icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
28. jan 2013

@azzura
@gelinka75 baby na čom fičíte ? 😀 😀 😀 som doma,. ale robím 😀 😀

gelinka75
28. jan 2013

@azzura nooo tak asi budes mat pravdu s tym hlienom, som teda zvedava ci ten gel pomoze, ja mavam na kila hlienu, akoze sranda u mna vsetko funguje a predsa mame aky problem...ale skusat ideme tak ci tak, picha ma vajecnik, ovulka sa asi blizi 😝

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 a vidi ta niekto? vsak pol hodka nikoho nezabije, ako ta kontroluju?

azzura
28. jan 2013

@janap76 ale ešte neviem ci idem prirozdene alebo umelo 😀 😀 😀 musim dat reč s mm, ale už viem co povie, že to je na mne ako sa rozhodnem, bude to respektovať 😠 😠
Ja by som aj sla, ale kebyže to je uspesne....božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

azzura
28. jan 2013

@janap76 ja fičim na šefke, ona je moj hnaci motor a @gelinka75 netušim 😀

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 tak u vas je problem to že sa ti vytvaraju vajka tam kde nie je vajcovod.....nie to je u vas problem

A ja nemam ani taky problem 😝 a tiež sa nedarí.....no uvidim ako sa vyspim zajtra a pozajtra 😀 . Ozaj ak by bol clovek tehu a picha dipherin, to nemože uskodit???

gelinka75
28. jan 2013

@azzura urcite to neuskodi, ale pre istotu si mozes spravit test na 10dpo uz by to mohlo ukazat 🙂

azzura
28. jan 2013

@gelinka75 ok, vsak predtým než by som sla do Car tak by som testla, ale to skor aby som si kukla belobu na teste 😀 😀 😀

lubanka
28. jan 2013

@gelinka75 a vieš, že keď som si s tebou včera písala, pôvodná správa bola, že asi sa ti zasa robia zrazeniny... ale potom som to vymazala, lebo som nechcela, aby si panikárila, to ti nepomôže... takže moje podozrenie sa potvrdilo... si si istá, že máš krv v poriadku? toto isté sa mne stále stávalo, že sa mi drobci prestávali vyvíjať a ja som stále potrácala, kým sa nezistila tá mutácia... tiež sa mi stále robievajú zrazeniny... a vlastne aj teraz predčasný pôrod vraj bol kvôli zrazeninám... ak nemáš vyšetrenú poriadne krv na genetike alebo u hematologičky, tak by som to na tvojom mieste čo najskôr poriešila...

lubanka
28. jan 2013

čaute... dnes ste sa rozpísali, som mala čo robiť, kým som vás prečítala... mám teraz pár minút čas, kým pôjdem na obed (dali sme si s kámoškami také malé rande 😀 dáme kávu, trošku pletky a späť do práce...) a poobede príde vedúca, no vedúca, to ona si o sebe myslí, že ňou je... ale ide ku mne na koberec, lebo porobila somariny a ja som zle urobila výkazy... tak si ju poddám teraz... ešte vždy sa serkám s tými výkazmi, nemám čas si s vami ani krátku debatku dať... keď môžem ja, tak tu nikto nie je a keď ste tu, tak zasa ja nie... ale v podstate som si vás prečítala, takže viem ako sa máte a čo chystáte... 😵

gelinka75
28. jan 2013

@lubanka ano lubka je mi to podozrive, ze sa to takto tvori, idem na odbery ku gyndosovi a jedna z nich je aj zrazanlivost takze to bude vysetrene, dala som este stitnu zlazu a toxoplazmozu, musim tam zavolat, ze kedy mam dojst na krv, s gyndosom je to dohodnute aj to zapisal do karty

gelinka75
28. jan 2013

@lubanka 😀 no ved ty si tu vzdy odveci ked kazdy ide na obed a nema cas kecat 😀 😀 😀 😀

mates777
28. jan 2013

@janap76 ahoj Janula, ano testovala som dnes rano a test biely ako sneh ☹ uz je to urcite paseeee 9 den by uz nieco ukazal test si mylsim a tak mi neostava nic ine, len sa nejako pozbierat otriast a ist dalej...
ale kaslat na mna...ty sa pochval, ako ti je??? si tu nebola teraz tak sme aj strach mali o teba ci si OK

janap76
28. jan 2013

@lubanka
@gelinka75 mňaam, obed za mnou 🙂 Angelika...to všetko čo si napísala ti urobí gyndoš ? nemusíš ísť na hematológiu ?

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 povedal, ze nemusim, tak neviem, ze sa vysetruju 3 stavy co sposobuju problem, tak neviem, dufam, ze to bude v poriadku, podla mna ked nieco vyjde, potom ma tam posle

janap76
28. jan 2013

@mates777 myslíš že určite je to pasééé ? prosíííím ťa vydrž do piatku .... až vtedy budeme vedieť na betón 😉

mates777
28. jan 2013

@lubanka Lubka prosim ta nevies mi povedat...teraz dostanem mrchu az po vysadeni utrogestanu???? lebo v podstate mi uz akoze 2 dni meska...
bohes to je otras...ked sa to podarilo som spinila a ked mam test biely tak ani nespinim...vsetko hore nohami...

mates777
28. jan 2013

@janap76 no ved jasne ze v piatok to bude 100%...ale citim to tak, ze to proste nevyslo... ☹ to preto, lebo som sa na to upla ako na poslednu moznost v mojom zivote...

azzura
28. jan 2013

@mates777 ty nic nevysadzuj......a mrchu by si mala dostat až po vysadeni utrosu, ale su aj prípiady ked ani utros nezabrani mrche (zazila som oba pripady). Este nevesaj hlavu, piatok to isti, až potom zacni depkovat !!!

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 preboha, ale to by mali robiť ešte pred IVF ? no nie ? no bude super keď ti to čím skôr urobí...zlá zrážanlivosť krvi je vraj najčastejšou príčinou nedonosenia babätka...a kedy k nemu ideš ?

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 zavolam tam tento tyzden, kedy mam prist, no ved aj ja som zvedava co vyjde

janap76
28. jan 2013

@mates777 Maťka nesmieš vysadiť utroš, až po krvi...nehnevaj sa na mňa, ale nech máš pocity akékoľvek, neurob to. Tým že ho budeš brať do piatku, nič nestratíš..... počkaj na istotu, aby ťa to nedajbože nemrzelo. Rozumieš moja ? vydrž do piatku.....prosím ťa !

mates777
28. jan 2013

@janap76 jasne ze ho nevysadim...len som chcela vediet ci mrcha dojde az po vysadeni kedze minule som zacala krvacat i napriek tomu, ze som brala utros....

janap76
28. jan 2013

@mates777 mhm rozumiem 🙂 som sa zľakla 😉 a nenapísala si či si ešte doma ? mne teraz nejako často blbne internet...no dmes zatiaľ klop klop bez problému 🙂 ...fuj obed mi nejako nesadol 😖

lubanka
28. jan 2013

@mates777 až keď všetko vysadí, tak mrcha dojde... aspoň mne to tak chodilo... hneď na druhý deň došla mrcha...

janap76
28. jan 2013

@lubanka @gelinka @azzura @mates777 prosím Vás poraďte mi ešte ....vždy sa Vás zabudnem na to opýtať....odkedy som tehu, tak kožu na rukách mám takú suchú ....na hánkach...až mi to prasklo do krvi....2 x denne si to krémujem, aj tak to mám....nemám nedostatok niečoho ?

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 no este to len zacina a tym zacinaju aj zmeny, treba to kremovat, neviem aky vitamin ti chyba, pijes dost?

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 cca 1,5 až 2 litre denne ? hmmm je to dosť ?

gelinka75
28. jan 2013

@janap76 no aspon tie 2 litre treba 😉

janap76
28. jan 2013

@gelinka75 🙂 polepším sa 😉