Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 hmmm tak to veľmi dobre viem o čom hovoríš .... a to je riadne blbá situácia ... odísť či ostať .....poviem Ti pravdu, že keby som ja nebola začala robiť z domu, určite z firmy odídem...a najlepšie je že nie kvôli šéfovi ale kolegom.... u Vás sú aké možnosti zamestnať sa ? je možnosť ?
@janap76 ta nebude volat, mm jej hovori, ze nech zavola ked nieco treba a prisli sme vcera tam a ze toto nema a tamto nema, doniesli sme jej noviny na citanie a ona ze ci nebola bajecna zena, akoze chapes? to co prinesieme nebolo dobre, sme jej kupili 2 druhy krizovky, novy cas a este nieco..vytaca ma tym ako u nej treba byt jasnovidec a ona prt mysli nato co my, z jedneho sa tesim, ze tam nemoze hulit
baby akurat volali z GF, už im dorazila ziadost....ty brdo od 7.12.2012
zajtra ma lexus den D .............. dufam že dopadne dobre
@janap76 tááááák už som späť 😵 sme sa nasmiali.... a všetci so mnou.... ríďo sa ma pýtal, či som mala na raňajky "veselú kašu".... 😝
čo sa týka svokra... nemám ho extra v láske, ale určite mnohonásobne viac ako svokru 😠 bosorku starú 😠
rozmýšľam, že zájdem do kníhkupectva a nejaké knihy kúpim... on hrozne rád číta... vždy vravím, že prečíta všetko, čo neprečíta jeho 😀 a neviem čo ešte... 😖 pobehám po nete, možno mi "trkne" nejaká zaujímavosť, čo by mohla byť... 😉
inac nechapem ako moze byt moja mama dobra svokra, vazne, ona mojho mm ma tusim niekedy radsej ako mna 😀
@gelinka75 neviem, kedy ťa prejdú tie labilné nálady... ☹ keď ti mám povedať pravdu, po prvom, druhom kyrete to bolo ešte ako tak, ale potom ako sa to dialo ďalej a to posledné... ja nie som v pohode do dnes.... mávam také stavy ako teraz... obdobie, kedy mám pocit, že opäť žijem a nechcem dovoliť, aby sa to pokazilo, tak si to vychútnávam (často až preháňam) a som vďačná, že sa dokážem zasa smiať... ale potom prídu dni, aké som mala okolo sviatkov.... a vtedy nevládzem žiť.... nepreháňam, normálne ma musí mm nútiť, aby som vôbec vstala a nejako fungovala... len plačem a mám pocit, že toto nie je život, ale peklo... proste čisté depky 😔
takže ja ti naozaj neviem povedať, ako to bude... či si "povahovo" na tom tak, že už toto ťa zlomilo alebo si na tom tak, že sa otrasieš, vstaneš a ideš ďalej... môj názor... zvládneš to 😉 a to, čo si včera napísala o tom, že zlé veci sa dejú "silným" ľuďom.... tak keď som to prečítala.... od dnešného dňa som najväčší slaboch pod slnkom.... nech už konečne mám aj ja šťastie.... nechceš sa pridať? snáď sa nám už konečne začne dariť 😒
@azzura čítam, že začínaš oficiálne 2.kolo 😉 preto si chcela ten vagón čo? 😀 idem ti rýchlo poslať, lebo mám nejaký zvláštny pocit, že tá moja "super energia" sa rýchlo míňa.... čo narobím, všetci ju chcú 😀 😀 😀 😀 alebo, žeby to bolo tým, že kvapky od rána vyprchali a treba vyrovnať hladinu? 😝
@lubanka no ved to, su dni ked som v pohode a potom ma daco uplne rozhodi, mna to prejde podla mna ked sa znova zacneme snazit a budem mat nejaky ciel ze co, teraz sa mi zda ten ciel tak vzdialeny a ten pocit, ze uz som tam bola a zas ma to sundalo niekde na spodok alebo zaciatok tak to mi ubera nejak silu, hej a ako sa chces zo silnej stat slabou? ja nenavidim pocit ked som slaba a zranitelna
@gelinka75 presne!!!!!!!!! to isté je u nás.... minule povedal mm svojim rodičom, že moji ho majú radšej a lepšie si s nimi rozumie ako s vlastnými.... (zamozrejme že sa jeho oduli, ale ja som to mala u prdele.... nech sa zamyslia! hlavne svokra, lebo svokor je síce typický "drevorubač" čo na srdci, to na jazyku, ale má hrozne citlivé srdce, vždy keď ublíži, tak ho to viditeľne mrzí a "líška" sa darčekami a pozornosťami, aby bolo jasné, že sa síce nevie ospravedlňovať, ale že ho to mrzí a nechcel...) môj mm dokonca u nás doma na poschodí nachystal dom tak, že keď moji rodičia budú starý... tak to majú nachystané, ale jeho nie 😝 a stále, každý víkend vozieva mm mojich rodičov k nám a často u nás aj prespávajú.... čiže oni navzájom majú dobre vzťahy a rozumejú si... môj mm ide na služobku, tak celý večer mi rodičia vyvolávajú, kde je a aké cesty a nech opatrne a bla, bla, bla.... ale jeho rodičia ani raz... to je záujem o vlastné dieťa čo? a to by som tu toho mohla toľko popísať, že ani celý MK by mi nestačil 😀
@gelinka75 hovoríš mi z duše.... v nemocke mi povedali, že 2tt by urobili zázrak a žili by... 😢 štve ma, že som už bola hrozne blízko... už iba otvoriť dvere a vstúpiť....
ale netreba sa poddať!!!!!!!! sme mladé, krásne, plné života a ešte úplne v pohode stíhame mať 2detičky! a ak Pán Božko dá... tak aj tri!!!!!
nenechaj sa zlomiť a nevracaj sa späť... ja viem, že to bolí.... naozaj viem... ale minulosť žiaľ nezmeníme... 😔

@janap76 uz rok rozmyslam nad vypovedou, ale nemozem, lebo chcem byt tehu 😠 absolutne ma to tam nebavi a najradsej by som odtial odisla