icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
27. jan 2013

@lubanka no boli to take mierne kramove bolesti, ale nie take brutalne krce ako som mala predtym, tak uvidime dnes, ked to bude ok, tak uz sa to asi dava do poriadku a mozno pomahaju tie lieky, dnes je 10 den po, som zvedava kedy pridu kramy

azzura
27. jan 2013

@lexus77 ja som vo VZP....neviem kde ty, ale ak si tam kde ja tak cislo mam v praci a pondelok ti možem ho napisat, aj ja sa tam chystam zavolat

azzura
27. jan 2013

@mates777 skor by bolo čudne kebyže ten amok nemas 😉 takže ešte neoanikar ale stale ver že to bude ok 🙂

azzura
27. jan 2013

@janap76 to je fuk ako ju mas otocenu, hlavne že si tehu a vsetko je ok 😉

azzura
27. jan 2013

@gelinka75 no, cakam dlho, ale co uz.......teray to nejak nejde ako ja chcem a neviem to ani ovplyvnit, neva.....aj tak sa 2.IVF bojim

lexus77
27. jan 2013

@azzura ahoj ja som tiež vo všeobecnej...budem velmi rada ked mo ho napíšeš.....je to ale divne,že ked pani je PN,tak ju nikto iny nezastupuje alebo tam na to serúúúúúúúúúúúú:(

lubanka
27. jan 2013

@gelinka75 no tak .. včera sme sa bavili o tom gynexe... lenže ja som tam nestihla ísť, lebo šak vieš ako vyzerá sobota ☹ upratať, poprať, ožehliť, navariť, napiecť... tak som bola dnes a 😀 normálne mi prišlo smiešno... keď som vstúpila do lekárne, "predavači" v lekárni až okato zrozpačiteli 😀 😀 😀 chudáci určite už majú nočné mory zo mňa 😀 😀 😀 keď som zavalašila, čo od nich zasa chcem, pán "predavač" zčervenel a povedal, že sa véééľmi ospravedlňuje, ale zasa raz nemajú to, čo od nich chcem.... 😀 😀 😀 😀 😀 ale povedal, že sa pokúsi to zohnať, tak uvidíme 😀 inak mi to začína robiť nevýslovné potešenie... úplne v pohode by som si to mohla sama objednať z netu, ale toto je zábavnejšie 😀 😀 😀 ako som pred nimi "za múdru" 😀 😀 😀 hlavne, že všetky rozumy mám od vás 😀 😀 😀
neboj sa, začína sa to zlepšovať 😉 zo dňa na deň to bude lepšie, určite... 😉 ja som po jednom kyrete špinila ani nie týždeň, ani bolesti neboli a po druhom brutálne bolesti a čapala som 6týždňov... a to som v tom čase ešte aj vlastnú svadbu absolvovala 😠 si vieš predstaviť aká som bola nadopovaná liekmi, aby som celé tie ceremónie zvládla... necelé 2týždne po potrate sme mali totiž termín... a do poslednej chvíle sme ani nevedeli, či vôbec bude...
takže ak aj čapeš a sem tam niečo poboľuje, ale nie silné bolesti, tak je to zatiaľ v norme... neboj 😉

gelinka75
27. jan 2013

@lubanka hlavne, ze ti to zozenu, ja by som sa na to vykaslala a objednala z netu 🙂 inak zas ma boli brucho, som zvedava dokedy to mieni takto byt, citim to akoby ma vajecniky boleli dost vyrazne, neni to v kuse ale s prestavkami, mam dobre zmagorene telo 😠

lubanka
27. jan 2013

@gelinka75 och tak čo? ☹ už som myslela, že sa to bude pomaly lepšiť... ono aspoň keby postupne slabšie a slabšie bolenie bolo... a to ťa bolí po nejakej fyzickej námahe? alebo aj keď si v kľude?
ešte nie je isté, či si to nakoniec nebudem musieť sama objednávať... zobral si t.č. s tým, že keď to dojde, tak zavolá... lebo že dodávateľ, ktorý im vozí, tak toto nedodáva... ten "lekárnik" vôbec netušil o čo ide ... sa ma pýtal, že čo to je a načo sa to používa...či je to pre ženy alebo pre chlapov... 😝 to keby si videla, to normálne stojí za pohľad... ako sú v pomykove stále... oni zákaznikovi by mali poradiť a nie naopak ... 😀 😀 😀 😀 aspoň vidím, že v lekárni dostať kúpiť samé "jedy" a nie lieky...o chémii oni majú úžasný prehľad a byliny sú pre nich španielska dedina.

gelinka75
27. jan 2013

@lubanka doobeda som varila, ved to neni nic namahave a zacalo to ako sme jedli obed, teraz sa mi zda, ze to kusok povolilo, dala som si paralen, krvacanie nemam len taky poslabsi vytok, tak asi to budu nejake dozvuky, ale stve ma to 😠
vsak dost dlho kukala utz, to by bolo asi vidno keby tam nieco ostalo nie?

mates777
27. jan 2013

@gelinka75 ahoj Angelicka...neboj urcite si v poriadku kedze ta dr kontrolovala aj sonom...ono tieto veci sa hoja dost pomaly...uz len vydrzat moja a hups do dalsieho kola...ja som nebola ani na cisteni a krvacala a spinila som skoro 3 tyzdne...

lubanka
27. jan 2013

@gelinka75 nie, nič tam nebude... keby bolo, tak by to videla. A vravela si, že keď ti urobila ultz, tak keď si vstala, že z teba vyšla zrazenina? a na ultz ju videla?
keď sa to tak vezme je to len cez týždeň, čo je po... a každé telo sa ináč vysporiadava s týmto... uvidíš ako ti bude ďalej, keby sa to nelepšilo, skús zavolať gyndošovi a povedať mu o tom, čo ti povie. Najlepšie by bolo, keby ti znova urobil ultz. aj keď len na povrchu, aby sa v tebe zasa nešpárali, nech sa to hlavne upokojí.
toto je na tom najhoršie, prekonáš traumu a ešte potom telo robí problémy... 😠 nie že ti je len psychicky, ale aj fyzicky zle 😠

gelinka75
27. jan 2013

@lubanka nevidela, povedala, ze je cista, ze nic nevidi a kukala teda dlhsie, otacala to tam vo mne vselijako a potom este kukla vajecniky, no mojmu gyndosovi mozem rozpravat, ten povie, ze je to normalne a nespravi mi ani utz, alebo posle zas do nemocnice, ved to uz poznam, musim si najst ineho gyndosa co najskor ked sa dam dokopy 😖 este nech mi tento porobi tie testy co potrebujem

gelinka75
27. jan 2013

@mates777 a ty ako sa citis? testik si nerobila? myslela som na teba, ze co a ako a ozaj kde mame janku? @janap76?

lubanka
27. jan 2013

fakt! 😕 dúfam, že sa nič nestalo... ona vždy píše... a dnes celý deň nič... 😕

gelinka75
27. jan 2013

@lubanka mozno jej len nejde net, aj minule pisala, ze im to vypadlo

mates777
27. jan 2013

@gelinka75 tak ja som si urobila teraz test...biely ako sniezik, ktory prave pada ☹

gelinka75
27. jan 2013

@mates777 mojka viem ako sa citis ☹ neviem uz ani co napisat

lubanka
27. jan 2013

@mates777 ☹ ☹ ☹ a koľký deň si? nie je šanca, že sa ešte nestačilo nič ukázať? ☹ ☹ ☹

mates777
27. jan 2013

@lubanka Lubka podla mna je to uz definitivne...v sobotu bol vklad cize dnes je to 8. den...
ani neviem ako sa citim...je mi na grc zo vsetkeho...a inak asi na mna nieco lezie, mam teplotu 37,5...to asi telo bojuje zase s niecim, co nechcelo prijat... 😠 stale tomu neverim a este mi to asi nedochadza...

lubanka
27. jan 2013

@mates777 ☹ ☹ viem ako ti je, ešte to mám sama živo v pamäti, ale ešte to nevzdávaj... ešte je šanca, že možno neskôr... aj keď ti nechcem dávať falošné nádeje... ☹ ☹ a test si si robila teraz večer... lepšie by bolo ráno... a aj tak, na isto to budeš vedieť až z krvi... ešte to celkom nezdávaj... drž sa

janap76
28. jan 2013

Dobré ránko babky moje 🙂 ten internet mi blbne asi z toho že fuuuurt toľko sneží 😉

azzura
28. jan 2013

@lexus77 02/20824700
Ty mas odkedy podanu ziadost??. My sme podpisovali 7.12.2012, teta bola cely december PN, ked som tam volala zac januara, tak este nebola schvalena ani od posudkoveho lekara, potom dosla teta na tyzden do prace, schvalenu som ju mala ale uz ju nestihla podpisat, opat sla na PN, tak som zvedava ci uz je v praci alebo furt PNkuje

azzura
28. jan 2013

@janap76 ahoj tehula 🙂

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 🙂 Angelika aká bola noc ? čítala som že cez obed si mala zase bolesti 😖 ....ale dobre že si aspoň doma. Neviem si predstaviť chodiť takto do práce.

janap76
28. jan 2013

@azzura 🙂 ahoj 🙂 ideš tam dnes volať ? snáď sa to tam už pohlo....veď to nemôže takto nefungovť ! 😠

janap76
28. jan 2013

@lubanka Ľubka musím ti povedať že to nedeľné ráno čo si opísala ...dokonalé !!! 🙂 😉 😵

azzura
28. jan 2013

@janap76 hej, skusim tam neskor zavolat, snad sa mi iekto ozve nie ako v piatok...v podstate mam este tyzden, lebo v pondelomk by som mala ist do car, tak to prinajhorsom zrusim

janap76
28. jan 2013

@mates777 Maťka pracuješ aj tento týždeň z domu ? robila si teraz ráno tt ?

janap76
28. jan 2013

@azzura v paitok si sa nedovolala ? a už Vám ide to kúrenie v robote ?