Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 vďaka za info 😉 takže zisťujem, že tá baba na úrade je trúba a zbytočne nás odraďuje a stresuje... ja som len zopakovala, čo nám povedala 😉 a tiež to, že vzhľadom na náš vek (mm bude mať 40r. ja mám 35r) do roka dieťa nedostaneme 😠 ale nato mm povedal, že taká "talpa z úradu" jemu nebude rozkazovať aké bábo si on má osvojiť... zasmial sa a povedal, že peniaze hýbu svetom 😀 😀 😀
a čo sa týka toho druhého... 😝 😝 😝 práve som zistila, že asi budem rasista... 😀 😀 😀 ale keď vidím naších spoluobčanov, tak sa mi "otvára nožík vo vrecku" ... potrebujem úzky dvor a dlhý bič... 😀
@lubanka tak to je truba a poriadna ta na urade...ona s tym v prvom rade nema nic spolocne...to vsetko ake velke ako zfarbene ake pohlavie atd atd atd to riesis s manzelom a psychologickou...to si davas do ziadosti o ake babo mas zaujem...a uz je na to poradovnik...nie je to take ako kedysi....ver mi...peniaze hybu svetom...ale socialnym uradom nie...😀
a inak...hm ani ja nie som rasistka...ale kakavkove urcite nechceme 😎
@lubanka ja okrem kyseliny listovej a E beriem este jeden pripravok, vola sa INOFOLIC a je tu o nom aj samostatna tema na MK, v podstatu tu som ho objavila ... okrem mnohych inych veci by mal posobit na pravidelnost cyklu a ovulaciu a zlepsuje aj niektore hormonalne parametre... ja som mala posledne cykly take predlzene 35 dnove, po prvom baleni /20 dni/ sa mi upravil cyklus na 31 dni a po dalsom baleni na 28 dni ... citam, ze aj ty mas problem s dlzkou a nepravidelnostou, skus sa na to pozriet ...aj ked citam, ze uz teraz mas toho naordinovaneho habadej 🙂
no nie, teraz vážne... presne to čo písala Angelika som mala na mysli, že budem mať čo robiť tu v tej "dedine", ktorá si vraví, že mesto, obhájiť to, že sme si adoptovali prcka a keď sa prevalí, že je snedý... tak dovi-dopo... tak isto, keby mi došlo domov a plakalo, že sa s ním nikto nechce hrať alebo niečo podobné, tak by som bola schopná ísť von a vytrieskať po riti všetky deti... proste som zvážila všetko až po "svadbu" toho imaginárneho dieťaťa 😀 😀 😀 😀 😀 proste to by bol prúser, pretože, to dieťa by skrz výchovu nepatrilo medzi "svojich", ale skrz výzor by nepatrilo medzi majoritu... a za ďalšie, výchova síce je 80%, ale čo s génami a temperamentom? tak to chúďa by bolo už potrestané zato, že sa narodilo a potom zato, že ho vychováva niekto, kto mu vôbec nerozumie (myslím ohľadne jeho temperamentu)
ja mám proste 1000 dôvodov, prečo nie... a nemá to fakticky nič spoločné s rasismom, lebo ja neznášam lajdákov a darmožráčov rad radom, či sú biely, zelený, modrý, červený...
žienky moje,ďakujem pekne za srdiečka 😵 😵 😵 😵
@yaya1 červené vínko sa má piť na prekrvenie maternice 😉 to môžeš pred tým ako pôjdeš piť... alebo si daj cviklovú šťavu, to máš bez alkoholu a rovnaký efekt... 😉 a keď už zabsolvuješ UIU, tak si dávaj ananásový džús alebo ešte lepšie ananás (hlavne ten stred - hnusný tvrdý 😀 ) a kyselinu listovú... a máš to 😉
skusim tu cviklovu stavu a trosku aj vinko 😎 😎 a mam aj tu listovku a E a este ten INOFOLIC ... a skusim mysliet pozitivne 🙂
@yaya1 mimochodom poznám jednu babu, ktorá pila vínko každý večer cca 2týždne a ešte si hrkla 2dcl ráno pred tým ako išla na ET a ešte večer po... a dnes je v 32tt 😉 ale ja osobne si myslím, že to bolo šťastie a nie, že popíjala víno... ja som to tiež podľa jej vzoru robila (akurát deň pred ET a v ten deň už nie) a nič 😖
@janap76 😀 😀 😀 na hovädzie stehno ti neporadím nič, lebo ja také fajnoty nevarím 😉 môj mm papá iba karé a kuracinku, takže môj jedálny lístok sa krúti iba okolo toho 😎
kvapky ešte nechľascem 😀 lebo čakám, že sa telo samo umúdri a mrcha dorazí a až tak začnem... musí sa už konečne rozkývať a nie byť také lenivé 😠 a to čo berieš, to som mala aj ja naordinové od hematologičky, ale zobrala som len jednu krabičku a na druhú som sa... 😀 ale to je vlastne kyselina listová nie? 😉

@yaya1 Janka ja Ti neviem poradiť, ale keď dáš jeden mesiac bez všetkého ? ja by som aspoň raz išla tak....vieš že v Brne sa ku podivu darí aj takým IUI čkám 😉 🙂 😵