icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 mne sa nezdá že by som z toho priberala, práveže chodím na wc aj 2 x denne tak sa mi zdá že aj tá strava mi nehnije dlho v črevách ...každy kto ma pozná, nechápe ako môžem toľko požrať .... vraj by som už mala vyzerať ako sud 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...ale môže to byť aj placebo ....šak keď tak tomu verím 😀 😀 😀 tak mi to super funguje 🙂 a to je super 😉

lubanka
20. jan 2013

no takže urobila som zeleninovú polievku so sušenými hubami a krupicovými haluškami, ražniči podlievané červeným vínkom (cca 2dcl mám aj v žalúdku 😀 ) k tomu zemiakovú kašu a zeleninový šalát... a aj koláč hotový 😵 máme taliansky makový zákusok... 😉 a teraz idem ku chlapcom... tak zatím 😉

janap76
20. jan 2013

@lubanka ako vždy mňamka menu 😉

yaya1
20. jan 2013

@janap76 @lubanka kocky, co ja som tu makovu tortu robila cez vianoce a bola paraaaaaaaaadna 🙂 🙂 brala som z nej k nasim aj svokrovcom a vsade sa po nej len tak zaprasilo ... ale ked ju budete robit, robte ju minimalne 24 hod. dopredu, aby sa tie chute spojili a presli ... a uplne najlepsi bol kusok, ktory sme jedli az o 2 dni....a do plnky kludne nie 2, ale aj 4 lyzice rumu 😉 😉 😉

janap76
20. jan 2013

@yaya1 robíte mi chúťky, ale ja pokiaľ sa nemýlim, by som mak teraz nemala jesť 🙂

yaya1
20. jan 2013

@janap76 ani rum 😀 😀 😀

janap76
20. jan 2013

@yaya1 😀 😀 😀 dobrá som, ten rum mi ani nedošiel 😀 😀 😀

mates777
20. jan 2013

ste tu niekto????mne sa neda buvat kedze som cely vikend prespala 😎

janap76
21. jan 2013

Dobré ránko 🙂 ženy už nech je obed a ideme na tú krv do labáku, nech vidím že HCG rastie a potom už snáď nejako vydržím do piatku, kým PÁN DOKTOR MA LÁSKAVO PRIJME 😖

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 staci aj 1 sikovna 😀

azzura
21. jan 2013

dobre ranko

@mates777 ahoooooooooooooooooooooj, tak sa pekne satraj o embrijko, nech sa pekne zahniezdi 😉
@janap76 Januš, nestresuj!!!!!

azzura
21. jan 2013

@lubanka nie si ako ja...ty aspon vieš že vieš byt tehu .....
treba vsetko vyskusat a ked nic tak umele to istí

janap76
21. jan 2013

@azzura 🙂 🙂 🙂 🙂 jak som si to prečítala, hneď som sa usmiala od ucha k uchu 😀 😀 😀 ...že nestresuj !!! 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

janap76
21. jan 2013

@azzura počúvaj Monička a nenapíšeš nám čo to berieš ? zaujíma ma to 🙂

azzura
21. jan 2013

@janap76 ozaj vcera sme vyskusali 1x ten gel na pocatie lebo som mala pozit. ovu test
ano nestresuj, lebo to babenku ani tebe nepomože

azzura
21. jan 2013

@janap76 cica....ked dojdem domov tak si opisem nazvy, lebo netusim co sa ak vola....okrem žen šenu, ženského caju, psylie.....ale ja som dostala veci aj na travenie...je toho moc

janap76
21. jan 2013

@azzura 😉 😉 😉 malo by sa ti z toho upraviť aj weckovanie 🙂

janap76
21. jan 2013

@gelinka Angelika toto som našla že vraj je dobré jak na kvalitu spermii tak na rýchlosť ......SELEZIN ACE a L- karnitín.

azzura
21. jan 2013

@janap76 však neco bude

takže teraz si v kurze ty a potom mates

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 aha, dakujem, idem si pozriet co to je zac 😉

gelinka75
21. jan 2013

@azzura dokelu, zas som na konci radu, dnes mi je dajako smutno, mala by som ist k dr. vobec sa mi nechce

janap76
21. jan 2013

@azzura moja, v kurze sme všetky a to vždy !!! 😀 😀 😀 😉 😉 😉

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 nie si na konci radu, čo si šiši, možno nas vsetky preskočiš...
a pekne chod k doktorke, nech sa na teba kukne ci si ok, lebo niekedy cloveka zle vycistia

azzura
21. jan 2013

@janap76 zle som sa vyjadrila, kto je na konci rady som ja.....lebo netusim ci viem byt tehu.....kazda mate o tom dokoz že ste plodne

janap76
21. jan 2013

@azzura ale vidím že šiši si ty, ja som vedela pred týždňom či viem byť tehu ? vedela som že dr povedal že som prázdny hrniec... fakt prognóza optimistická...a dnes je test pozitiv.... Monička pamätáš si ako si mi na začiatku povedala, že aj keď nebudem veriť lekárom, musím veriť sebe ...a to platí....vieš ža ja s nimi mám problém a nedôverujem im....prosím Ťa zži sa aj ty s tým čo si radila mne. naser sa a ver si !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😉 🙂

azzura
21. jan 2013

@janap76 😀 😀 hej to vsetko si pamatam, ale vieš dobre sa radi iným ale horsie sebe. ale tento mesiac som nasrata a ideme to doho z celou vyzbrojou, keby si nas vcera videla najprv som uteaka robit ovu test, potom rychlo sprcha, potom maturovali nad gelom, nakoniec aplikovali a cakali 15 min.....proste sme sa smiali ako kone nad vsetkym a nakoniec som robila sviecku 😀 😀 😀

lucka771
21. jan 2013

krásne ránko prajem, vie mi niekto poradit niečo na zápchu ? je to k nevydržaniu.....

gelinka75
21. jan 2013

@azzura neboj vycistili ma dobre, robili mi sono a v sprave je napisane bez znamok rezidua 😉 dnes ma brusko zatial neboli a trocha spinim uplne mierne, skoro nic, ja viem ze tam musim ist ze do 3 dni, tak este zajtra mozem
mne stenova aspon to povedala, ze aspon vieme, ze sa to vie uchytit a to je dobra sprava, v tom vsetkom zlom

gelinka75
21. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 neprehanate to trocha? este aj sviecku 😝 😝 😝

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 janka ten salezin mi nedava ni google, iba jeden link a aj to tam nic neni napisane, co to je 😉