Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura
@mates777 mam sa celkom dobre, nastastie mi este rano nebyva zle a mozno ani nebude 😉 , len som od zaciatku vkladu vypisana co teraz zacal uz 4 tyzden a uz mi je dlho, ale co uz vydrzim 😀 , ja budem aj tak cele tehotenstvo vypisana, takze este si doma pobudnem nejaku tu dobu 😉 , na ultrazvuku bolo vsetko v poriadku a najblizsiu kontrolu mam 6.6., a ozaj zatial tam vidno jedno embryo, no sup sup sa porpidavajte, cakam na Vas 😉
@dorotka_ dorotka ja ti tak strasneeeeeee zavidim, ale v dobrom samozrejme...tfuj tfuj tfuj nech je vsetko OK a nech to krasne rastie 🙂
ja by som potrebovala teraz byt doma aspon mesiaaaaaaac....normalne sa mi nechce byt v praci....strasneeeeeee a to mam naozaj ze super pracu....ja by som len spala momentalne a citala knihy a samozrejme pisala si s vami keby ze som doma xixixixxi
@dorotka_ no cakam na vysledky...ale sestricka sa na mna vykaslala...
verim tomu aj ja ze coskoro budeme vsetky na tej tvojej lodi 🙂
no ja mam uplne ze vsetky priznaky tehu, ale tehu urcite nie som...to mna tak trapi ten utros...ale tak som si ista ze druhe IUI alebo IVF uz fakt vyjde...
@dorotka_ no myslim si ze to uz ma, len na mna jednoducho pozabudla...
ale aj tak ti dakujem za podporu 😀 zajtra sa tam rano asi zastavim...predpokladam ze tak, ci onak asi budu chciet ten papier s vysledkom v CAR... a teraz ani neviem ze kedy mam vysadit ten utros...jaaaj, cele zle...idem ja pomaly domov do postele...
@mates777 tak si pekne oddychni a zajtra daj vediet ako si dopadla a sestricku trochu prefackaj nech je sviznejsia xixi 😀 , utros este ber kym nebudes mat vysledok isty a potom v CAR by ti mali povedat ako mas vysadit utros ale ak je vysledok pozitivny este utros budes brat 😉 , ja ho budem uzivat az do 12tt a potom budem volat ze ako ho mam vysadit
@zvolsiinylogin Čo už narobíme, keď nám to šmakuje... Švagriná si v tehotenstve z počiatku odriekala, ale po pár dňoch to vzdala, prešla na light a snažila sa výstačiť denne s 10ks /mimo tehu fajčila 2krabičky!!!/ Podľa mňa keby tak z dňa na deň prestala, možno by to nebolo najlepšie, lebo viem, že tuhý fajčiari ak prestanú tak rázne, majú ako keby absťáky. Mám kamarátku /obdoba švagriny, tak isto 40ks denne/ a z dňa na deň šlus a potom pol roka po lekároch... imunitný systém "na mraky", vkuse teploty, problémy s trávením... Ale ako vravíš, každý má iné telo - inak reaguje.
@mates777 ??? volala si?
Ahojte babenky, tak teda presne, ako som hovorila - NEGATIVNE ☹
Baby JUN je náš

@azzura ma natahuju ako zuvacku....ty kokos ja mam strasne nervy...a to i napriek tomu, ze mi povedia ze bohuzial sa to nepodarilo 😀
uz ma aj brucho zacalo boliet od nervov...
@gelinka