icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mona32
29. máj 2012

@zvolsiinylogin Ahoj...no mne zistili asi pred 3 rokmi zvysenu funkciu, tabletky som brala asi rok a potom nic....a akurat ked sme zacali so stimulkou, tak vtedy zistili ze zase mam zle vysledky...Po druhom IVF som zmenila endokrinologa a on mi povedal ze kys sa to neda do poriadku, tak on neodporuca dalsie IVF, lebo to je plitvanie aj zo psychikou a s peniazmi ....takze teraz cakame...o 2 tyzdne mam ist na kontrolu a ked vysledky budu v poriadku, tak ideme na to 🙂 🙂 ..mne tiez robili horm. vysetrenie, aj tam mam problem a to moze spoosobit aj stitna, ale ze to sa da regulovat s liekmi...problem je u partnera, on ma zly spermiogram....a vy aky problem mate?, len z tvojej strany?

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@mona32 my sme s priatelom spolu od decembra, od marca sa snazime, nesnazime...zatial to nechavame na prirodu, neriesime to...priatel je v poriadku, uz dieta ma, ja este nie..tak uvidime, ako to pojde dalej...ale spolocne babetko by sme chceli, aspon jedno..kedysi, ked som mala 21 rokov som uz cakala, ale dopadlo to zle a odvtedy som sa zatala a nechcela dieta, tak som nemala ani partnera, s drahym sa pozname asi 5 rokov, hned od prvej chvile ako sme sa spoznali som chcela s nim vazne chodit...takze on je moj chlap po xy rokoch..som stastna , ze sme spolu, a uvidime, co nas caka..

zvolsiinylogin
29. máj 2012

@mona32 inac ja som bola tak pred rokom na vysetreni, lebo mi pol roka meskala, a tam mi povedali, ze vsetko je v poriadku, vajecniky priechodne, bez zrastov, bez cyst...avsak nedavno som bola na gyn.operacii kvoli polypu, vysledky su v poriadku, ale mavam teraz bolesti brucha a neviem z coho..bola tam jedna kocka so mnou a tej zle urobili kyretaz a dostala z toho PCO( polycysticke vajecniky a cysty), tak sa teraz trasiem hrozou, ze co mi je...aj ona mala bolesti, nedokazala ani sediet, co som zistila aj ja dnes na sebe...tak v stredu, stvrtok sa napcham na prehliadku, aby nebolo neskoro, ale si myslim, ze ked bude problem, dalsia operacia ma neminie..

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura co moze znamenat dnesny pokles, ze uz klepe na dvere? tak asi pride dnes alebo zajtra.. ja http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
a ty?

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin ahoj, to mavas take kratke cykly, len 20DC? Ak ano tak to može byť že dojde mrcha cca zajtra resp. to može byť uhniezdovanie, uvidis zajtra aka bude teplota 😉 . Ja by som skor typovala možnost B 😝
Ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

gelinka75
30. máj 2012

@azzura aj ty mas pekny graf, vyzera fakt dobre 😀

azzura
30. máj 2012

@gelinka75 dakujem, u mna je dolezita sobotnajsia teplota, vtedy mam dostat mrchu

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura kde , ale mavala som aj 21 dnove, teraz okolo 30 dnove...ved uvidim..

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin takže vacsinou mavas 30DC, tak by to mohlo byt to uhniezdovanie...vyckaj zatra uvidime. Ozaj a nejak brucho boli??

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura trochu...uz tak nie, zlepsuje sa to...brala by som jedno aj druhe, ale asi skor mrchu, nechcem sa potom pripadne otvarat, este je asi slaba maternica, aj ked sliznica by mohla byt ok, pila som alchemilku do ovu..

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura nechce sa mi otvorit tvoj grafik, hodis ho tu este raz? nech mrknem..

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin ale clovek nikdy nevie kedy vystreli motyka, takže vyčkaj do zajtra 🙂 ak obe alternativy berieš, tak to je super aspon nebudes prekvapena 😀

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura kiezby ti tie teplotky vydrzali...mas to nadherne 😀

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin 🙂 to by bol porom zazrak, kedze som mala folikularnu cystu

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura aha, dorazila mi mrska, konecne prvy cyklus za mnou...tesim.. 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura cysta nebrani otehotneniu, len je riziko, ze ked praskne, tak zobere plod.. 😀

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin mams mrchu?? teraz??

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin ale to bol ten dominantny folik, ktory sa zmenil na cystu, takže ak to bola fakt cysta tak nebolo co oplodnit 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura uz krvacam, zatial slabsie...ved uvidim, pri implantacii sa aj krvaca, alebo je to iba spinenie?

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin mas už červenu?? Vieš co, jedna baba v teme IUI tiež krvacala a tak si myslela ze to nevyslo a nakoniec je tehu 🙂. Uvidis ci sa poriadne rozbehne

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura ano, len lutealka bola 8 dni, co ma desi... ☹

azzura
30. máj 2012

takže ostavam uz iba ja v tomto mesiaci, ale určite Vas budem červenou nasledovat a potom JUN bude nas vsetkych 🙂. Budeme spolu tehulkovat, tesíííííííííííííííííííííím 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura aj ja sa tesim...a uz aj mozem

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin no, lutealku mas kratku, ale to može byt sposobene tým zakrokom. Zacni pit do ovulky alchemilku, upravuje cyklus

gelinka75
30. máj 2012

@azzura to bolo megavajce s dvojickami, ver tomu, ja mam vzdy pravdu 😀 😀 zadna cysta ee 😝

azzura
30. máj 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 no vsak uvidime co sa z toho vykluje ci zazrak alebo mrcha, ale som uplne v klude a pripravena na mrchu, lebo sa tesim na dalsi cyklus

gelinka75
30. máj 2012

@azzura no super, konecne si trocha pozitivna 😀 😀

azzura
30. máj 2012

@gelinka75 ja obcas mamvam svetle chvile a vtedy sa nad vsetkym povznesiem, kedze to su veci medzi nebom a zemou, ktore sa nedaju zmenit.

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura dako pomaly sa to u mna rozbieha, od rana tri kvapky..