Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
vsetky tu papate nejake pripravky a pijete dzusiky...a ja nic....tak teda radte nieco na uhniezdenie a na rast a vsetkoooooooooooooo.....
inak dnes ma tak trolinku sem tam pichne teda tak potiahne pod pupikom niekde ☹
@mates777 a dr ti nepovedal že si máš dávať kys. listovú ? ...mne to povedal každy dr s ktorým som sa stretla, a fakt ju beriem už rok...a ten vitamín C s postupným uvoľňovaním som začala jesť myslím už niekedy v novembri ako prevenciu pred prechladnutím ...a myslím že aj teraz to nemôže uškodiť....mnohé baby jedia všelijaké komplexné vitamíny pre tehuľky, tak keď dáš tieto dve, taj je to OK 😉 😉
@mates777 ano utros stale brat a ze vraj kys, listovu, inak ked znovu otehotniem tak ostanem v starostlivosti car, musim sa nato popytat, ten moj lekar je taky trulo, dost vela veci mi teraz nesedi, aj tak ked k niecomu dojde ma len posiela kde tade, on vie riesit len bezproblemove veci a nato ho nepotrebujem a este ze mam platit 100 eur za staroslivost do porodu
@janap76 u nas je to vsetko otras...ved aj ja som mala problemy sa dovolat aj k mojmu aj do CAR
ved viete aka som bola hotovaaa, jeden ze potrat na to telefonat z CAR ze nie nasadte lieky ste tehotnaaaaaaaa...fuuj nemozem ani mysliet na to bo mi je zle.....otrasny pristup teda...
@gelinka75 áno? 😠 😠 😠 😠 😠 tak teraz ty k nemu nabehni, že koľko ti teraz on zaplatí zato, že či náhodou niečím nemohol pomôcť a nepomohol... a ešte múdreho hral, keď si chcela obyčajný ultz. 😠 😠 😠 😠 to je systém teda... to jak môj sprostý gyndoš!!! mal mi dávať fraxík nedával a dopadla som ako dopadla!!! a ešte sa mu niečo nevidelo už v 22tt, nechal ma tak a až po 2týždňoch ma poslal do nemocnice na serkláž a už bolo neskoro!!! debil 😠 😠 😠

@lubanka hmmm skúsim opýtať nejaký recept od Angeliky 😉 ja mám rada hovadzinku 😉 chcela by som ju nejak plnenú alebo čo...len nie preboha praženicou ...fuuuj 😝 😝 😝 inak ako si na tom s krvou keď ti takto mešká ...totiž moja nevlastná sestra má tú slabú zrážanlivosť krvi...za sebou 3 potraty a 2 dve krásne kočky má doma ...ale tehu bola 5 x ale nakoniec sa podarilo....všetkým sa nám podarí 😵 😵 😵 ver mi prosím 😵 😵 😵