icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
30. jan 2013

@janap76 janka, ale ja som dala dávku toho Valoviča 2x20 kvapiek... neviem či to bude dosť, ale na tú tvoju "konskú" dávku si netrúfam... si lepšia 😀...... "rešpekt" 😀 😀 😀

lubanka
30. jan 2013

@mates777 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj ty si bola u nás na víno a pizzu? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 môžeme sa pochytať pod pazušky a ísť dve... 😀 😀 😀 budeme "perliť" 😀 😀 😀 raz ty... raz ja 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. jan 2013

😀 😀 😀 😀 😀 si tu budeme "nadávať", že na čom fičíš?... "na utroši".... 😀 😀 😀 😀 "na duphíku".... 😀 😀 😀

gelinka75
30. jan 2013

@lubanka mala by si si brat priklad z azzurky ked si logla z flasky gutalaxu 😀 neskusis valovica?

lubanka
30. jan 2013

.... Janka a ešte k tej výbeve na bitku som zabudla povedať, že mám doma fajný veľký kutáč... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zobrať aj ten? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zasa mi haraší 😝

mates777
30. jan 2013

@lubanka no to ti poviem Lubka...tak to vyzeraa...ja sa ale absolutne neviem zorientovat v tejto teme ze miracles a lucka 😎 😎 😎 a fakt ze pijem len cajik 😀

lubanka
30. jan 2013

@gelinka75 a ten gutalax mala proti kašľu? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 verím, že po tých kvapkách si kašľať netrúfla 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. jan 2013

@mates777 no áno... ale to ti nepovedali, že ten rum tam pridávať nesmieš? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
30. jan 2013

@lubanka nooooo v podstate to nekonkretizoval dr. povedal len, ze sa mam spravat tak, ako vzdy 😀 😀 😀
cize kouřííím a taky piju 😀

mates777
30. jan 2013

@lubanka Lubka??? a ty si na com ficis dens??? Gutalax proti kaslu???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ty moj kvet ja idem asi domov lebo dnes fakt nicomu nerozumiem 🙂

gelinka75
30. jan 2013

@lubanka to mala ked nevedela 2 tyzdne ist na wc, inak dnes si si daco hrkla? 😀 😀

mates777
30. jan 2013

bohes mna z vas svihneee....ale aspon sa tu zasmejem trosku 😀 kazda o inom 😀 😀 😀

lubanka
30. jan 2013

@mates777 nevadí, že nerozumieš... hlavne, že je sranda... 😵 😉 a načom fičím? VALOVIČ drahá.... 😀😀😀

mates777
30. jan 2013

@lubanka jaj ty beries tie kvapkyyyy...v prvom rade som si hned vybavila Patrovica a ono si napisala Valovica 😀

lubanka
30. jan 2013

@gelinka75 hrkla 😀 😀 😀 20kvapiek Valoviča.... ja viem, že gutalax je na zápachu... ale nepoznáte ten vtip od Andera?

že došiel Piťo popýtať kvapky proti kašlu a Ander povedal: "neviem Piťo, ale dam ti to, čo berie Erža..."
nato došla Erža a pýta sa: "Ander kto tu bol? Piťo? a čo chcel?"
Ander: "kvapky od kašľu"
Erža: " veď nemáme, tak čo si mu dal?"
Ander:" veď to čo ty berieš"
Erža:" čo ti šibe, veď to je preháňadlo...!!!!!!!"
Ander: "no a? pozri jak zabrali... tam stojí pri stĺpe a aha jak sa bojí zakašľať..." 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. jan 2013

@mates777 tebe napadol Patrovič a ja keď som po prvý krát počula Valovič.... napadla ma tá relácia čo kedysi chodila "OPS" a tam bol kriminalista Valovič a stále tvrdil, príčina smrti /či vražda alebo samovražda/ bola stále že "hibiky" 😀 😀 😀 a počas vyšetrovania si objednávali pizzu... " pizza dva-kat, feferony dva-kat... a to všetko dva-kat..." neviem, či to poznáte, ale ja som sa z nich šúľala... bola to tá dvojica, čo teraz v Paneláku hrá Imreho s Gejzom 😎

azzura
30. jan 2013

@mattuliatko30 ahooooooooooooooj, ty zijes??? Furt tlacis tabl.?? stale maš kratky cyklus?
Ja nic, resp. od pondelka by som mala startovat 2.IVF

azzura
30. jan 2013

@lubanka ked ty dojdeš hned je prča v teme 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2013

kde steeeeeeeeeeeeeeee? neschovavajte sa mi, uz ma nebavi pracovat a ta sefka ma furt nuti 😖

gelinka75
30. jan 2013

@azzura lubka to tu obratila dole hlavou 😀

azzura
30. jan 2013

@gelinka75 však citam a obcas nechapem, ale neva 😀

lubanka
30. jan 2013

@azzura
@gelinka75 óóó dievčatá... veď vám hovorím, že som nabitá optimizmom.... konečne po neviem koľkých mesiacoch mám pocit, že som zasa sama sebou 😵 😉 môžem vám ho po vagónoch dovážať, keď treba.... toľko ho mám 😀

azzura
30. jan 2013

@lubanka lubka, tak mi posli jeden vagon....budem potrebpvat do zasoby 😅

azzura
30. jan 2013

@lubanka ozaj co si davaš na tie predmrchovske bolesti, ja frcim na ruzovej 400 ale dnes zabrala len jemne

lubanka
30. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 ani ty nechápeš? 😀 😀 😀 😀 😀 už si tretia do partie 😀 😀 😀 😀 ja+mates+ty = traja muškatiery 😀 😀 😀 😀 kto bude Gaskonec? 😀 😀 gaskonec....gaskonec...g....g....gelinka!!!! 😀 😀 😀 😀 😝

azzura
30. jan 2013

aha aky gerlach staviam http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 aby som mala ulazkový pád 😀 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2013

@lubanka uhadla si Angelika naša 😀

lubanka
30. jan 2013

@azzura algifen 😠 nič iné mi nepomôže, nezaberie.... niekedy som fičala na Tramale!!! to je čistý brutál, dáva sa na pooberačné stavy... ale povedali mi, že keď tak budem pokračovať, tak postupne sa môžem nachystať, že zaúčinkuje už iba morfium 😠 😠 😠 a potom som objavila algifen, takže ten... ale to až vtedy, keď už nemôžem vydržať...
a čo sa týka vagónu, posielam 😎 ale došli mi lokomotívy... tak pošli a obratom ho tam máš... 😝 😀

gelinka75
30. jan 2013

@azzura @lubanka jaaa vam dam gaskonec 😀 😀 😀

gelinka75
30. jan 2013

@azzura to co stavias za kopec? 😕