Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 ahoj Angelička 😔 nebuď už smutná 😢 ešte aj to hlúpe depresívne obdobie ti pridáva... ☹ rada by som ti pomohla, ale viem, že sa nedá... to si musíš preplakať a časom to trošku povolí... a bude lepšie 😔
a už si našla motto? podeľ sa s nami... rada si nechám poradiť, aj keď pravdu povediac, by som najradšej už bola iba v takých životných situáciách, v ktorých nebudem potrebovať povzbudzovanie a podporu... ale nie som naivná, takže...
hááááálllllllóóóóóóó 😲 😲 😲 😲 E.T. volat domú!!! kde sú všetci? 😕 😕 😕 včera nebol čas komunikovať, tak sa to tu len prášilo komentármi... a dnes by sa ako tak dalo a všetci na mňa kašlú.... dobre 🙄 keď nikto, tak nikto... idem sa poflákať troška po meste 😝 mám obednú prestávku, tak idem do terénu... 😉 ale poobede sa tu všetky hláste... 😠 ( 😀 😉 )
@lubanka @azzura bola som u dokiho, vravela som mu ze navecer ma zacne boliet brucho a trocha spinim a pytal sa, ze ci tak ako kontrakcie, no mne to pripada ako kontrakcie, je to take pravidelne ale citim to skor ako vajecniky, povedal, ze to nevadi, ze tak do 10 dni to prestane, pozrie ma az ked pojdem o mesiac na kontrolu, ze to staci, ze keby som mala zapal tak to by som uz mala teplotu a by sa to nejak inak prejavilo, ale necitim sa ani zle ani teplotu zeby som mala, no tak uvidime..no a som sa s nim dohodla na dalsich vysetreniach tak mi porobia testy na stitnu zlazu, zrazanlivost- nejake leideny ci co a este na toxoplazmozu, povedal, ze je to v poriadku, ze nema nic proti tomu a ja chcem vylucit co najviac veci aby sa nepokaslalo zasa nabuduce, tak som doma este asi mesiac, ale ze ked budem citit ze chcem ist do roboty, tak mam prist a vypise ma, ale zatial mam ostat doma a setrit sa
@lubanka no ved sa to povie, ja viem, ze nechcem tento stav ale hlava si robi co chce, vsak vies, poznas to, zial 😔 som si tu citala temu o MA to mi hodne pomaha, strasne vela bab to malo a potom boli znova tehulky a ten najväcsi smutok je prvy mesiac kym nedojde mrcha a potom je to uz lepsie, takze cakam 😉
@gelinka75 dobre, že ťa nechal ešte doma... ono, keď už to vedeli v práci, tak tie "utešujúce reakcie" a "falošne" smutné oči ti tiež neurobia 2x najlepšie ... porob vyšetrenia, oddýchni a skús znova, určite sa rýchlo opäť zadarí, ani nevieš ako ti to prajem... a nám všetkým, ktoré stále neprestávame veriť a pokúšať šťastie...
@azzura @lubanka @gelinka @mates777 tak už som späť 🙂 záver : nie je to mimomaternicové, to mi padol kameň zo srdca a gestačný vak / neviem či si to dobre pamätám / má cca 5,6 mm. Povedala že to je na ten 5tt v norme. mám si dávať 2 x 2 tabl utrogestanu a mám veriť že všetko bude v poriadku. Bola milá a ochotná. Tak a hotovo 🙂 😉
@janap76 tak a dnes ti už môžem zagratulovať 😵 máš to už potvrdené, takže už je to o.k. 😉 a pýtala si sa jej aj na tie tvoje "zmesky", ktoré papáš sama? vieš ono aj obyčajný vitamín môže urobiť zle...
a budeš chodiť k nej? a zmeň si aj že "snaží sa"... 😀 daj si, že už sa "dosnažila"... 😀
🙂 no na nervy 🙂 už hodiny mi nejde buď MK alebo internet 😒
Zienky...dnes som bola v lekarni kupit testiky pre pripad, ze by ma o par dni velmi trhalo...a kupila som si aj Femibion 800....
magister sa ma pytal, ci som tehu a ze ci vie moj gynekolog ze to idem brat... ze by bolo lepsie aby som si to najprv odkonzultovala s nim...tak som ostala taka trosku mimo...
myslite si, ze by to mohlo uskodit????
@mates777 ja som sem tam brala, mne to priam moj gyndos ked som este nechodila do car odporucal, ze radsej to mam brat ako len cistu kyselinu listovu, teraz som si sem tam davala ale ako vzdy mi to vytlacilo hemoroidy..ja som ako zakliata princezna, nemozem hocico do seba davat, ani ta kys.listova mi nerobi moc dobre, bohvie ci mi aj neuskodila, citala som na nete len dobre skusenosti, tak neviem

@azzura neboj sa, potiahnem z kúpelne kábel a zapnem ti fén... ťa budem zohrievať... 😀 😀 😀 a budem pripravená s termoskou horúceho čaju 😝 a že si to ty aj medík a citrón ti dám... 😀 a ak chceš, tak ti požičiam aj termo prádlo 😉 (ale je mm nevadí? 😀 😀 😀 )