Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka musim nieco robit lebo lezim a rozmyslam a potom sa rozrevem, neviem dokedy budu tieto stavy, ale bojujem s tym, hej robim tu pomarancovu, odstavili sme 2 velke pomarance vyslo 2 deci stavy a doliala som mliekom, kupilla som este nato take 2 sviecky 60, bude isto dobra 🙂 na tu makovu mam aj ja recept, mam doma kilo maku, niekedy musim spravit aby sa mi nepokazil aj vy nieco oslavujete?
@gelinka75 a ináč stále ti zabudnem povedať, že som piekla tie vanilkové rožky na vianoce... no a teda to boli mňamky 😵 dokonca aj moja mama si ich pochvaľovala a to je už čo povedať, lebo tá vždy všetko ofrfle... dokonca som jej väčšiu polovicu "spakovala" domov a po pár dňoch volala, či ich ešte neupečiem, lebo že už skoro nič nemajú... takže aj u nás mali úspech 😵
@janap76 zlatko to on dosiel na SR a to vedlajsej dediny.......chodi tam 1xmesacne ani som to netusila.....kolegyna mi o nom nahodou povedla, vraj netusila že aj mna by take mohlo zaujimat.
Nakolko bolo zlé počasie tak bolo malo ludi, hned sme sli dnu....chytil mi pulz a nadiktovala svoj datum narodenia a hned že vas trapia deti, este nemate a strasne chcete. Povedal že mam niečo s P vajcovodom ci vajecníkom a že mam na hrane hodnoty štitnej zlazy....ale že vsetko ok bude. Dostala som lieky + mi yasle kalendar počatia na email 🙂. Aj mm hned odhadol, co sa tyka jeho chorob + ma vraj spomalene spermie
Som zvedava co z toho bude....aspon sme vyskusali a majlad nechali za lieky......ale nikdy nevies
Mne hadal o 10 rokov menej 🙂
@lubanka @gelinka @azzura @mates777 baby podľa mňa budú v tom labáku v nemocnici aj v nedeľu ...nie ? ráno tam zavolám a keď áno, tak tam zas pôjdeme.... 😀 😀 😀 aby som vedela ako zrniečko rastie....či tak ako by malo 😉 zabudla som Vám povedať že prečo ...dnes ráno som si zas urobila test a tá čiaročka je trošku slabšia ako včera, tak nech sa zbytočne netrápim
@gelinka75 tak ako vyšla tortička? 😵 ja som sa nato nakoniec vytoto 😀 urobila som segedíň (vôbec som nemala chuť ani na varenie) a aby mm nepovedal, že nemá žiadnu lakotku, tak som mu urobila placky zemiakové, keď sa mu nepáči, tak nech si ide do cukrárne... 😝 koho to stále baví vypekať koláče... 😠
@lubanka ano uz sa chladi v chladnicke, este som potrela aj malinovym dzemom, dala krem a nato pokrajany pomaranc a dalsie cesto atd. cele som to posypala orechami, teraz lezim, lebo ma zacalo boliet brusko 😠 asi neni moc dobre sa este namahat, musim oddychovat, chcela som ist s mm do obchodu ale presla som len do spalne a krce, hovorim no zbohom, ked lezim je to dobre
@gelinka75 vidíš a ja som ti chcela napísať ešte na obed, že tortu pečieš... ale teraz by si mala ešte mierne tempo nahodiť... tak už kašli na všetko, lež, pusti si nejakú komédiu... a piánko tieto dni ešte, aby si si neublížila, veď je to čerstvé... nedajbože sa rozkrvácaš 😠 žiadne také... odpočívať!
tak a teraz sa na mňa Angelička naštve, že už nič iné nepotrebuje iba premúdrelé rady od nejakej virtuálnej trúby 😀 😀 😝
troška od veci.... alebo rada do budúcna... čítala som, že treba brať pred ET alebo KET kajanské korenie, písali baby, že sa pokusy zadarili, keď to užívali 😕 je tam link, kde sa to dá objednať... má niekto záujem? 😀 😀
@gelinka75 som rada, že to tak berieš... ja som len myslela, že maternica bola tehu, teraz sa do nej babralo, takže je slabučká, nepotrebuje siliť... vieš... tak radšej oddychuj. Ono môžeš prejsť troška, ale žiadne namáhanie, dvíhanie atď... a keď ti ešte môžem poradiť, dávaj si sakra pozor teraz na zápaly!!! véééééľmi ľahko môže od spodu prechladnúť a veľmi zle sa to lieči 😉 tak buď nikam nechodiť alebo sa naobliekaj ako cibuľa pre istotu 😀
@gelinka75 Janka to už nepotrebuje... ona už svoje "kajanské korenie" má v brušku... každý deň si ho kontroluje na tehotenských papierikoch, že Janik? 😉
to je pre tie, ktoré pôjdu na ET, KET... začína sa to užívať pred, počas transferu každý druhý deň a po pozitívnom výsledku postupne vysádzať, ale príde mi to také... čo ja viem... dosť toho berieme aj tak a čo ak nejaká reakcia? no neviem, ale skúsiť sa môže...

@gelinka75 klapne uvidíš... tak nech sa tá torta podarí... ťa obdivujem, že máš ešte náladu na pečenie... ale sladké robí dobre na nervy, ja chcem dnes upiecť makovú, ale nejak nemám zatiaľ náladu ... tú z toho receptu na Bohatstvo, včera som si ju stiahla z netu, ale neviem, či budem mať dosť maku, lebo tam ho ide hrozne veľa... robíš tú pomarančovú? musím ju vyskúšať niekedy... 😉