icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
21. jan 2013

@yaya1 Janka ja Ti neviem poradiť, ale keď dáš jeden mesiac bez všetkého ? ja by som aspoň raz išla tak....vieš že v Brne sa ku podivu darí aj takým IUI čkám 😉 🙂 😵

janap76
21. jan 2013

@lubanka ale ty si napísala že "vraj" to trvá 4 roky....možno pravda je iná 😉 😉 😉

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 ja uz neviem presne ale cca 3 mesiace sme tam chodili raz do tyzdna, niekedy 2 x ...podla toho ako stihala ta psycholigicka...

lubanka
21. jan 2013

@mates777 vďaka za info 😉 takže zisťujem, že tá baba na úrade je trúba a zbytočne nás odraďuje a stresuje... ja som len zopakovala, čo nám povedala 😉 a tiež to, že vzhľadom na náš vek (mm bude mať 40r. ja mám 35r) do roka dieťa nedostaneme 😠 ale nato mm povedal, že taká "talpa z úradu" jemu nebude rozkazovať aké bábo si on má osvojiť... zasmial sa a povedal, že peniaze hýbu svetom 😀 😀 😀
a čo sa týka toho druhého... 😝 😝 😝 práve som zistila, že asi budem rasista... 😀 😀 😀 ale keď vidím naších spoluobčanov, tak sa mi "otvára nožík vo vrecku" ... potrebujem úzky dvor a dlhý bič... 😀

mates777
21. jan 2013

@lubanka tak to je truba a poriadna ta na urade...ona s tym v prvom rade nema nic spolocne...to vsetko ake velke ako zfarbene ake pohlavie atd atd atd to riesis s manzelom a psychologickou...to si davas do ziadosti o ake babo mas zaujem...a uz je na to poradovnik...nie je to take ako kedysi....ver mi...peniaze hybu svetom...ale socialnym uradom nie...😀
a inak...hm ani ja nie som rasistka...ale kakavkove urcite nechceme 😎

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 a ake kriteria ste dali? 🙂

yaya1
21. jan 2013

@lubanka ja okrem kyseliny listovej a E beriem este jeden pripravok, vola sa INOFOLIC a je tu o nom aj samostatna tema na MK, v podstatu tu som ho objavila ... okrem mnohych inych veci by mal posobit na pravidelnost cyklu a ovulaciu a zlepsuje aj niektore hormonalne parametre... ja som mala posledne cykly take predlzene 35 dnove, po prvom baleni /20 dni/ sa mi upravil cyklus na 31 dni a po dalsom baleni na 28 dni ... citam, ze aj ty mas problem s dlzkou a nepravidelnostou, skus sa na to pozriet ...aj ked citam, ze uz teraz mas toho naordinovaneho habadej 🙂

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 my sme dali ze od 0 do 3 rokov, biele, zdrave na pohlavi nezalezi ale ak by som si mohla vybrat tak radsej dievcatko mame v poznamke 🙂
mame tam este aj ze kludne si zoberieme aj surodenecky par 😀

lubanka
21. jan 2013

no nie, teraz vážne... presne to čo písala Angelika som mala na mysli, že budem mať čo robiť tu v tej "dedine", ktorá si vraví, že mesto, obhájiť to, že sme si adoptovali prcka a keď sa prevalí, že je snedý... tak dovi-dopo... tak isto, keby mi došlo domov a plakalo, že sa s ním nikto nechce hrať alebo niečo podobné, tak by som bola schopná ísť von a vytrieskať po riti všetky deti... proste som zvážila všetko až po "svadbu" toho imaginárneho dieťaťa 😀 😀 😀 😀 😀 proste to by bol prúser, pretože, to dieťa by skrz výchovu nepatrilo medzi "svojich", ale skrz výzor by nepatrilo medzi majoritu... a za ďalšie, výchova síce je 80%, ale čo s génami a temperamentom? tak to chúďa by bolo už potrestané zato, že sa narodilo a potom zato, že ho vychováva niekto, kto mu vôbec nerozumie (myslím ohľadne jeho temperamentu)
ja mám proste 1000 dôvodov, prečo nie... a nemá to fakticky nič spoločné s rasismom, lebo ja neznášam lajdákov a darmožráčov rad radom, či sú biely, zelený, modrý, červený...

yaya1
21. jan 2013

@janap76 ty si ma posteklila s tym tvojim pripravkom a teraz mi to ide hlavou : )) ale zrejme to teda skusim bez, dam si len grepovy dzus na hlienik a cervene vinko ... len tu neviem, kedy ho treba zacat pit ... uz pred vkladom, alebo az po ? a comu to ma pomoct, nevies ?

gelinka75
21. jan 2013

@yaya1 ak idete na IUI tak radsej uz soju nedavaj, este ti to dokasle cyklus a IUI sa nebude konat, azzurka tak dopadla, vyskusaj radsej v cykle ked nebudete mat nic a mozno toto IUI vyjde 🙂

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 fuha, ze 2 cudzie deti naraz tak to si neviem predstavit, ale mozno mate vyssiu sancu 🙂

yaya1
21. jan 2013

@gelinka75 asi si necham teda poradit ... dam len ten dzus a cervene vino ... kedy by som to vino mala zacat pit ?

gelinka75
21. jan 2013

@yaya1 juj to ja neviem, vino som extra kvoli otehu nepila 🙂

yaya1
21. jan 2013

@gelinka75 🙂 🙂

mates777
21. jan 2013

@lubanka juuuj krasne si to popisalal Lubka,,,,riadne som sa zasmiala..... prave preto, co si popisala by si si do poziadavky na adopciu dala hrubym ze BIELE!!!!! 😀 to bola nasa prva poziadavka....ze biele....

janap76
21. jan 2013

@yaya1 🙂 🙂 🙂 čo sa týka toho grep dźúsiku tak sa mi zdá že, ten sa pije do ovulácie, a ananásový po oplodnení na uhniezdenie @gelinka tak je to ? 😉

janap76
21. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 takže 1000 dôvodov...hej až po jeho imaginárnu svadbu 😀 😀 😀 ja sa z teba raz dočúram 😀 😀 😀 😀 vieš o tom ?

janap76
21. jan 2013

@mates777 ktorého presne ideš na krv ?

janap76
21. jan 2013

žienky moje,ďakujem pekne za srdiečka 😵 😵 😵 😵

yaya1
21. jan 2013

@janap76 ja teraz vlastne rozmyslam, ze ci vobec mam pit ten grepovy, kedze sa pije kvoli hlienu ... ale ked mne ich tam supnu cez IUI, tak je to vlastne treba ? sak som z toho jelen... cim viac citam, tym menej viem 😠

lubanka
21. jan 2013

@janap76 😝 😝 😉 😉

lubanka
21. jan 2013

@yaya1 červené vínko sa má piť na prekrvenie maternice 😉 to môžeš pred tým ako pôjdeš piť... alebo si daj cviklovú šťavu, to máš bez alkoholu a rovnaký efekt... 😉 a keď už zabsolvuješ UIU, tak si dávaj ananásový džús alebo ešte lepšie ananás (hlavne ten stred - hnusný tvrdý 😀 ) a kyselinu listovú... a máš to 😉

yaya1
21. jan 2013

skusim tu cviklovu stavu a trosku aj vinko 😎 😎 a mam aj tu listovku a E a este ten INOFOLIC ... a skusim mysliet pozitivne 🙂

lubanka
21. jan 2013

@yaya1 mimochodom poznám jednu babu, ktorá pila vínko každý večer cca 2týždne a ešte si hrkla 2dcl ráno pred tým ako išla na ET a ešte večer po... a dnes je v 32tt 😉 ale ja osobne si myslím, že to bolo šťastie a nie, že popíjala víno... ja som to tiež podľa jej vzoru robila (akurát deň pred ET a v ten deň už nie) a nič 😖

janap76
21. jan 2013

@lubanka ľubka mám krásne hovädzie stehno...poraď mi nejakú dobrotu 😉

janap76
21. jan 2013

@lubanka ja som brala acidum folicum / na predpis / asi rok 1 x denne a teraz si dávam 2 x 😀 😀 😀 sama som si naordinovala 😉 no a tie kvapky už chľasceš ? 😀 😀 😀

lubanka
21. jan 2013

@janap76 😀 😀 😀 na hovädzie stehno ti neporadím nič, lebo ja také fajnoty nevarím 😉 môj mm papá iba karé a kuracinku, takže môj jedálny lístok sa krúti iba okolo toho 😎
kvapky ešte nechľascem 😀 lebo čakám, že sa telo samo umúdri a mrcha dorazí a až tak začnem... musí sa už konečne rozkývať a nie byť také lenivé 😠 a to čo berieš, to som mala aj ja naordinové od hematologičky, ale zobrala som len jednu krabičku a na druhú som sa... 😀 ale to je vlastne kyselina listová nie? 😉

lubanka
21. jan 2013

@janap76 a ináč ty si teda riadne číslo 😉 tak ty nie aby si to chúďa malé šetrila od kde jakých umelýn... ty si to ešte naordinuješ... 😀 😀 😀 ale toto ti nepoškodí samozrejme 😀 😉

janap76
21. jan 2013

@lubanka áno je to kyselina listová 🙂 paneláááááák ide 😀 😀 😀 😀