Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
idem na tanečky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 Ahoj Gelinka ....dlho som tu nebola....bola som chorá...práve si to všetko čítam a nešlo mi do hlavy prečo už nemáš to pekné pod menom,že v ktorom si týždni ☹ ☹ ☹ ......a práve som sa to tu dočítala ☹ ☹ ...hrozne hrozne moc ma to mrzí,že to dopadlo takto...tak velmi to tehulkovanie prajem tak ako tebe,sebe i všetkým ostatným dievčatám....myslím na teba a držím palce do dalších pokusov 🙂
@mates777 Maťka už sa ti napravilo spanie ? 🙂 ja mám len také príznaky ako ty 😉 ...bolia ma prsia ...inak zatiaľ nič...ešte poobede sa mi strašne chce spať a nemôžem ani cítiť tatarsku .... a mám často chuť na mäsové výrobky ...inak nič 😉 a ty ? To musíme teraz ešte týždeň a pol vydržať kým pôjdeš na krv.... to bude nervák 😉 😉 😉 robím z domu ale dnes som mala taký frmol, že som ledva stíhala čítať čo píšete 😉
@gelinka .....ja som mala na mysli takú inú činnosť .....nepoznám ťa, neviem čo by ťa bavilo....alebo napĺňalo, resp odpútalo .... ja som napr mala v pláne, že keď to cca do začiatku jari nedám....no proste našla som v najbližšom meste krízové centrum pre ženy ...a že tam pôjdem a niečo tam budem robiť vo voľnom čase 🙂 neviem čo 😀 ale niečo by sa určite našlo ... už či by potrebovali pomôcť s nejakými vybavovačkami, či s deťmi či čo ja viem čo.....a to viem na 100%že by som vypla z hlavy moje neustááááááále "snaženie "...a ešte by som mala dobrý pocit.... no ostalo to iba v rovine úvahy...ale už len to že som si to naplánovala mi robilo dobre......čokoľvek čokoľvek pričom sa trošku odpútaš....alebo si nájdi nejakú zábavku ....čo sa ti vždy páčilo a nikdy si na to nemala čas ? neviem...maľovanie na sklo ? háčkovanie ? ..... nechcem ti ísť s týmyto úvahami na nervy.....len ti možno vnuknúť nejaký nápadik 😉
@janap76 ahoj Janula tehula...ja nic nove...zabijam cas spanim 😀 to je inak dost strasne ked dokazem tolko spat....ja som si dnes trosku makla z domu...a ninak nic...len tie moje kozyyyyyyy bolavee....bohes toto som pri ivf nemala...ale tak uvidime...este dlha doba predo mnou....
som zvedava na teba ako ides dopadnut zajtra u doktorky....😀 sa tesiom uz teraz na vysledky 😎
@janap76 ahoj janka, ja mam pocit, ze nemam energiu na nic a kazde rano ked sa zobudim si uvedomim, ze uz tu nie su, tak sme sa z nich tesilii a pride mi hrozne smutno ake to je cele krute, ja viem, ze nato nemam mysliet a neviem co, proste hlava to nechce pochopit, ze boli mojou sucastou a teraz nic, len prazdno...
@gelinka75 určite to bude tak ako povedala Ľubka....tu pomáha jedine čas .... moja nevlastná segrička bola 5 x tehu, z toho 3 x potratila .... prežívala som to s ňou....poviem Ti jediná a najlepšia náplasť na to, je ísť ďalej ako BÝK .... za tým, že to dieťa mať budeš !!!!!!! štartuj a fuň 😉 ideeeeeš 🙂 😉 a budeš ho mať !!! už si kúpila mm tie vitamíny ? určite nie....tak, vstať, utrieť oči, nahodiť špirálku a šup do lekárne ...jóóój a nezabudni sa obliecť 🙂 😀 😉
Ahoj babky moje
.
@azzura ja by som ťa strašne chcela vidieť 😀 😀 😀 asi by som sa dočúrala 😀 😀 😀 ale keby si videla ty mňa ... určite by si na mňa zavolala zdravoťákov a prišli by pre mňa aj s tou "vestičkou" 😀 😀 😀 😀 Mne je už podozrivé aj to, že sa cítim dobre 😀 😀 😀 že ma nič nebolí / až na tie prsia / Tak ja budem max spokojná keď mi pani doktorka dnes povie že všetko je v poriadku a povie mi ako si mám dávkovať ten utroš...no lebo neviem...tak sa k nej aj teším 😉
@janap76 tak to by sme sa smiali navzajom na seba. ale asi by sme moc toho nenatancovali, lebo by sme mali záchvat smiechu. Však to je dobre že ti nie je zle, aspon bude pohodove tehulkovanie alebo ešte možu príst nevolnosti, tak moc nekrič že ti nič nie je 😀 😀 😀
Neboj, doktorka povie že ste obaja ok 🙂 dufam, že to uz niektora dotiahne aj do porodu, lebo uz konecne sa tu stehotnieva ale ... však vieš
čaute baby, môžete mi prosím vás povedať, že ako je možné, keď zadávam správne heslo na fertylity, že sa nemôžem prihlásiť??? 😠 a píše mi čosi, že neaktívny užívateľ či čo? 😕 som nevedela, že stačí, že tam nenabehnem 2mesiace a už ma zrušia... 😠 😠 😠 som sa chcela mrknúť ako vyzeral cyklus, keď som brala fytosoju a koľko som toho denne užívala... no vidím, že prd mrknem... 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ste mali niekedy niektorá také?
caute baby, tak ako sa mate dnes? aj u vas tak strasne snezi ako tu??? ja by som uz kludne uvitala leto a slniecko....
Janka kedy ides k doktorke?
Angelika je tazke radit ti co robit v tejto pre nas zeny najkrutejsej situacii....ale velka pravda je, ze cas je najlepsi lekar...silno ta objimam..
@azzura joj super, ďakujem za info 😵 lebo som tu už taká nervózna 😠 som si tam značila aj koľko čoho som brala a od kedy do kedy... no dúfam, že sa skonsolidujú a začnú fungovať... 😝
takže si včera hopsala... som čítala 😵 to preto si taká zdatná od pása dole, lebo robíš po nociach sviečky... 😀 😀

@gelinka75 ja niečo povymýšľam, len teraz mám dosť frmol....ale ja sa k tomu vrátim 😉