Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby bola som na kontrole, dr mi povedal, že moj miláčik je velký ako môj prst na ruke a videl ho zívat 🙂 🙂 🙂 🙂 , bude to spachtoš po mne 😀 a klaudia sa má dobre, aj jej drobček je v poriadku, vyvíja sa tak ako má 🙂
papa
tak volala som do VZP, uz to mam podpiasane a tetuska to dnes nascanuje a posle do Car .....takže stiham, ufff
@janap76 noc v pohode, spim dobre, len poobede ma vzdy zacne boliet brucho a trva to do vecera ale uz som nato prisla, asi sa este cistim, aj vcera ma bolelo az do vecera, potom som sa isla osprchovat a zas zo mna isiel kusok zrazeniny, asi ked vyjde tak sa mi ulavi..uvidime dnes ako to bude
@azzura neboj, bude dobre...len prosím ťa skús myslieť na to čo si vtĺkala do mňa....že mám veriť svojmu telu ....a ja si furt opakujem.....dookola ako blázon....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....neviem už čo pomôže, ale uškodiť mi to nemôže.....to je taká moja barlička keď ma chytá panika 😉 😵
@azzura ja uz nejak ivf neverim, skor je lepsie prirodzeme otehotniet, niekomu to sadne a hned vyjde a donosi a niektore baby sa len trapia, teraz ako som citala tak viacerym sa stalo to co mne a nie raz za sebou, proste telo to asi nechce alebo co, ale to neznamena, ze to nemoze vyjst ale je to take nasilu 😔 😠
@gelinka75 tak je to zasah do tela, najprv umelo nafuknu foliky, potom ich oplodnia a po par dni ti tam daju embrijko....to telo nie je postupne navyknute ..........tak to berie ako cudzí element.
Inac mam chrobaka v hlave, že by som este jeden cyklus skusila normalne, opat kupila ten gel ....

@azzura a dnes nehodíš graf BT ? 🙂