icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 áno, naťahuje sa to neskutočne, veď tam idem až na budúci piatok !!! .... 😖 ....ja si fakt dookola opakujem tú vetu....a budem to ako mešuge robiť furt 😀 😀 a keď som sama, tak si to hovorím aj nahlas 😀 😀 😀

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 ja som si čítala tie všelijaké štatistiky ...keď som sa chystala do toho Brna ....a myslím že všetci uvádzajú že sa im podarí IVF najneskôr na 4 x ...to bol údaj od centier, nie od pacientiek

azzura
28. jan 2013

@janap76 čooooooooooooooo?, na 4x.....to potom možem ist rovno na psychiatriu

gelinka75
28. jan 2013

@azzura @janap76 no uz mam 2 vklady za sebou a plus nevydareny KET, takze na 4 ty krat mi to hadam vyjde 😀

janap76
28. jan 2013

@azzura moja kľudne to tak urob....či pôjdeš na IVF teraz alebo o mesiac....len skúste snažilkovať obdeň.... aj tú paniku možno zatiaľ trochu predýchaš....aj keď ja keď si spomeniem.... obdivujem Vás všetky ktoré to absolvujete ...neskutočne...ja som bola rozhodnutá do toho ísť maximálne 2 x a dosť ...aj keď všetci uvádzajú že najneskôr ten štvrtý pokus je úspešný....myslím že v 95% ...alebo nejak tak okolo tohto percenta...čo je slušné.

janap76
28. jan 2013

@azzura na 4 x ale NAJNESKOR !!!!!!!!!!!!!

janap76
28. jan 2013

@gelinka75
@azzura takže dobre som si pamätala 95% !!!!! úspešnosť 🙂 😉 😵

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 no lenze su to statistiky centier, napr. mne to vyslo na druhy vklad, ale oni kebyze tam nejdem na utz ani by nevedeli ze to nepokracuje a kolko je takych, oni uvadzaju svoj uspech bez ohladu nato ci to pokracuje alebo nie, je to trocha skreslene

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 mhm rozumiem ...tak to bude 94% 😉 ....zaujímavé je že mi ešte nevolali kedy prídem na IVF ... veď tam majú schválenú žiadosť...v decembri som im povedala že sa ozvem neskôr že cestujem. A keď som tam volala minule, čo som chcela ísť za Harbulákom, tak sestrička nevedela moje číslo ano meno....len ma vysmiala ....myslíš že sa už neozvú ?

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 dnes je ti zatiaľ dobre ?

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 no, tak ja som podla statistiky na tom uboho ..........jeden nevydareny vklad+1 neuskutocnené KET 😅

azzura
28. jan 2013

@janap76 no, uvidim co spravim, ja a moja aktualna nalada sa rozhodnu 😀 😀 😀 .
Ale ked clovek vidi teba, tak vie že aj zazraky sa deju

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 podla mna ta uspesnost je asi 50% co to dotiahnu az do porodu, ale ista som si neni, vies co, podla mna ti nezavolaju, mas sa ozvat ty ked chces nieco riesit 😉

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 dnes zatial ok, neboli nic, tak som zvedava ci zacne, to sa objavi tak po obede alebo okolo 5tej, mam to odsledovane 😀

gelinka75
28. jan 2013

@azzura no mas co dohanat 😀 a s tym cyklom este na skusanie, ak sa nato citis tak to skuste aj tak to cestovanie v takomto pocasi je dost nafigu, a ten gel je jednorazovy, ze musis zase kupovat?

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 ten gel mam uz minuty, ale ved by som si ho objednala. Ja si furt mysli, že u mna je problem v tom hliene, co ziadny doktor nechce riesit, alebo to nepovazuje za problem.....ale ked my iny nemame.
By som si opat kupila kvapky od valovica, mi krasne nastartovali vajecníky po IVF. No uvidim ...
Ty musis cakat, ale mozno sa podari aj prirodzene ... ozaj kedy ides na kotrolu a hlavne kedy ides do prace???

gelinka75
28. jan 2013

@azzura no lebo ten hlien nemusi byt vobec viditelny a je len na krcku, takze to neriesia ci ho vidis alebo nie, podla nich je to normalne, ale ved uvidis, mozno fakt to bude problem, neviem kedy idem do prace, som vypisana este mesiac, uvidim, pojdem na tie odbery a ked mi uz nebude krcovat brucho a nebude vytok tak sa dam vypisat, ale zatial nie...u nas v praci sa na wc ani nekuri a celkovo je tam zima zospodu, takze ani to riskovat nejdem

janap76
28. jan 2013

@azzura áno Monička...príroda je najmocnejšia čarodejnica 😉 keď už ja som otehotnela...určite to je možné aj u Vás baby moje .... 😉 😵 🙂

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 ani u nas sa na wc nekuri 😀 😀 . Nemas sa kam ponahlat, robota neutecie.
Ja viem že nemusi byt vela hlienu, ale ja asi nema ziadny, ale to je len moja teoria, ktoru už dlho rozvýjam 😀 😀 😀 .

Ozaj ked už mam termin do Car, tak mi brnknu znova ked im dojde ziadost, ci už nie a mam ja sa spytat

gelinka75
28. jan 2013

@azzura radsej tam zavolaj ci im to oskenovali a poslali, mne sa stalo, ze mi nevolali a ked som volala a sestricka ze ano vy ste ta a ta? ze prislo to, ved vy uz mate termin..akoze sami od seba nevolali, ale neviem ci je to stale tak
a ten hlien by si vedela odsledovat, kebyze si dni pred ovulkou skusas dole nahmatat krcok ci je suchy alebo ci je smyklavy 😉

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 neviem ci je to mozne, ale ja nemam stastie na zazraky a nahody 😉

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 akože nemáš ? a akého máš mm ? a aké budete mať bývanie ? máš šťastie na zázraky... a bude aj tehu....!!! musí byť .... 😵 😵 😵 😉 😉 😉 🙂

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 🙂 no ak sa nato takto pozriem tak to je hned ine 😀

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 😉

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 ok, tak v stredu tam brnknem a zistim stav.
Mne mm skusa pred ovu krcok, ale vraj tam skoro nic nemam, suche to nie je ale ....

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 hroooozne sa mi chce spať 😉

azzura
28. jan 2013

@janap76 tak ic do postele

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 a co ti v tom brani? kludne si pospi, mozes si to dovolit 😉

janap76
28. jan 2013

@azzura ten gél si už aj objednaj, nech si pripravená 😉 😉 😵