Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Nechcela som vam zastavit diskusiu 🙂
Aha
Naposledy som mala tusim 23... Moj rekord.. Dovtedy maxim 5-6. Aj sa oplodnia, ale do pk vydrzali len dve.. Vlozili mi tie najkvalitnejsie, ake mohli byt... A nic...
Chodili sme do car v piestanoch, ale zrusili ho... Odvtedy brno
Hned prve ivf v brne mi chvilu vyslo, ale v osmom tt som mala MA
Mam od maja prestavku, v lete sme chodili po geetike a v prahe na repro imunologii... Vsetko ok... Potom som brala injekcie na posilnenie imunity, lebo byvam chora v zime, cize ivf nehrozilo. Chcela som zacat znova v januari, ale citala som statistiky, ze zimne ivf byvaju najmenej uspesne, tak pockam do marca...
My sme este nikdy nemali na mrazenie...
Teraz vyskusame oplodnit polovicu manzelovymi a druhu darcovskymi, aby sme vedeli vylucit, ci su chybne vajka alebo spermie.. Vysetrenie genetiky, ktore sme podstupili mi prislo ako uplna formalita, neviem, ci sa da na vysledku relevantne spoliehat... Ale tvrdia, ze vsetko je ok...
ja ked tak čítam dievčatá Vaše osudy a zamyslím sa nad svojím, tak to dieťa možno raz aj príde, ale to už budeme z tých nervov ležať v Pezinku a v kazajke.
@lubanka este nedosla? 😕 to co za dlhy cyklus, skoda ze nemerias by nam to povedalo viac, ja dnes spinenie uplne malo, takze verim tomu ovulacnemu kracaniu, iba ak to nebola taka slabsia mrcha, no uvidime, ked pride do 14 dni tak to bolo to prve a ked nepride tak to druhe 😀 ze aka tipovacka
@gelinka75 dnes 55DC 😝 ale to už vyššie nepotiahnem 😀 to už zajtra isto bude 1DC 😉 😉 rozhodla som sa "spáchať harakiri" 😀 tento mesiac... podľa vzoru Janky 😀 ku kvapkám si naordinujem aj Fytosoju 😝 to by bolo, aby to už tento mesiac nebolo 😀 😀 😀 a po ceste z práce som si nakúpila aj ovu testy... som zacvakala 49,- Eur v drogérke... mm skoro vystrelo 😀 dnes sa "zobudil", že koľko také srandy stoja... chcel zahrať granda... vytasil 20.tku a že "ja to zaplatím" 😀 😀 😀 😀 keď mu predavačka zavalašila, koľko... splašene kukal raz na ňu, raz na mňa... 😀 😀 😀 😀 asi ho musím častejšie do obchodu brať 😀 😀 😀
nevieš náhodou link, kde by sa dala z netu za výhodnú cenu nakúpiť sada ovu testov?
Angelika, "C" je správne ... 😀 😀 😀
@lubanka 😀 😀 😀 http://www.womansecret.sk/Ovulacne-testy/WS-Rig...
tu som si objednávala ja

mala som 1 ma a 1 biochem
Cena cyklu zavisi od mnozstva liekov, ktore potrebujes, u mna je to vela... Tri merionaly denne...