icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lucka771
28. jan 2013

@azzura a dnes nehodíš graf BT ? 🙂

azzura
28. jan 2013

@janap76 hej, už kuria....piatok to bol opat des, som dosla domov a nevedela som sa rozmrazit

lucka771
28. jan 2013

@azzura azzurka krásne ovulácia prebehla ukážkovo, priamo tak ako má, som sa prihlásila, lebos som bola len na teba zvedavá...tak už len čakat, prajem Ti to 😉 mám tušáka, prihlásim sa o pár dní.....a ukážeš mi grafík

lucka771
28. jan 2013

baby bola som na kontrole, dr mi povedal, že moj miláčik je velký ako môj prst na ruke a videl ho zívat 🙂 🙂 🙂 🙂 , bude to spachtoš po mne 😀 a klaudia sa má dobre, aj jej drobček je v poriadku, vyvíja sa tak ako má 🙂
papa

azzura
28. jan 2013

@lucka771 dik, ale ja mavam vzfy ukazkove grafy, ale prd z toho 😀

azzura
28. jan 2013

@lucka771 tak pozdravuj Klaudi a baby držte sa, potom sa pochvalte co cakate 😉

azzura
28. jan 2013

tak volala som do VZP, uz to mam podpiasane a tetuska to dnes nascanuje a posle do Car .....takže stiham, ufff

gelinka75
28. jan 2013

@azzura super, takze termin konzultacie ostava a celkom dobre to vyslo 🙂

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 možno mi daju aj na piatok, uvidim co povedia v Car ked mi budu volat. strasne, aby clovek otravoval poistovne....bože. Jaj, nechces ist miesto mna 😅 normalne ma panika zasiahla

janap76
28. jan 2013

@azzura Monička super...a ideeeeeeeeeeš 😉 😉 😉 😵 🙂

azzura
28. jan 2013

@janap76 super, že sa tešite......ale ja skor panikarim 😕 😨

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 noc v pohode, spim dobre, len poobede ma vzdy zacne boliet brucho a trva to do vecera ale uz som nato prisla, asi sa este cistim, aj vcera ma bolelo az do vecera, potom som sa isla osprchovat a zas zo mna isiel kusok zrazeniny, asi ked vyjde tak sa mi ulavi..uvidime dnes ako to bude

gelinka75
28. jan 2013

@azzura aj ja som mala zmiesane pocity ved vies, ze som bola totalne mimo a potom to vyslo, sice to aj skoncilo, ale aspon ze to vyslo a viem otehotniet

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 ešte dobre že to s teba ide von ! horšie by bolo keby nie.....tak len sa šetri a oddychuj 😉

janap76
28. jan 2013

@azzura ale že sa Ti vôbec nedivím ☹

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 ved toto a ty sa ako citis? kedy mas dalsiu kontrolu na srdiecko?

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 vsak viem.....aj si pamatam aka si bola nijaka ked si chodial na 2.IVF, som ta zazila 😀

azzura
28. jan 2013

@janap76 však, ani ja sa sama sebe nedivim 😅

janap76
28. jan 2013

@azzura neboj, bude dobre...len prosím ťa skús myslieť na to čo si vtĺkala do mňa....že mám veriť svojmu telu ....a ja si furt opakujem.....dookola ako blázon....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....donosím zdravím dieťa ....neviem už čo pomôže, ale uškodiť mi to nemôže.....to je taká moja barlička keď ma chytá panika 😉 😵

gelinka75
28. jan 2013

@azzura no vidis, tie lieky prezijes a potom pozitivne myslenie, ziadny test lebo ten ta da len dole a pojdes na krv a bude to

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 ja sa vôbec necítim inak ako inokedy, jedine to že ma bolia prsia .....no a tie chute ...ale inak chválabohu nič...a k dr idem 8.2.13 .... teraz mi povedal že som 4/6 a to bolo v piatok, a 8.2 je tiež piatok...tak to budem 6/6 ? 😀

azzura
28. jan 2013

@janap76 jáááááááj, cica, nevieš ako to chodi...že sa velmi dobre radí 🙂 ale horsie sa tým riadi 😀 . Ale zacnem pozitivne mysliet ked zacnem pichat 🙂 🙂 , co by som za to dla akebyže mi tento cyklus prirozdene vyjde, ale to je len moje zbožne prianie, ale prd z toho bude 😠

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 ano asi tak to je, ze to tak pomaly ide? mne sa vtedy tie dni neskutocne vliekli

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 vsak ja som netestovala, až rano pred krvou a ten test biely si videla 😅

azzura
28. jan 2013

@janap76 neboj, babulko donosis a budtet obaja zdravi, už sa tesim na fotecku 😵

gelinka75
28. jan 2013

@azzura no videla 😠 sakra mohla by byt nejaka zaruka ked uz zato tolko platime, ze hned si tehu, ale takto je to furt, vyjde nevyjde a stres a potom zas stres ci to bude ok

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 žial žiadne zaruky nie su, clovek by mal platit až ked to vyjde 😒
ale to tak nefunguje, treba zarabat aj na nestastí druhých

gelinka75
28. jan 2013

@azzura ja uz nejak ivf neverim, skor je lepsie prirodzeme otehotniet, niekomu to sadne a hned vyjde a donosi a niektore baby sa len trapia, teraz ako som citala tak viacerym sa stalo to co mne a nie raz za sebou, proste telo to asi nechce alebo co, ale to neznamena, ze to nemoze vyjst ale je to take nasilu 😔 😠

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 tak je to zasah do tela, najprv umelo nafuknu foliky, potom ich oplodnia a po par dni ti tam daju embrijko....to telo nie je postupne navyknute ..........tak to berie ako cudzí element.
Inac mam chrobaka v hlave, že by som este jeden cyklus skusila normalne, opat kupila ten gel ....