icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
18. jan 2013

@janap76 no bodaj by to bola pravda... tak to tvoje si ťa už našlo no a my ostatné musíme ešte chvíľu počkať, ale už len chvíľu... 😉 lebo náš rok už začal 😵

lubanka
18. jan 2013

@janap76 no prosím... 😀 priznaj sa, na ktorom odpočívadle na trati BA - KE ste si dali "stretko" 😀 😀 😀
vidím, že tie veštice sú odborníčky vo svojom fachu...😀 ja som podľa nich mala za posledný rok už minimálne 3x porodiť...😀 skutočne sa oplatí "venovať im" svoj čas...

janap76
18. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 neeeee Košice ti vravím... 😀 😀 😀 😀 a naozaj sa všade vraví že rok 2013 je výborný pre deti 😉 vieš my keď sme boli v Ke, tak som bola málo v robote lebo tak super vyšli sviatky a mm bol tiež oddýchnuty ...snažilkovali sme sa fakt každé 2 dni..ale nie vedome....ja neviem ako je možné, ale tam som na to nemyslela...užívala som si to že sme sami a máme vegáč .... 😉 🙂

lubanka
18. jan 2013

@janap76 vidíš, tak možno preto to vyšlo... tak sa aj vraví, že treba zmeniť "vzduch" a vypustiť všetko z hlavy a hlavne "necvičiť spartakiádu" za účelom otehu, ale pre radosť... ale ono sa to ľahko hovorí... ja som s mm už 8rokov a ešte sme pred tým chodili skoro 4roky (a ver mi nehrali sme iba karty 😀 ), takže náruživosť a vášnivosť... a že viac ako raz do týždňa...to asi ešte v minulom živote... 😀 😀 😀

janap76
18. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 ja podozrievam môjho mm že naschvál to takto bolo ...on vedel že ja nesmiem na to myslieť....a vždy mi len opakoval že my to dokážeme ...že spolu dokážeme všetko ... a na ňom vidíš že tomu verí, tak ťa nakazí 😉 🙂 😀

lubanka
18. jan 2013

@janap76 janka prajem ti dobrú nôcku... som už dosť unavená, tak idem zalomiť... 😉

janap76
18. jan 2013

@lubanka aj tebe Ľubka, pekne sa vyspinkaj 🙂 😵

janap76
19. jan 2013

@mates777 Maťka tak čo ?????

janap76
19. jan 2013

@mates777 Maťka dúfam že si nenapísala preto, že si musela rýchlo utekať za mrazáčikom 😵 😉

mates777
19. jan 2013

@janap76 ahojte zienky...myslite na mna ja letiiiiim, zmrzlinka sa ma k svetu 😀

janap76
19. jan 2013

@mates777 myslím na teba, držte sa ...veľmi sa tešíííím 😵 😵 😵 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

azzura
19. jan 2013

@mates777 supeeeer, veď som ti to hovorila... držím palce 😉 😉 😉

janap76
19. jan 2013

@azzura moja, vy už idete do tej Prahy ?

lubanka
19. jan 2013

@mates777 tak dobre pochoď... a potom nám daj vedieť 😵 držíme palčiaky 😀 😉 tfuj tfuj tfuj...

gelinka75
19. jan 2013

@janap76 janka gratulujem a tesim sa s tebou, nech to vyjde a hlavne vela zdravia 🙂

gelinka75
19. jan 2013

@mates777 o 14 dni cakame pozitivny test 🙂

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka uz som doma, citim sa obcas fajn a obcas mi je na nic..co uz, asi by to bolo privela stastia pre mna a osud to chce inac

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 havne, že si už doma... doma sa skôr zotavíš, mm ti bude veľkou oporou a my, keď o nás budeš stáť, tak tiež 😉 troška oddýchni, zotav sa a keď sa nato budeš cítiť, tak si pôjdeš po ďalších... máš ich ešte 9ks, že? to je dosť, určite niektoré bude to šťastné, chytí sa a všetko pôjde v najlepšom poriadku až do konca 😉 treba len veriť...

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka ked uz si myslis, ze to bude snad dobre tak sa vsetko poserie 😔 😔 😔

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 vieš čo Angelika... keď som si to všetko tak zhrnula... my budeme rovnakí smoliari... tiež som vtedy povedala, že ja nie som dieťa šťasteny, ja som toľko šťastia mať nemohla... už len aby sa čím skôr unavilo a sadlo aj na nás... 😔

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka taki boli pekni na sono a nemali srdiecka, len si tam plavali, nezabudnem to nikdy...hej ja som len cakala kedy mi kto to stastie vezme a stalo sa

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 no o tom posratí mi niečo hovor... som už pomaly išla objednávať kočiar a zopár krát mala nutkanie nakúpiť výbavu... ešte že som to neurobila... tiež som to už brala za hotovú vec... dokonca som moju mamu vyštvala na predčasný dôchodok, lebo som chcela, aby mi po narodení krpcov pomáhala... a nič z toho nie je... ale raz musí!!!! šak to nemôže stále zle len byť! 😠

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka ano raz musi byt dobre, stve ma ze niekomu vlozia, porodi a je dobre a my co, len same prekazky, dala som ich poslat na genetiku, som zvedava ci nieco zistia

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 😢 😢 😢 😢 och je mi to ľúto... neviem, prečo sa to deje, najprv šťastie a potom slzy... 😢

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka inac v tej nemocke stretnes ake pripady, dnes rano sa idem sprchovat a tam mi jedna baba zacne hovorit ako vnoci o 2 porodila mrtve babo, ze bola na amniocenteze a zobrali jej plodovu vodu a ani nic nevraveli a ked bolo po vsetkom tak jej povedali, ze dieta nezije, musela ho ist porodit do nemocnice v 20tt, boze to je ake trapenie...

mates777
19. jan 2013

Ahojte baby, tak uz som doma...a nastava to dlhanske cakanie . 😎 ..

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 no vravím, že sme rovnaké ... so mnou ležala žena na izbe, ktorej syn mal vrodenú vadu srdiečka, takže pri narodení by jej zomrel, vlastne by mu strelilo srdiečko a ešte nejaká komplikácia u nej bola, tak jej povedali,že jej budú dávať infúzie a niečo a že musia vyvolať pôrod predčasný (23tt) chudera 😔 rodila celý deň v nenormálnych bolestiach, celý čas bola pri mne na izbe, tak som to videla všetko, plakala, kričala.... a nakoniec porodila mrtveho chlapčeka... hrozné niečo... 😢 😢

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka fu musime zmenit temu, lebo sa potrebujem pozbierat, peciem mame tu tortu na zajtra, nech ju aspon troska potesim.aj nasich to moc vzalo, skoda ze treba cakat aspom 3 mrchy, ale pockam len 2 a ideme nato a potom sa prihlasim do car pre mrazacikov, dufam, ze to klapne

lubanka
19. jan 2013

@mates777 všetko prebiehalo podľa "plánu" ? 😉 tak nech sa toho plánu aj drží ešte 39tt 😵

gelinka75
19. jan 2013

@mates777 tesim sa. ze maly to zvladol, to bude isto bojovnicek 🙂