Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
koľko som teraz zožrala lazaňov 😝 😝 😝 😝
dobré ránko dievčatá 🙂
Ahoj babky
@gelinka75 nie? 😕 a prečo? 😕 (ak som sa ťa dotkla prepáč) dobre už nebudem... 😉
😀 😀 😀 hrkla... pred 20min asi... začína to účinkovať... 😀 ale nebojte sa dnes do vás budem rýpať asi až poobede 😀 😀 lebo teraz máme u ríďa poradu... 😠 neznášam tie jeho nudné porady... ale aspoň si schrúpnem trošku... ešte také 2-3 šóriky by mi trebalo dospať... 😀 😝
baby neviete mi poradiť nejaký darček pre svokra? treba mi síce aj pre švagra, ale tomu nech sa postará mm o niečo, to mi treba na dnes... ale pre svokra neviem absolútne do čoho pichnúť a narodky má už zajtra!!!! zasa budem počúvať svokrine debilné reči 😠 som mala pár dní normálnu náladu, tak mi ju zasa dobabre ako ju poznám... 😖
@gelinka75 och prepáč 😔 máš problémy a ja tu somariny trepem... to so šéfkou sa nejako utrasie, šak vieš ako je to v práci.... stále sú nejaké problémy a nakoniec sa nejako poriešia... dôležité je, aby si sa dala do kopy ty... že ti prestalo bolenie je super, to znamená, že čoskoro skončí aj špinenie... predpokladám, že do konca ďalšieho týždňa máš pokoj... 😉
a svokra ako? je nejaká zmena?
no už musím ísť... potom si vás prečítam, keď sa vrátim... tak zatiaľ...
a ešte raz prepáč... ja niekedy neviem, kde je hranica... alebo mi treba pristrihnúť krídla, lebo mi nejak narástli 😀 😝

@gelinka75 tak ako? stále ťa môžem "skloňovať" v ženskom rode? nenastali zmeny? 😀 daj mi prosím vedieť, čím skôr, lebo keď budeš otáľať s odpoveďou, je možné, že sa ju už nedozviem.... chystá sa na mňa Janka... 😀 😀 😀