Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
inak ako kukam vela zien ma problemy s kramami, pride nepride, spinenie, neustala nahanacka, som fakt rada, ze take problemy nemam ☹
dnes som dostala super pracovnu ponuku z agentury, len skoda, ze akurat riesim dieta 😀
a dieta a aj kariera nemože byť???
ahojte zienky, tak ako?
ja som bola dnes v CAR dohodnut sa co a ako dalej....podpisala som ziadost na IVF a dostala recept na clostil ak sa rozhodnem skusit to este raz...
@azzura uz klasicka cervena...co mam dodat...som trochu sklamana, neviem, ci to vydrzim s nervami dlho
@zvolsiinylogin no moja musis vydrzat, nic ine nezostava, ty aspon mas vieru kazdy mesiac, ja uz 3 mesiace papam antiku a mozem tak akurat cakat, je to niekedy o drzku
@azzura cauko, tak ja dnes 36, level hight..
@zvolsiinylogin vydržiš, co ine ti ostava...ja si to hovorim už od sept. 2010 🙂. Dnes pokles a už si zacinam citit brucho http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@zvolsiinylogin Ahoj, no ja som to skoro rovnako🙂...myslim s partnerom....nemala po velkom sklamani som nemala taky vazny vstah, kedy som mohla rozmyslat o dietati....aj my ked sme sa dali do kopy, tak sme sa snazili o dieta....asi pol roka sme sa snazili, bola som pri mojej gynekologicke, ktora povedala ze vsteko je v poriadku, z oboch stran, ale mne nedalo a sme navstivili DR Hermana v KE a po podrobnom vysetreni nam zistili ze mame problemy 😒 ....ale som optimista ( ked niekedy mam take slabe chvile, ze som z toho dost nestatsna) a verim ze sa nam podari..... 🙂 ...je to dost na psychiku, ale co uz...dakumu sa podari na prvy sup 🙂 ....len nam to trva trosku dlhsie 🙂
@zvolsiinylogin NO drzim ti palce, aby to dopadlo ok....v kazdom pripade to neodkladaj a daj sa vysetrit🙂
ahojte babeny,
ako?? co mate nove??? ja som dnes uz v praci, takze s mojou psychikou je to uz trosku lepsie....
@mona32 dakujem...teraz tam aj tak nemozem, v tieto mrchate dni, aj tak by nic neuvidel...pojdem, ked mi skonci, pripadne uz pockam do toho 12 - teho...uz som v pohode, teraz ma nic ani neboli, len rano som dostala taky silny krc, ze som myslela, ze mi trha sa nieco v bruchu, ale chvalabohu to preslo..

@zvolsiinylogin tak to ešte nie je mrcha 😉 Ja som zvedava na zajtrajsiu teplotu resp. ci dojde klasicka červena