icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
19. jan 2013

baby dojdite....dnes som akčna....biela zemiakova polievka+oskvarkove pagače, vypražanz syr+hranolky, pomarančovy kolač .......

gelinka75
19. jan 2013

@azzura no lebo stenova povedala, ze sa mam prihlasit v aprili, tak to vyjde na maj 😉 ale rozhodla som sa snazilkovat hned dalsi cyklus, citala som, ze lekari radia rozne, od 1 mesiaca do pol roka

lubanka
19. jan 2013

@azzura 😕 😕 😕 ty čo máš dnes vrtuľu v zadku? a ja som lenivá jak voš!!! nechcem sa mi absolútne nič... ešte že som včera ožehlila a poprala ďalšie, čo sa mi nahromadilo... a teda bolo toho statočne... ako keby sme doma bývali 20 a nie dvaja 😠 😠

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 áno... a vraj sa rýchlo chytá... 😵 poznám také prípady... 😉 to len ja som bola taká hlúpa, že som čakala rok zakaždým...

azzura
19. jan 2013

@gelinka75 ale ak sa budes citit dobre a budes zahojena tak niet na co cakat, lebo je velka sanca ....mas v tele este hcg

lubanka
19. jan 2013

@azzura ja už idem 😀 polievočka mňam! pagáčiky mňam! syr fantázia... iba neprosím hranolky ak sa nenahneváš, radšej zemiačky a koláčik jóóóój to si dám... mám brutálnu chuť na sladké už druhý deň... práve som zošrotovala polovicu milky 😀 😀 😀 😀 a potom, že priberám 😠 😝

azzura
19. jan 2013

@lubanka ja som dnes mala len 2 pracky. No mam vrtulu.....a dal mi aj ženšen na energiu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale zacnem vsetko až zajtra uživat, som dosla s igelitkou ako z CAR 😀 😀 😀

azzura
19. jan 2013

@lubanka vsak dokym dojdes tak ti uvarim zemiacky. A dame si aj do nosa 🙂 🙂 🙂 ale najprv si musim spravit ovu test, ale som pila caj, tak musim cakat 2 hodky

lubanka
19. jan 2013

@azzura som čítala, že si bola navštíviť deda vševede... 😀 😀 no keď tie "sladkosti" od neho zaberú 😀 tak ich užívaj, vždy lepšie ako nejaká chémia 😖 ja som myslela, že ti tam energiu dodal (220 voltov) 😀 😀

lubanka
19. jan 2013

@azzura prosím ťa... kým tam ja docestujem, tak ty nielen počkáš na výsledok ovu testu, ale sa stihneš aj opiť a vytriezvieť... 😀 😀 😀 😀 to ste sa museli "ubytovať" tak ďaleko? 😀 😀 😀

azzura
19. jan 2013

@lubanka no možno dodal ked ma chytil za ruku.....až ked sme dosli domov som bola taka akčna 😀 😀 . Lem mi doslo cudne ked povedal že mam nieco s P vajcovodom a vo februari som bola na laprke a vsetko ok a aj stitna zlaza je hranicna..... no vsak uvidime . 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
19. jan 2013

@lubanka škoda že sme vsetky tak daleko od seba 😒 . By som vas rada privitala, len v lete nedojdite lebo dostanete motyku do ruky 😀 😀 😀

lubanka
19. jan 2013

@azzura myslíš, že niečo? ále, nič nemáš s pravým vaječníkom, či čo ti to nasplietal, zbytočne ťa stresuje... šak by si niečo cítila nie? tí vševedci toho toľko nasplietajú, potom sa človek len šokuje... ale keď povedia to, čo chceme počuť... 😀 😀 😀 😀 vtedy reagujeme, že "dobre hovoril, vedel".... 😀 😀 😀 😀 poznám to 😀 😀 😀 😀

lubanka
19. jan 2013

@azzura som pozerala staré správy, kedy som sa tu k vám do debaty zaplietla... a našla som jednu tvoju "hlášku", že "BABY JÚN JE NÁŠ"... do čerta! už je január a h.vno je naše... 😠 😠 😠 😠 (pardon za výraz, ale prišlo mi aj ľúto aj som naštvaná, keď som to prečítala a taká eufória v tom bola... že ešte stále nič...😠 )

lubanka
19. jan 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja tu mám asi tajného ctiteľa 😀 😀 😀 😀 😀 stále mi niekto posiela srdéčka... valentín je až o mesiac 😀 😀 😀 😀 😀
PS: tajnému ďakujem 😀

gelinka75
19. jan 2013

@azzura aj zajtra budes varit? ci to si navarila na cely vikend, mnam same dobroty, este stale mam chutky, ale uz nie az tak, ten kolacik by som ochutnala

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka ja som ti dnes poslala, aj ostatnym, mala som tu 6 ks, este jedno mi ostalo 🙂

fifitko25
19. jan 2013

@gelinka75 moja, nahodou som sa tu docitala, ze babatka nie sú 😔 😔 😔 😔 velmi ma to mrzi, az mi slzy vyhrkli 😢 budem ti drzat palce, aby dalsi vklad, ak pojdes, uz dopadol na vybornu, ved do tretice vsetko najlepsie

gelinka75
19. jan 2013

@fifitko25 dakujem, dufam, ze co najskor sa znova podari, to mi dodava nadej... ☹

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 ďakujem ty môj "Tajný Veľký Brat"... 😀 😉

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka uz mi je lepsie, krv nejde, tak neviem co to bolo 😖

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 to si len vyčerpaná... aj psychicky aj fyzicky. a je dobre, že nekrvácaš... ja som za každým čapala aj 2týždne 😖 a okrem toho, keď pečieš, je teplo a to tiež nemusí robiť dobrotu... myslím ten teplý vzduch z rúry

janap76
19. jan 2013

aj ja ďakujem za srdiečka 🙂 😵

lubanka
19. jan 2013

@janap76 ty si dnes mala oznámiť tú veľkú novinu svojej mamine... tak čo povedala si? a aká bola reakcia (blbá otázka čo? 😀 )

lubanka
19. jan 2013

chcem sa opýtať, máte niektorá skúsenosť so Sarapisom? čítam tu, že po nich veľa báb otehu 😕 😕 😕 obsahuje to materskú kašičku a že to upravuje cyklus (mne to treba ako soľ... 😠 ) a tak isto, že vraj to robí vynikajúcu výstielku na maternici... nepoznáte to niektorá?

janap76
19. jan 2013

@lubanka 🙂 🙂 🙂 áno, dnes som to zavolala mame, taaaaa sa tešila, počula som že sa snaží prehltať slzy....a išla som na ňu s našou taktikou nie, že až tak veľmi sa ešte netešme, čo keby sa niečo stalo....fajne ma sprdla...že či si myslím že keď sa budem menej tešiť, že či by ma menej bolelo keby sa nebodaj niečo stalo.... že si to mám rýchlo vybiť z hlavy....lebo zrniečko to vie a nesmiem takto myslieť.....taaaak sa budem snažiť 😉 🙂

janap76
19. jan 2013

@lubanka sarapis ???? to som v živote nepočula 😕

mates777
19. jan 2013

cafte zienky...neuverite, ale ja som cely den prespala...ja som nejaka nemozna, neviem ci je to tym utrosom alebo cim, no ale ja sa nepoznavam ....aj moj chlap je prekvapeny, ja by som len spala a spala a spala a jedla samozrejme 😎

mates777
19. jan 2013

aj ja dakujem za srdieckaaaaa....🙂

janap76
19. jan 2013

@mates777 tak teraz budeš ťahať nočnu ? 😀 😀 😀 mne sa tiež chcelo od utroša spať 🙂 .... pekne od nás pozdravuj vaše zrniečko 😉