecitel Havelka z Prahy, som zvedava co povie na mna a mm

mates777
18. jan 2013

@azzura to idete do Prahy za nim?
no to som zvedava aj ja tedaaaaa....podas info 🙂

mates777
18. jan 2013

@lubanka a ty ako teda??? kedy ides do CAR?

lubanka
18. jan 2013

@azzura no aj ja som zvedavá, čo vyčíta z hviezd... keby sa veľmi nudil a vy už ste všetko vedeli, tak sa opýtaj aj na nás... 😀
@gelinka75 som rada, že to tak berieš... vyplačeš sa, posmútiš, zotavíš sa, dáte nejaký výletík a hor sa do KET ...
@janap76 Janik... TFUJ TFUJ TFUJ 😵 odpočívať, nepapať blbosti, nepiť bylinkové čajíky... šak ty to máš už určite naštudované... 😉
@mates777 zajtra držím všetky prsty... a už nechcem počuť žiadne "jóbovky" ... 😉

lubanka
18. jan 2013

@mates777 ja v žiadnom prípade nikam neidem!!!!!!!! tak ma aspoň nebudú čakať žiadne zlé správy zase 😠 posledné obdobie - bilancia: môj november a Angelikin január mi bohato stačil... 😠

lubanka
18. jan 2013

a zabudla som spomenúť teba a Moniku... ja si počkám na dobré správy od vás a potom sa uvidí... 😉

mates777
18. jan 2013

@lubanka no aj moja bilancia je dost zlaaaaa...moj bol oktober...☹

janap76
18. jan 2013

@azzura tak nech tam dobre pochodíte Monička 😉

yaya1
18. jan 2013

@janap76 janulka, gratulacia obrovskaaaaa : )) priroda je veru mocna carodejka, krasne to zariadila : )) usetrila si si cestu do brna, ja ich tam od teba pozdravim : ))) davaj na seba/vas pozor 🙂 🙂 🙂