Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura moja kľudne to tak urob....či pôjdeš na IVF teraz alebo o mesiac....len skúste snažilkovať obdeň.... aj tú paniku možno zatiaľ trochu predýchaš....aj keď ja keď si spomeniem.... obdivujem Vás všetky ktoré to absolvujete ...neskutočne...ja som bola rozhodnutá do toho ísť maximálne 2 x a dosť ...aj keď všetci uvádzajú že najneskôr ten štvrtý pokus je úspešný....myslím že v 95% ...alebo nejak tak okolo tohto percenta...čo je slušné.
@gelinka75 mhm rozumiem ...tak to bude 94% 😉 ....zaujímavé je že mi ešte nevolali kedy prídem na IVF ... veď tam majú schválenú žiadosť...v decembri som im povedala že sa ozvem neskôr že cestujem. A keď som tam volala minule, čo som chcela ísť za Harbulákom, tak sestrička nevedela moje číslo ano meno....len ma vysmiala ....myslíš že sa už neozvú ?
@gelinka75 ten gel mam uz minuty, ale ved by som si ho objednala. Ja si furt mysli, že u mna je problem v tom hliene, co ziadny doktor nechce riesit, alebo to nepovazuje za problem.....ale ked my iny nemame.
By som si opat kupila kvapky od valovica, mi krasne nastartovali vajecníky po IVF. No uvidim ...
Ty musis cakat, ale mozno sa podari aj prirodzene ... ozaj kedy ides na kotrolu a hlavne kedy ides do prace???
@azzura no lebo ten hlien nemusi byt vobec viditelny a je len na krcku, takze to neriesia ci ho vidis alebo nie, podla nich je to normalne, ale ved uvidis, mozno fakt to bude problem, neviem kedy idem do prace, som vypisana este mesiac, uvidim, pojdem na tie odbery a ked mi uz nebude krcovat brucho a nebude vytok tak sa dam vypisat, ale zatial nie...u nas v praci sa na wc ani nekuri a celkovo je tam zima zospodu, takze ani to riskovat nejdem
@gelinka75 ani u nas sa na wc nekuri 😀 😀 . Nemas sa kam ponahlat, robota neutecie.
Ja viem že nemusi byt vela hlienu, ale ja asi nema ziadny, ale to je len moja teoria, ktoru už dlho rozvýjam 😀 😀 😀 .
Ozaj ked už mam termin do Car, tak mi brnknu znova ked im dojde ziadost, ci už nie a mam ja sa spytat
@azzura radsej tam zavolaj ci im to oskenovali a poslali, mne sa stalo, ze mi nevolali a ked som volala a sestricka ze ano vy ste ta a ta? ze prislo to, ved vy uz mate termin..akoze sami od seba nevolali, ale neviem ci je to stale tak
a ten hlien by si vedela odsledovat, kebyze si dni pred ovulkou skusas dole nahmatat krcok ci je suchy alebo ci je smyklavy 😉

@gelinka75 áno, naťahuje sa to neskutočne, veď tam idem až na budúci piatok !!! .... 😖 ....ja si fakt dookola opakujem tú vetu....a budem to ako mešuge robiť furt 😀 😀 a keď som sama, tak si to hovorím aj nahlas 😀 😀 😀