icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
30. máj 2012

@zvolsiinylogin tak to ešte nie je mrcha 😉 Ja som zvedava na zajtrajsiu teplotu resp. ci dojde klasicka červena

gelinka75
30. máj 2012

inak ako kukam vela zien ma problemy s kramami, pride nepride, spinenie, neustala nahanacka, som fakt rada, ze take problemy nemam ☹

gelinka75
30. máj 2012

dnes som dostala super pracovnu ponuku z agentury, len skoda, ze akurat riesim dieta 😀

azzura
30. máj 2012

a dieta a aj kariera nemože byť???

mates777
30. máj 2012

ahojte zienky, tak ako?
ja som bola dnes v CAR dohodnut sa co a ako dalej....podpisala som ziadost na IVF a dostala recept na clostil ak sa rozhodnem skusit to este raz...

azzura
30. máj 2012

@mates777 vsak IUI možeš skusať dokym nebudeš mat schvalenu žiadosť.

mates777
30. máj 2012

@azzura ano ja viem, ale ja tomu nejako uz neverim ☹
ale to ma dufam prejde za par dni....

gelinka75
30. máj 2012

@azzura to by som musela ist na vyberove kola a nechce sa mi to riesit, v podstate mam dobru pracu zatial, momentalne kariera ide bokom, este aj staviame tak to uz by bolo mooc

azzura
30. máj 2012

@mates777 ja by som na tvojom mieste este raz skusila, pouvazuj 🙂

azzura
30. máj 2012

@gelinka75 jasne, vsak ty vies 🙂 ak mas dobru pracu tak nie je co zatial riesit

zvolsiinylogin
30. máj 2012

@azzura uz klasicka cervena...co mam dodat...som trochu sklamana, neviem, ci to vydrzim s nervami dlho

gelinka75
30. máj 2012

@zvolsiinylogin no moja musis vydrzat, nic ine nezostava, ty aspon mas vieru kazdy mesiac, ja uz 3 mesiace papam antiku a mozem tak akurat cakat, je to niekedy o drzku

zvolsiinylogin
31. máj 2012

@azzura cauko, tak ja dnes 36, level hight..

azzura
31. máj 2012

@zvolsiinylogin vydržiš, co ine ti ostava...ja si to hovorim už od sept. 2010 🙂. Dnes pokles a už si zacinam citit brucho http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

mona32
31. máj 2012

@zvolsiinylogin Ahoj, no ja som to skoro rovnako🙂...myslim s partnerom....nemala po velkom sklamani som nemala taky vazny vstah, kedy som mohla rozmyslat o dietati....aj my ked sme sa dali do kopy, tak sme sa snazili o dieta....asi pol roka sme sa snazili, bola som pri mojej gynekologicke, ktora povedala ze vsteko je v poriadku, z oboch stran, ale mne nedalo a sme navstivili DR Hermana v KE a po podrobnom vysetreni nam zistili ze mame problemy 😒 ....ale som optimista ( ked niekedy mam take slabe chvile, ze som z toho dost nestatsna) a verim ze sa nam podari..... 🙂 ...je to dost na psychiku, ale co uz...dakumu sa podari na prvy sup 🙂 ....len nam to trva trosku dlhsie 🙂

mona32
31. máj 2012

@zvolsiinylogin NO drzim ti palce, aby to dopadlo ok....v kazdom pripade to neodkladaj a daj sa vysetrit🙂

azzura
31. máj 2012

@mona32 cau, a ja som napodobne s chlapom....az pred 2,5 rokmi sa nasiel ten spravny 🙂

mates777
31. máj 2012

ahojte babeny,
ako?? co mate nove??? ja som dnes uz v praci, takze s mojou psychikou je to uz trosku lepsie....

azzura
31. máj 2012

@mates777 ahoj moja, nic nove. som rada že si si to trosku ulezala v hlave 😉

mates777
31. máj 2012

@azzura ten dnesny pokles v tvojom grafiku znamena prichod mrchy mrchatej???? ja som zvedava kedy ju dostanem ja po tom utrosi...

azzura
31. máj 2012

@mates777 asik to znamena príchod mrchane. Este nemas? co cakas na mna 🙂

mates777
31. máj 2012

@azzura no cakam na teba...az potom sa rozhodnem ci idem do IUI alebo ee 🙂

azzura
31. máj 2012

@mates777 ok, tak pojdeme spolu na IUI, len nech mi narastu foliky, lebo potom to je opat v riti

mates777
31. máj 2012

@azzura jaaaaaj ty ides bez clostilu teraz.... neboj urcite narastie zopar peknych...

azzura
31. máj 2012

@mates777 doteraz som sa desila ci mi nejaky dominatny naraste a teraz sa budem bat ci nemam nejaky mega 🙂. Ja som predtym bez liekov nefungovala 😒

mates777
31. máj 2012

@azzura ale tak dufajme ze teraz to bude OK...to este zapracuje clostil z minuleho cyklu si myslim....

azzura
31. máj 2012

@mates777 dufam, resp. sa necham prekvapit. Ja som v piatok vysadila utroš a v nedelu dosla mrcha, ale na teba inak posobi....aspon budeme spolu 😀 😀

mates777
31. máj 2012

@azzura no mne doktorka v CAR povedala ze do 10 dni by mala dorazit mrcha...tak dufam ze si to naplanuje nejako skor 😀

azzura
31. máj 2012

@mates777 neboj dojde 🙂

zvolsiinylogin
31. máj 2012

@mona32 dakujem...teraz tam aj tak nemozem, v tieto mrchate dni, aj tak by nic neuvidel...pojdem, ked mi skonci, pripadne uz pockam do toho 12 - teho...uz som v pohode, teraz ma nic ani neboli, len rano som dostala taky silny krc, ze som myslela, ze mi trha sa nieco v bruchu, ale chvalabohu to preslo..