Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 a vieš, že keď som si s tebou včera písala, pôvodná správa bola, že asi sa ti zasa robia zrazeniny... ale potom som to vymazala, lebo som nechcela, aby si panikárila, to ti nepomôže... takže moje podozrenie sa potvrdilo... si si istá, že máš krv v poriadku? toto isté sa mne stále stávalo, že sa mi drobci prestávali vyvíjať a ja som stále potrácala, kým sa nezistila tá mutácia... tiež sa mi stále robievajú zrazeniny... a vlastne aj teraz predčasný pôrod vraj bol kvôli zrazeninám... ak nemáš vyšetrenú poriadne krv na genetike alebo u hematologičky, tak by som to na tvojom mieste čo najskôr poriešila...
čaute... dnes ste sa rozpísali, som mala čo robiť, kým som vás prečítala... mám teraz pár minút čas, kým pôjdem na obed (dali sme si s kámoškami také malé rande 😀 dáme kávu, trošku pletky a späť do práce...) a poobede príde vedúca, no vedúca, to ona si o sebe myslí, že ňou je... ale ide ku mne na koberec, lebo porobila somariny a ja som zle urobila výkazy... tak si ju poddám teraz... ešte vždy sa serkám s tými výkazmi, nemám čas si s vami ani krátku debatku dať... keď môžem ja, tak tu nikto nie je a keď ste tu, tak zasa ja nie... ale v podstate som si vás prečítala, takže viem ako sa máte a čo chystáte... 😵
@lubanka ano lubka je mi to podozrive, ze sa to takto tvori, idem na odbery ku gyndosovi a jedna z nich je aj zrazanlivost takze to bude vysetrene, dala som este stitnu zlazu a toxoplazmozu, musim tam zavolat, ze kedy mam dojst na krv, s gyndosom je to dohodnute aj to zapisal do karty
@janap76 ahoj Janula, ano testovala som dnes rano a test biely ako sneh ☹ uz je to urcite paseeee 9 den by uz nieco ukazal test si mylsim a tak mi neostava nic ine, len sa nejako pozbierat otriast a ist dalej...
ale kaslat na mna...ty sa pochval, ako ti je??? si tu nebola teraz tak sme aj strach mali o teba ci si OK

@azzura
@gelinka75 baby na čom fičíte ? 😀 😀 😀 som doma,. ale robím 😀 😀