Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lucka771 ja som tiež zo zaciatku robila vsetko, bolo vsetko ukazkove a le prd z toho....tak som teplomer dakde zahodila a prestala so vsetkym, kedzže nam nevyslo IVF a cakame na druhe, tak sme si povedali že opat skusime prirozdene, kedže u nas zatial nik ziadny problem nenasiel.....asi len vek 😀
@azzura no áno... vedela som byť tehu... naposledy to bolo pred 4rokmi a od vtedy nič 😠 to bolo ešte v minulom živote... v terazjšom som už stará, dutá vykopávka... 😠
ešte vždy nemám mrchu ☹ zasa budem musieť ísť po vyvolávačku.... mňa už to tak nebaví ☹ po tom 2IVF je to ešte horšie... po prvom sa mi iba predĺžil cyklus, ale po tomto už mi ani nechodí mrcha 😠 😠 😠 😠 dnes som už 41DC!!!!! 😠
@lucka771 noo, tento rok sme boli len 1x lyzovat, moj mm ma v riti koleno. Ale zas som sa opat dala na brusne tance, po 4 rokoch opat tancujem. Lebo uz ma nebavilo cakat co keby.....
Nase prva dovca po 3 mesiacoch randenia bol Pariz, a dufam že sa tam vratim, lebo ked vidim Eifelovku tak si spomeniem ako mi ukradli penazenku z tasky 😉 ale inac je Pariz krasny ...odporucam
@azzura takže Femi kvapky? 😕 😕 to som čítala, že je dobre na úpravu cyklu... dofrasa už nech mi dorazí, nech začnem s tými kvapkami od toho "Vola" ... určite zaberú, keď ich namiešal vol, tak na takú kravu (ako som ja) zaberú 😝 😀
a máš pravdu Paríž je podľa mňa najkrajšie mesto na svete... väčšina ma presviedčala, že sú to Benátky, ale podľa mňa trt makový... môj mm bude mať teraz v apríli 40r., tak som rozmýšľala, či nekúpim dovču a prekvapím ho... je totiž stále nervózny, keď mu zavalaším, kde som už ja bola a on nie... 😀 😀 😀 😀
@lubanka ja som si ho kupila po tom co mi doky povedal ze prirodzenou cestou neotehotniem (tak sa zacinam trosku pripravovat ked zacnem skusat otehotniet) tiež som sa tu dočítala pozitívne veci - vraj niektorym pomohol otehotniet.. 😅 za vyskušanie to stojí.. stoji to cca 22€ a berie sa to 2x za den.
inak zienky...prave som si vybavila, ze idem pracovat z domu...uz teraz vidim ako nic nespravim a budem len spat 😎

@azzura pekne ideš, pokles a potom vyýstup, aj potvrdený ovu testíkom....držím palčeky !!!!!!!!!!!!!! 😉
inak ja mám furt teplotu nad 37, zaujímavé. to mi aj dr. povedal, že v prvom 3 mestri je teplota nad 37 🙂 , ale nemeriam si, len teraz mna to chytilo, že ktovie aku mám, ale už nebudem, načo.