Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ano muz ma take hobby, ze zbiera tehly s takymi erbami a pismenkami, proste pecatove a tak, tak sme boli na zraze, bol tam taky program, vymienali si tie tehly, obedik, tombola a tak, chceli sme ostat do nedele, ale nakoniec sme sa rozhodli vecer ist domov, aspon som trocha vypadla zo stereotypu na chvilu
@azzura jasne, na novom dome chceme s tym vylozit terasu a plot tak este musime zozbierat par 😉 je to zvlastne hobby, kukni www.tehlarium.eu
@azzura nam tu firma v BA plati celorocnu starostlivost, tak som tam volala, idem rovno na interne oddelenie a tam mi budu brat krv a ostatne aj vyhodnocovat vsetko spolu, len neviem ci zvlast treba anesteziologa, vsak to mi povedia, treba to mat, lebo odber je v narkoze 10 minut, picha sa cca 12-15 dni 😖
@azzura @gelinka @zvolsiinylogin babenky tak porada skoncila, nik nevolal a nik mi to tam samozrejme ani nedviha 😀 jasne ze mne nikdy nic nemoze ist lahko...

@azzura ked ma vezmes? 😀 😀