Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 presne tak Angelička, vsadila som na ženu - lekárku, a je mladá, ale už má dve atestácie v gyn a pôrodníctve ... keď mi bude vyhovovať, tak o pol roka prejdem k nej. Neviem prečo je to tak vymyslené, že nemôžeš zmeniť lekára skôr ako za 6 mesiacov. A ono keď ti len robí údržbu, tak pol rok zbehne, ale keď ide o tehu ... no nič, bude dobre 🙂 verím tomu 🙂
@azzura 😀 😀 😀 😀 takže k doktorke idem zajtra a k doktorvy v piatok 😀 😀 😀 😀 tak pritom ako sa tí lekary niektorí správajú, budem úplne najpokojnejšia, keď ma uvidia dvaja .... a ešte s tou mojou endometriózou ... len, bude to možné iba vtedy, keď za to nebudem platiť nejaké že obrovské peniaze. Tak snáď nie 😉 aj dnes urobíš ovu test ?
@azzura chcem ostat doma aspon do konca mesiaca, uvidime co povie, citim sa fyzicky ok, nekrvacam, nespinim, alebo len uplne mierne mala bodka aj to skor take svetle a navecer ma trocha rozboli brucho, potom to prejde postupne, teraz som citala, ze niektore baby otehotneli uz v mesiaci a ani dalsie kramy nedostali, ale to by som asi neriskovala, pockame aspon 1 mesiac
ja uz chcem aby bolo po prac.dobe...mrle ma tu žeru

@janap76 nie si blazon, chces vediet ci si ok, ved kazda by to tak urobila a k tejto asi budes mat lepsiu doveru ked ta neodignorovala a dala ti aj odpoved