Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura ajoj....micka pozeram co nove pises...tak drzim pondelok palceky moja....kolko si ides davat vajok?kamoska do tretice isla a dala si len jedno a vydarilo sa....tad dufam,ze uz aj tebe sa zadari...hej ficim na tbl.neviem aky by som mala cyklus lebo som uz 4meziac na tomto umelom predlzovani cyyklu...uvidim ked prvy raz vysadim...ci to malo zmysel...a upravilo sa...mozno mi este nasadi lutenyl..inak je to super...cykly 36dnove ...tak supe
r...le mam hrozne stavy po dobrani...stale revem..vsetko mi vadi...som podrazdena hadam sa s mm....zacinam verit ze to je z tych liekov.. ☹
@mattuliatko30 ešte len idem pichat, tak cca o 3 tyzdne sa spytaj, aka som bola kvocka a kolko sa oplodnilo. Hmm, lieky su svina, aspon že ich berieme aspon sa mame na co vyhovorit 😀 😀
@azzura
merias este?aky mas grafik?
@mattuliatko30 meriam, resp. som zacala tento cyklus http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@azzura jaaaj tak pekne pichaj...a nech mas
kopec dobrych oplodnitelnych vajicok.....nevies akl mistisa?
@azzura zatial ides pekne hore moja....
@mattuliatko30 ta sa chysta dnes alebo zajtra 1x do centra
@azzura 😀 😀 😀 že nechcela otehotnieť... 😀 😀 😀 to v delíriu hovorila o tom Brne 😀 😀 😀 šak počkaj, keď sa preberie z poobedňajšieho "bábätkovského" spánku, tak nám naloží... 😀 😀 ako môj tato hovorí: "nerušaj hovno (pardón za výraz) bosou nohou, lebo bude "smrdieť"... 😀 😀 😀
no a tým som do toho definitívne skočila.... janka ideš.... znesiem veľa 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 ty si určite krajšia ako tá herečka... 😉 a čo sa týka toho gaskonca... máš aj fúzy a toho pudlíka na hlave? 😀 😀 😀 a môžem sa ťa opýtať jednu "intímnu" vec?... vždy ma to zaujímalo.... keď jazdíš na tom koňovi, neroztrieskaš si inštrumenty? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 veď to, keď zosadneš.... to musí byť čistá "šunková omeleta"... 😀 😀 😀
no myslím, že tie kvapky vysadím... baby písali, že mali pozitívny účinok... ale takto skoro? 😕 😕 😕 😀 😀 😀
@lubanka lebo som citila že mi po IVF nefungovali vajecniky, proste som mala cudne cykly a až teraz mam tak ako ma byt, i ked len na jednen mesiac a potom si to zas poseriem hormonami. Chcela som uzivat aj dalsi cyklus, kebyže nemam schvalenu ziadost.....aj ten gel na pocatie som chcela opat kupit.
Neva vsak zas ked bude pauza medzi dalsim IVF tak potom zopakujem akciu Z 😀
@lubanka noooo, tak ja idem k Tebe ...priprav sa ....priprav kutáč ..... a tak ťa strepeeeeeeem že až 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak ty si nedáš povedať ..... ti hovorím 3 x denne dávaj tie kvapky.... no, ešte 2-3 dni a budeš si ich dávať aj 5 x denne čo ??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ti zachutili neeee ??? 😀 😀 😀 😀 ...ty si náš muškatier 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@lubanka ok, ked dojde tak ho poslem spat. Algifen, kuknem v lekarni....ide ma porazit z tych bolesti, hlavne v noci ked chcem spat, tak sa musim schulit do klbka a vtedy sa to zmierni