Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
zienky ja idem domov, normalne si musim ist trochu lahnut, lebo som ze v RITI z tohto vsetkeho...vecer vam napisem, ak tu budete...mam vas vsetky rada 😢
baby ja som prisla o slova ...............
to nie je snad ani mozne gelinka...je to naozaj hrozne, sucitim s tebou, toto bude strasne dlho boliet...prajem ti vela sil... 😢
@lubanka aj ja som bola tak optimisticky naladena, ze predsa je sanca aj pre nas...nemam na toto slov...hrozne..
@janap76 janik a tvoj tajny recept na pozitiv test? pila si nieco alebo nieco uzivala? takze pozitivny testik...gratulujem..
Ahojte, aj ja som po 35ke a snazime sa.
Ja si pomaham s pristrojom cyclotestBaby aby som vedela kedy mam ovu kazdy mesiac 😎
A kyselinu listovu som zacala brat aj ja aby babo malo dobry nervovy system! 🙂
drzim Vam palce
Hello babenky, angelicke som vcera pisala sms, už bola v nemocke, dufam že si tu tabl. na spanie vypytala ako som jej radila .................
ahojte zienky...tak ako dnes??? ja som vcera normalne bola psychicky odpisanaaaaa .....Angelikina zalezitost + moje hormony...OTRAS ☹
Snad, to uz ma za sebou .... ☹
@azzura to nás bolo viac takých... 😔 mi to hrozne zobralo elán do snaženia... načo to vlastne všetko je dobré? celý čas zápasíš, aby si zvládla tú prípravu (injekcie, zle z liekov, nálady...) potom trpneš, či sa zadarilo... a potom toto!... ja som myslela, že to len mne sa také veci stávajú, že ja som asi hrozný človek alebo čo, že stále toľko trpím, že ostatním to vychádza, tak treba len veriť a dúfať a ono sa to raz zlomí aj u mňa.... ale teraz.... som normálne mimo... ☹ ja už asi radšej nič nechcem... 😔
...snáď nás to všetky prejde 😔
mimochodom ráno som si robila mamatest.... je negatívny... po tom všetkom je toto po prvý krát v živote, čo mi to vôbec nie je ľúto.... (len tak pre zaujímavosť... zasa som urobila aj pepino a tam je stále duch... 😠 takže to sú o riti testy...)
@lubanka ja som tiež stratila chut na druhe IVF, a som rada že ten januar je taky pasivny u mna a že sa ta poistovna šuchce. Ale ked to pride tak idem do toho, ale som si vzala k srdcu to co si povedala vcera.....budem veriť akž ked to budem držat ...
Tak aspon vieš na com si, ale mala by si zistit co ti sposobovalo tie bolesti
Baby, Angelika Vám dakuje za podporu, už je na izbe ale že to nie je bohviečo, ale že zajtra snad bude lepsie a aj domov by mala ist asi až zajtra
dalsia SMS od Angeliky: už sa teší na maj, sa tak lahko nevzdá, bojuje dalej 🙂
Hello babenky, co za depky tu zas mate? Dostala som sa sem cez mobil. Zo mna si neberte priklad, musime ist dalej aj ked to velmi boli, dakujem za podporu, ste zlate baby a kazda si zasluzite to najlepsie, dufam, ze sa vsetky dockame. 🙂

prečo život nedokáže prekvapiť príjemne?!!!!! ale vždy len naopak?!!!!! 😠 😠 😠 😠 (výnimkou je len Janka...)
kokos prídem domov urobím ten debilný test a keď sa potvrdí to čo si myslím, tak si dnes tak uhnem, že sa z toho budem liečiť 3dni!!!!!!!!!!! a aj cígu si dám... a myslím, že neostane pri jednej.... už ma to fakticky nebaví!!! človek tu zbiera celý mesiac optimizmus a nakoniec ho život a okolnosti podrazia a položia na kolená a aby toho nebolo málo, ešte sa udeje niečo, čo človeka totálne pritlačí na zem a ešte si na ňho aj ľahne, aby nemohol vstať!!!!!!!!!!!