icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
30. jan 2013

@gelinka75 tak ako? stále ťa môžem "skloňovať" v ženskom rode? nenastali zmeny? 😀 daj mi prosím vedieť, čím skôr, lebo keď budeš otáľať s odpoveďou, je možné, že sa ju už nedozviem.... chystá sa na mňa Janka... 😀 😀 😀

lubanka
30. jan 2013

@janap76 môžeš prísť 😵 kutáč schovaný 😀

gelinka75
30. jan 2013

@lubanka este zijes? som zena 😀

alyca
30. jan 2013

@janap76 to vážne? ...........to si ma teraz Jani tak potešila, že ani neviš ako. S radosťou to oznámi doktorovi 🙂)

janap76
30. jan 2013

koľko som teraz zožrala lazaňov 😝 😝 😝 😝

gelinka75
30. jan 2013

@janap76 mas chutky? ja som papala atb 😝 este zajtra a koniec

janap76
30. jan 2013

@gelinka75 so mno je to otras...ja som totiž riadne pažravá aj netehotná a teraz ...katastrofa 😀 budem ako SLON 😀 😀

janap76
30. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 ty si ale mešuge 😀 😀 😀 😀 dobre si ma pobavila s gutalaxom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. jan 2013

@alyca áno áno vážne 🙂

gelinka75
30. jan 2013

@janap76 ja sa skusam znormalizovat, aj mna tie tehu hormony uplne rozhodili, a postupne sa mi dari 😉

janap76
31. jan 2013

dobré ránko dievčatá 🙂

gelinka75
31. jan 2013

@janap76 cauko 😝

azzura
31. jan 2013

Ahoj babky

lubanka
31. jan 2013

@janap76
@gelinka75
@azzura 😀 😀 😀 😀 čo vy ste si tu prišli len pozdraviť? 😀 😀 😀 tak čaute 😀

lubanka
31. jan 2013

@gelinka75 Darti žijem... a aj ja som ženááááá 😀 😀 😀 😀

gelinka75
31. jan 2013

@lubanka zas si si hrkla? a uz ma tak nevolaj, oki? 😝

lubanka
31. jan 2013

@gelinka75 nie? 😕 a prečo? 😕 (ak som sa ťa dotkla prepáč) dobre už nebudem... 😉
😀 😀 😀 hrkla... pred 20min asi... začína to účinkovať... 😀 ale nebojte sa dnes do vás budem rýpať asi až poobede 😀 😀 lebo teraz máme u ríďa poradu... 😠 neznášam tie jeho nudné porady... ale aspoň si schrúpnem trošku... ešte také 2-3 šóriky by mi trebalo dospať... 😀 😝

gelinka75
31. jan 2013

@lubanka nedotkla ale nic netreba prehanat 😀 chod si pospat

lubanka
31. jan 2013

@gelinka75 po takej ľadovej sprche.... ťažko zaspím.... som sa zasekla teraz....

lubanka
31. jan 2013

@gelinka75 dobre, somariny nabok.... je ti už lepšie? mávaš ešte bolenie navečer, alebo sa to ustálilo? už som sa chcela včera opýtať, len som čakala, či sama nenapíšeš...

gelinka75
31. jan 2013

@lubanka to ja som dnes nejak mimo, nic si z toho nerob, bolenie prestalo, len este stale spinim, vecer zas na mna vsetko dolahlo, som hovorila poobede so sefkou tak mi vyflusla vsetky problemy co su a medzitym aj vycitky ze tam nie som atd. stve ma to

lubanka
31. jan 2013

baby neviete mi poradiť nejaký darček pre svokra? treba mi síce aj pre švagra, ale tomu nech sa postará mm o niečo, to mi treba na dnes... ale pre svokra neviem absolútne do čoho pichnúť a narodky má už zajtra!!!! zasa budem počúvať svokrine debilné reči 😠 som mala pár dní normálnu náladu, tak mi ju zasa dobabre ako ju poznám... 😖

lubanka
31. jan 2013

@gelinka75 och prepáč 😔 máš problémy a ja tu somariny trepem... to so šéfkou sa nejako utrasie, šak vieš ako je to v práci.... stále sú nejaké problémy a nakoniec sa nejako poriešia... dôležité je, aby si sa dala do kopy ty... že ti prestalo bolenie je super, to znamená, že čoskoro skončí aj špinenie... predpokladám, že do konca ďalšieho týždňa máš pokoj... 😉
a svokra ako? je nejaká zmena?
no už musím ísť... potom si vás prečítam, keď sa vrátim... tak zatiaľ...
a ešte raz prepáč... ja niekedy neviem, kde je hranica... alebo mi treba pristrihnúť krídla, lebo mi nejak narástli 😀 😝

janap76
31. jan 2013

@lubanka základná otázka je či ho máš rada ? myslím svokra 🙂

gelinka75
31. jan 2013

@lubanka v pohode, nejak sa necitim psychicky nato riesit pracovne problemy, uplne ma to vycerpalo, uz len to co sme preberali, kedy sa to zlepsi? vsimla som si, ze ma totalne polozi kazdy stres co pride, som labilna 😀 😔 😔

janap76
31. jan 2013

@gelinka75 Angelika a šéfka už vie čo sa Ti stalo ?

gelinka75
31. jan 2013

@lubanka ani ja som nevedela nikdy co kupit svokrovi, chlapom sa blbo kupuje, teda ak nejdes stale po drogerii, ponozkach, parfemoch co je uz otrepane

gelinka75
31. jan 2013

@janap76 hej vie a dost by chcela aby som uz prisla do prace, ale zatial nemozem 😔

janap76
31. jan 2013

@gelinka75 moja tak jej klam...povedz že máš bolesti, krvácaš ....ja neviem niečo...podľa mňa vtedy by mala prestať tlačiť na pílu ....a ty získaš čas. Nemám rada klamstvo, ale keď nemá v sebe uvedomelosť....a pochopenie.....čo sa dá robiť.

janap76
31. jan 2013

@gelinka75 neviem či si @lubanka nemala dať tie kvapky až po porade 😀 😉