Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka 😀 😀 😀 😀 neeeee Košice ti vravím... 😀 😀 😀 😀 a naozaj sa všade vraví že rok 2013 je výborný pre deti 😉 vieš my keď sme boli v Ke, tak som bola málo v robote lebo tak super vyšli sviatky a mm bol tiež oddýchnuty ...snažilkovali sme sa fakt každé 2 dni..ale nie vedome....ja neviem ako je možné, ale tam som na to nemyslela...užívala som si to že sme sami a máme vegáč .... 😉 🙂
@janap76 vidíš, tak možno preto to vyšlo... tak sa aj vraví, že treba zmeniť "vzduch" a vypustiť všetko z hlavy a hlavne "necvičiť spartakiádu" za účelom otehu, ale pre radosť... ale ono sa to ľahko hovorí... ja som s mm už 8rokov a ešte sme pred tým chodili skoro 4roky (a ver mi nehrali sme iba karty 😀 ), takže náruživosť a vášnivosť... a že viac ako raz do týždňa...to asi ešte v minulom živote... 😀 😀 😀
@gelinka75 havne, že si už doma... doma sa skôr zotavíš, mm ti bude veľkou oporou a my, keď o nás budeš stáť, tak tiež 😉 troška oddýchni, zotav sa a keď sa nato budeš cítiť, tak si pôjdeš po ďalších... máš ich ešte 9ks, že? to je dosť, určite niektoré bude to šťastné, chytí sa a všetko pôjde v najlepšom poriadku až do konca 😉 treba len veriť...
@gelinka75 no o tom posratí mi niečo hovor... som už pomaly išla objednávať kočiar a zopár krát mala nutkanie nakúpiť výbavu... ešte že som to neurobila... tiež som to už brala za hotovú vec... dokonca som moju mamu vyštvala na predčasný dôchodok, lebo som chcela, aby mi po narodení krpcov pomáhala... a nič z toho nie je... ale raz musí!!!! šak to nemôže stále zle len byť! 😠
@lubanka inac v tej nemocke stretnes ake pripady, dnes rano sa idem sprchovat a tam mi jedna baba zacne hovorit ako vnoci o 2 porodila mrtve babo, ze bola na amniocenteze a zobrali jej plodovu vodu a ani nic nevraveli a ked bolo po vsetkom tak jej povedali, ze dieta nezije, musela ho ist porodit do nemocnice v 20tt, boze to je ake trapenie...
Ahojte baby, tak uz som doma...a nastava to dlhanske cakanie . 😎 ..
@gelinka75 no vravím, že sme rovnaké ... so mnou ležala žena na izbe, ktorej syn mal vrodenú vadu srdiečka, takže pri narodení by jej zomrel, vlastne by mu strelilo srdiečko a ešte nejaká komplikácia u nej bola, tak jej povedali,že jej budú dávať infúzie a niečo a že musia vyvolať pôrod predčasný (23tt) chudera 😔 rodila celý deň v nenormálnych bolestiach, celý čas bola pri mne na izbe, tak som to videla všetko, plakala, kričala.... a nakoniec porodila mrtveho chlapčeka... hrozné niečo... 😢 😢

@janap76 no bodaj by to bola pravda... tak to tvoje si ťa už našlo no a my ostatné musíme ešte chvíľu počkať, ale už len chvíľu... 😉 lebo náš rok už začal 😵