icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
5. feb 2013

@gelinka75 ja neviem čo je na to pravdy, ale vraj každé štvrté tehu končí ? väčšinou dôvod ani nezistia ☹

radanana
5. feb 2013

a ešte niečo. moj manzel mal mizerny spermiogram - vsetky parametre na figu. vraj sa to nemoze stat prirodzene. tiez sme absolvovali ICSI. A napriek prognozam sme boli 3x spontanne tehotni - bez pomoci lekarov (a 1x po IVF). i ked vyslo len jedno tehu, stalo to za to. stacila jedina spermia, ktoru nevybrala ludska ruka, ale osud. na druhej strane, poznam nejednu zienku, ktora otehotnela po IVF. vsetky maju krasne deticky. treba sa riadit vlastnymi pocitmi. ja som nebola k sebe uprimna. isla som 2x do IVF, no nemohlo to vyjst. nepocuvala som totiz svoj vnutorny hlas, ktory mi nasepkaval, ze umele oplodnenie je proti mojej zivotnej filozifii (nema to nic spolocne s vierou). naozaj netreba nikoho pocuvat, len svoj vnutorny hlas. 😉

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 myslíš, že chceš brať gynex? ja ho nemám... som písala, že v lekárni sa na mňa vytoto 😀 a ja, že si to sama objednám, ale rozmyslela som si, lebo už mám doma 2balenia kvapiek Valoviča a 1balenie Fytosoje Forte a k tomu Alchemilka a Serafin a kyselina listová... myslím, že toho mám už akurát dosť 😀 uvidím, čo to so mnou urobí a keď nič... objednávam gynex a skúšam ďalej 😉
takže neporadím odkiaľ objednať... 😒 to je dobre, že vieš, že s cyklom sa ti nič nedobabralo... znamená, že ti šľape ako predtým 😵 ľahšie sa o mesiac zadarí 😎 ale prečo chceš gynex? aby sa nerobili cysty? tebe sa zvyknú? 😕

lubanka
5. feb 2013

@radanana ďakujeme za povzbudenie, dodalo nám to energiu 😉 a gratulujem k pokladu, hlavne nech je zdraví a nech vám robí iba radosť 😵

gelinka75
5. feb 2013

@janap76 no ale ked uz skoncilo aspon chcem byt kludnejsia a vylucit nejake veci, kvoli ktorym sa to moze stat

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka ano mavam cysty, vsak mi uz vlani dva x aj odsavali 😠 😠 to uz nikdy nechcem zazit, mne rastu a nechcu prasknut a stale len na pravom vajecniku, preto je akoby vyradeny z prevadzky a brani to aj stimulacii a bohvie ci by mi spravili aj ket keby tam bola

janap76
5. feb 2013

@gelinka75 tomu jednoznačne rozumiem, ja som to myslela ako otázku, či si to tiež takto počula....veď sa bojím ako malá 😖 ☹

mates777
5. feb 2013

@radanana to je supeer...diky za podporu...aspon nieco povzbudive pri tychto negativnych spravach...aj ja zelam vela vela zdravicka pre ten poklad co mas doma..a samozrejme aj tebe 🙂

gelinka75
5. feb 2013

@janap76 hej ano citala som o tom ze kto je blizsie k 40tke tak sa sanca potratu zvysuje na 15% ☹ a ked viac potratov za sebou tak je riziko noveho potratu ooovela vyssie ☹ fuha dnes mame tazke temy, TY ale nerozmyslaj nad tym, najlepsie by bolo keby si o tom ani nic necitala a tak

gelinka75
5. feb 2013

idem varit, dnes luskova na kyslo a kuracie pecienky s cestovinou

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 aha... tak vyskúšaj, myslím, že nemáš čo stratiť... sú to byliny, takže poškodiť by to nemalo... jedine pomôcť. Ale ty si hovorila, že ty zvykneš aj na "najjemnejšiu" liečbu blbo reagovať... že ešte aj obyčajná listovka ti robila zle 😒 no uvidíš... keby, že ti to robilo zle, tak to vysadíš a hotovo...

lubanka
5. feb 2013

mimochodom už včera večer som bola "kámoška" s Mrchomírou Mrchovou 😀 čiže dnes som oficiálne 1DC 😎 všade som rozvešala girlandy a o chvíľu príde dychovka... 😀 😀 😀
Angelika, dnes nemám obed, tak si rezervujem jednu porciu... platím dejeunerkami 😀 😀

azzura
5. feb 2013

@janap76 neva, ale asi nie som

azzura
5. feb 2013

@mates777 už som si neni ista ci som tehu, iba mi blbla BT a testy. Naco cokolvek hovorit, pokial pichal len ten zaciatok tak je to ok.
Mrzi ma to, ale ty uz dalej nepojdes, uz iba ako samoplatca, ak sa nemylim. Aj dalsia baba co mala len mrazacika jedneho, tiež nega....mne sa nerozmrazil, vam neujal. Vcera som sa pytala že preco je to tak a vraj je to o psychike, oni urobia vsetko, ale že ostatne je na nas a prirode

mates777
5. feb 2013

@azzura no urcite je to aj o psychike...ale krasne to napisala aj @radanana ....staci jedina spermija, ktoru nevyberie ludska ruka a vsetko moze byt krasne....
juj Monika, keby aspon ako samoplatca...to by ma asi najmenej zlostilo...ja sa tam uz zrejme nedostanem vobec...iba ak by som zmenila chlapa (to je zart samozrejme)
ved vies, ze ten moj nechce uz v ziadnom pripade ani pocut o umelom... ☹ toto ma najviac momentalne boli...

lubanka
5. feb 2013

@azzura ...blbol test? 😖 škoda... je to na prd čo? keď vidíš niečo, začínaš tomu veriť, tešiť sa a potom zistíš, že ten idiotský test ukazuje somariny... 😠 tak ako mne 😖

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 skusala test ale rano som ocurala a až teraz kukla...mna drbe....odfotim, to nie je pravda

azzura
5. feb 2013

baby idem foto, som v soku...

lubanka
5. feb 2013

@mates777 nevešaj hlavu... možno ho to za chvíľu prejde a dá sa ukecať 😉 inak mne dnes ráno tiež povedal mm, že už neverí umelému, že tam nechce ísť a že pozerá už iba na mňa, lebo keby záležalo na ňom, tak ho tam nikto nedostane už vtedy, keď sme chodili po mrazáčikov z 1IVF a nie to ešte na 2IVF sme sa trepali...
daj tomu čas... vystihni moment, keď bude mať dobrú náladu alebo niečo vyvedie a bude sa ti chcieť ospravedlniť... vtedy to využi a nadhoď túto tému o "repete"... 😉 možno sa chytí 😵

lubanka
5. feb 2013

@azzura čo? 😕 😕 😕 neverííííím 😵 😵 😵 😵 si v tom!!!!! 😀 😀 😀 😀 ty stresmenka jedna! chceš, aby som infarkt dostala? čo to tu s nami robíš? chvíľu áno, potom zasa nie.... celý deň je ticho a potom zasa, že asi áno.... že na teba pošlem Janku... 😠 ( 😀 )

azzura
5. feb 2013

aj na tom modrom je dusik, ale ten velky je mamatest ...............

lubanka
5. feb 2013

@azzura no!!! tak čo? sa mi z toho napätia až mrcha zastavila... 😀 😀 😀

lubanka
5. feb 2013

@azzura gratulujem!!!!!!!! vykašli sa na dephiril, či čo to berieš... už ti to netreba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šok nech si dá odchod... ty potrebuješ predýchať a kľud 😀 😀 😀

zelovocka
5. feb 2013

@azzura uááá, čo prosím?!?! len som k vám nakukla a čo to vidím? ten mamáč je určite dobrý! 😵 🙂 😵 aj dúšika vidím, to je čo za značka?

PS: a môžem potichučky gratulovať? 😉

od-pad-nem!

azzura
5. feb 2013

baby som v soku, idem kuk na wc, lebo citim mokro a od rana som v takom zhone že nemam cas ani kuknut na test....doma som ocurala a hodila do tasky, esteže je gelinka ..........
Neverim, neverim....zbehnem cez obed obvodnej a pokecam s nou, ci mi nevezme krv ...

lubanka
5. feb 2013

@azzura ten mamatest je jasný jak facka 😀 😀 😀 volaj mm nech nachystá na večer detské šampáňo... budete oslavovať 😀 tehuľka... týmto si (zatiaľ neoficiálne) kámoška s Jankou 😀 😝

azzura
5. feb 2013

@zelovocka tie ruzove su rapidky kazetove a ten modry tiez rapidka, tam je ale jemnuky dusom, volnym okom vidiet

azzura
5. feb 2013

@lubanka moja, este nie som tehulka....nezakriknime to....uvidime co z toho, božeeeeeeeeeeeeeee moje prve // ja umrem

zelovocka
5. feb 2013

@azzura ty len pekne nezabúdaj dýchať! žiadne šoky, lebo vyšokuješ aj malé 😀 😝
a mokro budeš mať furt, šak tehu hlien 😉 🙂

lubanka
5. feb 2013

@azzura jasné, jasné... nezakríknuť, ale ja sa tak teším.... ja verím tomu, že každý mesiac jedna zahlási, že to vyšlo a naozaj na konci 2013 si budeme všetky info o počte kakaníc a čúraníc rozprávať... 😵 vidíš a to si tu chcela hasiť... 😀 dobre, hlavne kľud... choď k tej tvojej doktorke, nech zoberie krv 😉 aby sme mohli gratulovať... a po ceste od nej, kúp detské papučky a daj mm... povedz, že je to predčasný darček na Valentína 😵 😉