icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
21. jan 2013

@lubanka hmmm skúsim opýtať nejaký recept od Angeliky 😉 ja mám rada hovadzinku 😉 chcela by som ju nejak plnenú alebo čo...len nie preboha praženicou ...fuuuj 😝 😝 😝 inak ako si na tom s krvou keď ti takto mešká ...totiž moja nevlastná sestra má tú slabú zrážanlivosť krvi...za sebou 3 potraty a 2 dve krásne kočky má doma ...ale tehu bola 5 x ale nakoniec sa podarilo....všetkým sa nám podarí 😵 😵 😵 ver mi prosím 😵 😵 😵

mates777
21. jan 2013

@janap76 na krv idem az 1.2. hmm to neviem ci vydrzim netestovat 😀

mates777
21. jan 2013

vsetky tu papate nejake pripravky a pijete dzusiky...a ja nic....tak teda radte nieco na uhniezdenie a na rast a vsetkoooooooooooooo.....
inak dnes ma tak trolinku sem tam pichne teda tak potiahne pod pupikom niekde ☹

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 ja hovadzie moc nevarim, iba ak svieckovu, uz som robila z toho aj rizoto s psenom 😉 skus z toho spanielske vtaciky alebo nieco na stave

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 ja som nic nebrala aj listovku som zacala po krvi brat, inak aj mna to pichalo cca 2 cm pod pupkom ale to som uz vedela ze su tam, teda len z krvi, ale vedela som, ze su na dobrom mieste 🙂 zial uz tam nie su 😖

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 mojaaaaaaaaaaaaa ja uz nebudem nic opisovat...ty sa musis dat cim skor do poriadku a uvidis ze stasticko ta caka za rohom...

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 vsak v pohode, len pisem, ze pichanie pod pupkom je super 🙂

janap76
21. jan 2013

@mates777 tie pocity okolo pupka som mala aj ja a mám to aj teraz ...tak to sa asi uhniezďuje nie ? ja si dávam iba kys.listovú, vitamín C a oleje, ale tie namajú nič s uhniezďovaním 😉 aj ja som po IUI testovala skôr... 😉

mates777
21. jan 2013

@janap76 tak teda mam si dat kyselinu listovu a cecko??? ja som po ivf testovala osmy den a uz tam bola druha /

janap76
21. jan 2013

@gelinka75 hmmm šak na šťave.... ale akej ? s čím ? alebo kašlem na vydumance a urobím sviečkovú ? mňaaam...teraz mám furt chuť na mäso 😖

janap76
21. jan 2013

@mates777 a dr ti nepovedal že si máš dávať kys. listovú ? ...mne to povedal každy dr s ktorým som sa stretla, a fakt ju beriem už rok...a ten vitamín C s postupným uvoľňovaním som začala jesť myslím už niekedy v novembri ako prevenciu pred prechladnutím ...a myslím že aj teraz to nemôže uškodiť....mnohé baby jedia všelijaké komplexné vitamíny pre tehuľky, tak keď dáš tieto dve, taj je to OK 😉 😉

janap76
21. jan 2013

@mates777 maťka nemáš nejaký dobrý recept hovädzinkový ? 😉

mates777
21. jan 2013

@janap76 mne nepúovedal doktor absolutne nic a po mojej zlej skusenosti z ivf mi teraz napisali do papierov po KET ze utros mam brat aj v pripade spinenia!!!! 😀 pred tym mi to nenapisali

mates777
21. jan 2013

@janap76 nemaaaaaaam....mna jedine napada svieckova mnaaaaaaaaaaaaaaaam..... 😀 a kedze mam riadnu žravku po utrosi tak by som si strasne dala uvarenu hovadzinku z poliebky s chlebikom a chrenom....bohes ja budem mat 100 kg za chvilku....

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 ano utros stale brat a ze vraj kys, listovu, inak ked znovu otehotniem tak ostanem v starostlivosti car, musim sa nato popytat, ten moj lekar je taky trulo, dost vela veci mi teraz nesedi, aj tak ked k niecomu dojde ma len posiela kde tade, on vie riesit len bezproblemove veci a nato ho nepotrebujem a este ze mam platit 100 eur za staroslivost do porodu

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 svieckova je vzdy dobra 😉

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 no je to otras s doktormi.... to je fakt...ved aj ja som zmenila doktora po mojej skusenosti...ma riadne nasrali... 😒

janap76
21. jan 2013

@mates777 ale podľa mňa to majú písať...všetko...páči sa mi že v Brne v CAR máš dr aj na maily...keď máš nejaké "životne dôležité otázky" 😀 či už oprávnené alebo nie, tak ti na mail odpovie do 48 hod...to sa mi veľmi páči...ja tu musím prosíkať aby ma dr prijal...nechápem 😖

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 vsak tento mi nechcel spravit utz zdola, ze naco a to mi spravil, ze no tak dobre aby ste bola pokojna a potom len cumel, ze daco bolo zle a hned ma poslal inde..teraz by som este akoze bola tehu a isla by som 12tt na sono a tam bum, uplne super pristup fakt

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 oztras Angelika moja....to sa netreba srat...treba to vymenit...alebo si priplatit a ostat v CAR....

janap76
21. jan 2013

@gelinka75
@mates777
@lubanka
kočky, neviete mi poradiť...keď podpíšete u nového dr dohodu...zaväzuje nás to na pol roka ...ale že nedá sa to nijako zmeniť ?

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 ved tak urobim 😉

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 😕 😕 😕 komu máš platiť 100 eur za starostlivosť? svojmu gyndošovi? a to už prečo? to čo za novoty sa zavádzajú? 😕 😕 😕

janap76
21. jan 2013

@gelinka75 koľko rokov ma ?

mates777
21. jan 2013

@janap76 u nas je to vsetko otras...ved aj ja som mala problemy sa dovolat aj k mojmu aj do CAR
ved viete aka som bola hotovaaa, jeden ze potrat na to telefonat z CAR ze nie nasadte lieky ste tehotnaaaaaaaa...fuuj nemozem ani mysliet na to bo mi je zle.....otrasny pristup teda...

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka no pytali 11 eur za sedenie, alebo 100 eur do porodu, no vyber si

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 nejak okolo 50 sa mi zda, ale mam toho uz plne zuby fakt..cyto mi vedia spravit aj inde

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 aj ty si toho dobre prezila minule, fakt otras

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 inak to je strasne s takymito darmo zracmi... kua prachy pytaju za vsetko a prd robia....

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 áno? 😠 😠 😠 😠 😠 tak teraz ty k nemu nabehni, že koľko ti teraz on zaplatí zato, že či náhodou niečím nemohol pomôcť a nepomohol... a ešte múdreho hral, keď si chcela obyčajný ultz. 😠 😠 😠 😠 to je systém teda... to jak môj sprostý gyndoš!!! mal mi dávať fraxík nedával a dopadla som ako dopadla!!! a ešte sa mu niečo nevidelo už v 22tt, nechal ma tak a až po 2týždňoch ma poslal do nemocnice na serkláž a už bolo neskoro!!! debil 😠 😠 😠