icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
22. jan 2013

@janap76 nie si blazon, chces vediet ci si ok, ved kazda by to tak urobila a k tejto asi budes mat lepsiu doveru ked ta neodignorovala a dala ti aj odpoved

janap76
22. jan 2013

@gelinka75 presne tak Angelička, vsadila som na ženu - lekárku, a je mladá, ale už má dve atestácie v gyn a pôrodníctve ... keď mi bude vyhovovať, tak o pol roka prejdem k nej. Neviem prečo je to tak vymyslené, že nemôžeš zmeniť lekára skôr ako za 6 mesiacov. A ono keď ti len robí údržbu, tak pol rok zbehne, ale keď ide o tehu ... no nič, bude dobre 🙂 verím tomu 🙂

janap76
22. jan 2013

@gelinka kameň mi padol zo srdca ...zajtra idem k nej o 13.30 hod... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
22. jan 2013

@janap76 tak to je super 🙂 kolko to stoji?

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 no uvidime co bude, lebo ovulka nemusi nastat, vajko sa može uvolnit (to tie moje bolesť ale nemusí prasknut alebo može sa vstrebat. BT sa zvysuje len ked vajko uvolni a vytečie z neho žlté teliesko ktoré sposobuje zvýšenie teploty

mates777
22. jan 2013

@janap76 jasne ze si v kategorii normal...a super ze si jej napisala...mozno sa s nou dohodnes, ze budes chodit k nej... 😀

janap76
22. jan 2013

@gelinka75 hmm tak to neviem, poviem Ti zajtra 🙂 dúfam že potom nepadnem ja ako ten kameň z môjho srdca 😀 😀 😀

azzura
22. jan 2013

@janap76 😀 😀 cica si v kategórii normal, proste sa až moc bojíš, ale ty budeš mat tehu potvrdene asi uz od vsetkych lekarov 😀 😀 😀 😀 . potom daj vediet kedy ides, lebo svojmu ides v piatok, ci??

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 ako u doktora???

gelinka75
22. jan 2013

@janap76 @azzura kupila som si dnes nove tehu testy, som sisi? 😔

gelinka75
22. jan 2013

@azzura nijako, nebol tam, musim ist zajtra rano znova 😠

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 nie si šiši, tak budeš testovat a ukazovat nam ich 🙂

janap76
22. jan 2013

@mates777 ako ti dnes je ? 😉 už makáš z domu ?

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 už som si precitala na predoslej stranke ako si na h... dopadla, ale co uz, tak pojdes zajtra a hlavne sa moc neponahlaj do prace ak sa na to necitis

mates777
22. jan 2013

@janap76 ano makam z domu, nieco som porobila a teraz len tak lenosim...strasne ma bolia kozy...ale brutalne...tak neviem ci sa nehlasi mrchana jedna hnusnaaaaa a ty ako? oddychujes?a ako sa citis? co priznaky??? uz badas nejake zmeny na sebe tehulka nasa?

janap76
22. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 takže k doktorke idem zajtra a k doktorvy v piatok 😀 😀 😀 😀 tak pritom ako sa tí lekary niektorí správajú, budem úplne najpokojnejšia, keď ma uvidia dvaja .... a ešte s tou mojou endometriózou ... len, bude to možné iba vtedy, keď za to nebudem platiť nejaké že obrovské peniaze. Tak snáď nie 😉 aj dnes urobíš ovu test ?

janap76
22. jan 2013

@gelinka75 ty? šiši ? čo si šiši ? 😀 😀 😀 😀 nie, nie nie si 😵 😵 😵 ..... jak povedala azzurka, len nám ich musíš ukazovať 😉

gelinka75
22. jan 2013

@azzura chcem ostat doma aspon do konca mesiaca, uvidime co povie, citim sa fyzicky ok, nekrvacam, nespinim, alebo len uplne mierne mala bodka aj to skor take svetle a navecer ma trocha rozboli brucho, potom to prejde postupne, teraz som citala, ze niektore baby otehotneli uz v mesiaci a ani dalsie kramy nedostali, ale to by som asi neriskovala, pockame aspon 1 mesiac

gelinka75
22. jan 2013

@janap76 ked budem tehu tak ukazem 😀
@azzura

janap76
22. jan 2013

@gelinka75 hmmmm musíme vymyslieť nejakú činnosť, kde by si trošku pookriala ...hmmm budem dumkať 😉

azzura
22. jan 2013

@janap76 ty si maniacka na doktorov 😀 😀 ale klobuk dole, že sa nevzdavas a otravujes ich, ved ide o tvoje babo.
Hej robim aj dnes, ale sexik nebude, lebo ostavam u nasich a ž zajtra idem domov

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 tak nikdy nevieš, možno aj ty hned otehotnieš ako bude vajko na tej spravne strane vajecníka. Aj ked pojdes do prace bude ti tazko, budes unavena a hlavne agresivna na tie falosné usmevy a musis sa pbrnit a nevsimat si ich

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 nie tehu, ale ovu testy...a potom aj tehu 😝

gelinka75
22. jan 2013

@azzura ovu nebudem robit, skusim zacat merat od 9-10DC ci nieco teplota ukaze a ako sa to hybe 😉

gelinka75
22. jan 2013

@janap76 hm co take? rozmyslam, ze idem piect kolac, ale zas daco sladke, musim tie 3 kila dat dole, lebo estrofem mi prida dalsie a budem kde som nechcela byt 😠 😠

gelinka75
22. jan 2013

@azzura no jo vselijak mi bude tazko, len ma musi prejst to, ze sa hocikedy rozrevem, hlavne doobedia su take blbe, ked vstanem rano a rozmyslam nad hlupostami 😉

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 tak zacni behat, cvičit ci daco take..... alebo papkat zdravo, vsak to ty vies

azzura
22. jan 2013

ja uz chcem aby bolo po prac.dobe...mrle ma tu žeru

gelinka75
22. jan 2013

@azzura co nemas robotu? 😝

azzura
22. jan 2013

@gelinka75 mám, ale nejak ma mrle žeru....by som tu s tým sekla 😠 . Vsetko co chcem robit je problem