icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
28. máj 2012

@azzura ma natahuju ako zuvacku....ty kokos ja mam strasne nervy...a to i napriek tomu, ze mi povedia ze bohuzial sa to nepodarilo 😀
uz ma aj brucho zacalo boliet od nervov...
@gelinka

gelinka75
28. máj 2012

@azzura no dufaj, ze sa vam podari prirodzene, podla mna ked 2x este pojdete na IUI a bezvysledne, navrhu vam ivf 😖

gelinka75
28. máj 2012

@mates777 nevies zavolat do labaku? mozno uz u dr, ani nerobia, alebo vysledky budu zajtra

mates777
28. máj 2012

@gelinka75 no to neviem, lebo ja som nebola v CAR ale u mojho gynekologa...zabila by som ich...som sa mala na to vykaslat a mala som ja pekne ist do toho Martina...

dorotka_
28. máj 2012

@azzura
@mates777 mam sa celkom dobre, nastastie mi este rano nebyva zle a mozno ani nebude 😉 , len som od zaciatku vkladu vypisana co teraz zacal uz 4 tyzden a uz mi je dlho, ale co uz vydrzim 😀 , ja budem aj tak cele tehotenstvo vypisana, takze este si doma pobudnem nejaku tu dobu 😉 , na ultrazvuku bolo vsetko v poriadku a najblizsiu kontrolu mam 6.6., a ozaj zatial tam vidno jedno embryo, no sup sup sa porpidavajte, cakam na Vas 😉

mates777
28. máj 2012

@dorotka_ dorotka ja ti tak strasneeeeeee zavidim, ale v dobrom samozrejme...tfuj tfuj tfuj nech je vsetko OK a nech to krasne rastie 🙂
ja by som potrebovala teraz byt doma aspon mesiaaaaaaac....normalne sa mi nechce byt v praci....strasneeeeeee a to mam naozaj ze super pracu....ja by som len spala momentalne a citala knihy a samozrejme pisala si s vami keby ze som doma xixixixxi

dorotka_
28. máj 2012

@mates777 ja verim ze sa coskoro popridavate a budeme vsetky pekne tehotne, cakas na vysledky z krvi? lebo ked si tehotna tak aj vtedy sa ti chce spat a si unavena, ja som uz vsetko precitala co som mala doma musim si nieco pozicat 😀

mates777
28. máj 2012

@dorotka_ no cakam na vysledky...ale sestricka sa na mna vykaslala...
verim tomu aj ja ze coskoro budeme vsetky na tej tvojej lodi 🙂
no ja mam uplne ze vsetky priznaky tehu, ale tehu urcite nie som...to mna tak trapi ten utros...ale tak som si ista ze druhe IUI alebo IVF uz fakt vyjde...

dorotka_
28. máj 2012

@mates777 ale tak nikdy nevies, asi budes vediet vysledky az zajtra, som zvedava a aj tak drzim palceky 😉

mates777
28. máj 2012

@dorotka_ no myslim si ze to uz ma, len na mna jednoducho pozabudla...
ale aj tak ti dakujem za podporu 😀 zajtra sa tam rano asi zastavim...predpokladam ze tak, ci onak asi budu chciet ten papier s vysledkom v CAR... a teraz ani neviem ze kedy mam vysadit ten utros...jaaaj, cele zle...idem ja pomaly domov do postele...

dorotka_
28. máj 2012

@mates777 tak si pekne oddychni a zajtra daj vediet ako si dopadla a sestricku trochu prefackaj nech je sviznejsia xixi 😀 , utros este ber kym nebudes mat vysledok isty a potom v CAR by ti mali povedat ako mas vysadit utros ale ak je vysledok pozitivny este utros budes brat 😉 , ja ho budem uzivat az do 12tt a potom budem volat ze ako ho mam vysadit

mates777
28. máj 2012

@dorotka_ ok moja zajtra dam urcite vediet...papa a pekny den este 😀

dorotka_
28. máj 2012

@mates777 ahoj aj tebe pekny den a dobre si oddychni 🙂

lubanka
28. máj 2012

@zvolsiinylogin Čo už narobíme, keď nám to šmakuje... Švagriná si v tehotenstve z počiatku odriekala, ale po pár dňoch to vzdala, prešla na light a snažila sa výstačiť denne s 10ks /mimo tehu fajčila 2krabičky!!!/ Podľa mňa keby tak z dňa na deň prestala, možno by to nebolo najlepšie, lebo viem, že tuhý fajčiari ak prestanú tak rázne, majú ako keby absťáky. Mám kamarátku /obdoba švagriny, tak isto 40ks denne/ a z dňa na deň šlus a potom pol roka po lekároch... imunitný systém "na mraky", vkuse teploty, problémy s trávením... Ale ako vravíš, každý má iné telo - inak reaguje.

azzura
29. máj 2012

@mates777 dobre ranko, tak ako???

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@mates777 ??? volala si?

mates777
29. máj 2012

Ahojte babenky, tak teda presne, ako som hovorila - NEGATIVNE ☹

azzura
29. máj 2012

@mates777 čože??????????????????? neverim? Kolko bolo HCG? Prdele 😒

azzura
29. máj 2012

@azzura ten utroš je svina, navodzuje tehu symptony 😠 😠 😠 😠 už ho možeš vysadiť

mates777
29. máj 2012

@azzura teraz neviem ci pod 1 alebo 0,1 mi vravela sestricka...ja som ju uz ani nevnimala, aj ked bola strasne milaaaa....jasne ze som sa rozrevala....
uz ma inak strasne brucho zacalo boliet...na mrchu...

azzura
29. máj 2012

@mates777 hmm, strasne moc ma to mrzi. 2.IUI vyjde obom naraz.....v juni budeme aj s gelinkou vsetky 3 tehu 🙂

mates777
29. máj 2012

@azzura boze baby este ze vas mam....ja som normalne na prasky...ale tak snad to prejde ....momentalne som nasrata na cely svet 😢

azzura
29. máj 2012

@mates777 zlatino viem ako sa citiš, ale to preboli a opat sa nakopneš. Skoda že si v praci a nemožeš uplne pustiť von svoje pocity. Drž sa

gelinka75
29. máj 2012

@mates777 ahojky, skoda, ze to nevyslo, nie je nato ani co napisat, len ze ideme dalej 😖 verila som, ze to tam bude lebo si mala vsetky priznaky, ale aspon viem, ze ten utros je svina

mates777
29. máj 2012

@gelinka75 no na mna teda svina je, pretoze mne je z neho fakt viac nez zle...ale nejako to uz zvladneme ....sna d sa to podari nabuduce...

gelinka75
29. máj 2012

@mates777 dufam, ze ho davas odspodu, lebo mne dr vravela, ze ked sa berie ustne tak robi problemy 😠

mates777
29. máj 2012

@gelinka75 ano odspodu a aj tak co mi narobil....uz som volala do CAR takze rano tam idem...som zvedava co povie dr. 😢

azzura
29. máj 2012

Baby JUN je náš

gelinka75
29. máj 2012

@azzura uz sa neviem dockat moja, dnes sa mi vyhodil strasny herpes, cela pera mi brni 😠 lepsie teraz ako potom po vklade

azzura
29. máj 2012

@gelinka75 ty už mas dobre nervičky 🙂 Už nech to tu je, ale už sa ti to pichanie blíži. Som strasne zvedava kolko folik budes mat, kolko vajek vezmu a kolko sa ujme. Ozaj kolko si date vlozit?