Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura myslíš, že niečo? ále, nič nemáš s pravým vaječníkom, či čo ti to nasplietal, zbytočne ťa stresuje... šak by si niečo cítila nie? tí vševedci toho toľko nasplietajú, potom sa človek len šokuje... ale keď povedia to, čo chceme počuť... 😀 😀 😀 😀 vtedy reagujeme, že "dobre hovoril, vedel".... 😀 😀 😀 😀 poznám to 😀 😀 😀 😀
@azzura som pozerala staré správy, kedy som sa tu k vám do debaty zaplietla... a našla som jednu tvoju "hlášku", že "BABY JÚN JE NÁŠ"... do čerta! už je január a h.vno je naše... 😠 😠 😠 😠 (pardon za výraz, ale prišlo mi aj ľúto aj som naštvaná, keď som to prečítala a taká eufória v tom bola... že ešte stále nič...😠 )
😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja tu mám asi tajného ctiteľa 😀 😀 😀 😀 😀 stále mi niekto posiela srdéčka... valentín je až o mesiac 😀 😀 😀 😀 😀
PS: tajnému ďakujem 😀
aj ja ďakujem za srdiečka 🙂 😵
chcem sa opýtať, máte niektorá skúsenosť so Sarapisom? čítam tu, že po nich veľa báb otehu 😕 😕 😕 obsahuje to materskú kašičku a že to upravuje cyklus (mne to treba ako soľ... 😠 ) a tak isto, že vraj to robí vynikajúcu výstielku na maternici... nepoznáte to niektorá?
@lubanka 🙂 🙂 🙂 áno, dnes som to zavolala mame, taaaaa sa tešila, počula som že sa snaží prehltať slzy....a išla som na ňu s našou taktikou nie, že až tak veľmi sa ešte netešme, čo keby sa niečo stalo....fajne ma sprdla...že či si myslím že keď sa budem menej tešiť, že či by ma menej bolelo keby sa nebodaj niečo stalo.... že si to mám rýchlo vybiť z hlavy....lebo zrniečko to vie a nesmiem takto myslieť.....taaaak sa budem snažiť 😉 🙂
cafte zienky...neuverite, ale ja som cely den prespala...ja som nejaka nemozna, neviem ci je to tym utrosom alebo cim, no ale ja sa nepoznavam ....aj moj chlap je prekvapeny, ja by som len spala a spala a spala a jedla samozrejme 😎
aj ja dakujem za srdieckaaaaa....🙂

baby dojdite....dnes som akčna....biela zemiakova polievka+oskvarkove pagače, vypražanz syr+hranolky, pomarančovy kolač .......