icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gerdusha
4. feb 2013

mala som 1 ma a 1 biochem

Cena cyklu zavisi od mnozstva liekov, ktore potrebujes, u mna je to vela... Tri merionaly denne...

gerdusha
4. feb 2013

Nechcela som vam zastavit diskusiu 🙂

janap76
4. feb 2013

@gerdusha určite si nám ju nezastavila 😉 nás asi trošku zastavili všetky tie okolnosti 😖

gerdusha
4. feb 2013

Aha

gelinka75
4. feb 2013

@gerdusha ty mas kolko rokov a kam chodite do centra?

gelinka75
4. feb 2013

@janap76 zajtra idem na krv ku gyndosovi tak uz konecne

alyca
4. feb 2013

@didi44 Dedi a Ty si z nejakého lekárskeho odboru? ale dopočulo sa mi, že maš v tejto téme aj nemiestne narážky..........prosím Ta Dedi, že sa nehanbíš. Tu sme same dámy na úrovni a pomáhame si.

gerdusha
4. feb 2013

@gelinka75

Mam 36 a som reprofit-acka 🙂

alyca
4. feb 2013

@janap76 Jani a ten isoflavom forte to ti v CAR predpísali? ja už som toho pobrala kadečoho 🙂), momentálne beriem kvapky od Valoviča - Femi.

gelinka75
4. feb 2013

@gerdusha o tom reprofite som tu citala same chvaly ako to kazdemu tam vyjde, verim, ze aj vam pomozu

gerdusha
4. feb 2013

@gelinka75

Tomu verim aj ja, preto to stale nevzdavam.. Ak to na vyjst na dvanastykrat, tak tych jedenast pokusov predtym musim hold absolvovat...

gelinka75
4. feb 2013

@gerdusha a stale sa ti tvori malo vajok? a boli ste aj niektorom car tu na sk?

gerdusha
4. feb 2013

Naposledy som mala tusim 23... Moj rekord.. Dovtedy maxim 5-6. Aj sa oplodnia, ale do pk vydrzali len dve.. Vlozili mi tie najkvalitnejsie, ake mohli byt... A nic...

Chodili sme do car v piestanoch, ale zrusili ho... Odvtedy brno

gerdusha
4. feb 2013

Hned prve ivf v brne mi chvilu vyslo, ale v osmom tt som mala MA

gerdusha
4. feb 2013

Mam od maja prestavku, v lete sme chodili po geetike a v prahe na repro imunologii... Vsetko ok... Potom som brala injekcie na posilnenie imunity, lebo byvam chora v zime, cize ivf nehrozilo. Chcela som zacat znova v januari, ale citala som statistiky, ze zimne ivf byvaju najmenej uspesne, tak pockam do marca...

gelinka75
4. feb 2013

@gerdusha zaujimave a genetiku ste mali? nam vzdy vsetky preziju PK a su aj vhodne na zmrazenie, raz nam to vyslo na druhy vklad ale MA v 10tt, takze musime ist dalej na KET

gerdusha
4. feb 2013

@gelinka75

My sme este nikdy nemali na mrazenie...

Teraz vyskusame oplodnit polovicu manzelovymi a druhu darcovskymi, aby sme vedeli vylucit, ci su chybne vajka alebo spermie.. Vysetrenie genetiky, ktore sme podstupili mi prislo ako uplna formalita, neviem, ci sa da na vysledku relevantne spoliehat... Ale tvrdia, ze vsetko je ok...

gelinka75
4. feb 2013

@gerdusha ved toto, teraz mi hovoria ze embryjka mohli byt geneticky vadne, takze ani to ze preziju PK nie je zaruka nicoho, ale co som tu vycitala tak ak nepreziju PK tak je chyba vo vajicku 😖 ja uz neviem ako to je a comu verit

gerdusha
4. feb 2013

@gelinka75

Neviem, to by mi lekar snad povedal a nepresviedcal do dalsieho pokusu... Uvidime...

janap76
4. feb 2013

@alyca nie to berú ženy v klimaktériu a je to na voľný predaj v lekárni....je to sója a ešte niečo to obsahuje 🙂 🙂

janap76
4. feb 2013

@gelinka75 joj Angelička to je dobre, tak budeš pokojnejšia, nech sa urobia tie rozbory 🙂

janap76
4. feb 2013

@gelinka75 bože, už nech je piatok .... mám teraz takú chvíľku že sa bojím ...už nech je mm doma z roboty ...

janap76
4. feb 2013

@azzura Monička ? ako ?

alyca
4. feb 2013

ja ked tak čítam dievčatá Vaše osudy a zamyslím sa nad svojím, tak to dieťa možno raz aj príde, ale to už budeme z tých nervov ležať v Pezinku a v kazajke.

lubanka
4. feb 2013

@alyca 😀 😀 😀 súhlasím 😀 😀 😀 ale všetky naraz... aby sme im to tam mohli obrátiť hore nohami... Keď reku blázinec... tak poriadny 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. feb 2013

@gelinka75 prekvapenie sa nekoná... zasa sa objavilo ružové a už viac ako včera... nechce sa jej mrchani jednej, ale už nemá na výber 😀 😀 😝

gelinka75
4. feb 2013

@lubanka este nedosla? 😕 to co za dlhy cyklus, skoda ze nemerias by nam to povedalo viac, ja dnes spinenie uplne malo, takze verim tomu ovulacnemu kracaniu, iba ak to nebola taka slabsia mrcha, no uvidime, ked pride do 14 dni tak to bolo to prve a ked nepride tak to druhe 😀 ze aka tipovacka

lexus77
4. feb 2013

@azzura dakujem velmi pekne...určite budem mať ešte kopu otázok,ved keby niečo použijem žolíka a spýatam sa🙂.....azurka a ty si tam dnes bola na tej konzultácii?

lubanka
4. feb 2013

@gelinka75 dnes 55DC 😝 ale to už vyššie nepotiahnem 😀 to už zajtra isto bude 1DC 😉 😉 rozhodla som sa "spáchať harakiri" 😀 tento mesiac... podľa vzoru Janky 😀 ku kvapkám si naordinujem aj Fytosoju 😝 to by bolo, aby to už tento mesiac nebolo 😀 😀 😀 a po ceste z práce som si nakúpila aj ovu testy... som zacvakala 49,- Eur v drogérke... mm skoro vystrelo 😀 dnes sa "zobudil", že koľko také srandy stoja... chcel zahrať granda... vytasil 20.tku a že "ja to zaplatím" 😀 😀 😀 😀 keď mu predavačka zavalašila, koľko... splašene kukal raz na ňu, raz na mňa... 😀 😀 😀 😀 asi ho musím častejšie do obchodu brať 😀 😀 😀
nevieš náhodou link, kde by sa dala z netu za výhodnú cenu nakúpiť sada ovu testov?
Angelika, "C" je správne ... 😀 😀 😀

janap76
4. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 http://www.womansecret.sk/Ovulacne-testy/WS-Rig...
tu som si objednávala ja