Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Dievčence musíme sa začať aj zdravšie stravovať, čokoládky, biele pečivko,........to nám akurát len zakyseli organizmus. A potom možme brať aj celý arzenál kvapiek.
@gelinka75 to je super... pomaličky sa bude takých dní ukazovať čoraz viac 😵 ale to sme dnes asi všetky... to je Moničkou, že sa podarilo (dúfam!!!) len myslím, že je ešte skoro a tie trúby v laboratoriu ju zbytočne zošokovali a ona je teraz chuderka na nervy z toho... myslím, že ten test hovorí za všetko. zajtra ráno vstane, znova testne a je po probléme 😵
pre nás všetky je to veľká nádej... dúfam, že takto pôjdeme rad radom aj ostatné!
@gelinka75 uz v tehu nech si tehulka dopraje cokolvek, len dokedy nie sme, musime urobit maximum aj pre tehulkovanie, a v konecnom dosledku aj pre seba. Ja som taku depku mala vcera. Svagrina mojmu velmi nesetrne povedala, ze so mnou nikdy nebude mat decko a ci chce taku buducnost bez deti? tak ma to zabolelo a do toho este aj kramy som dostala, co som v kutiku duse myslela, ze sa to snad podari. Tak som si povedala, ze budem musiet aspon na postave zapracovat.
@lubanka ahoj Ľubka 😵 ďakujem, cítim sa dobre 🙂 ale už mi začína rednúť na piatok. Prosím celý vesmír nech je všetko tak ako má byť. A ty sa máš ako ? Dobre však ? Už keď sa Ti tá mrcha rozbehla tak ako má 🙂 moja veľmi dobrá priateľka mávala 50DC a vždy keď potom už dostala, tak mi vždy hovorila že .... to je neskutoná úľava, že aj akoby také napätie z nej opadlo. Nevezmeš aj môj chrup ? pošlem ti ho s UPC 😀 😀 😀 😀 neboj nemám žiadný kaz, ale vodný kameň by sa zišiel vyčistiť...aj keď to nenávidím 😠 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
tak som s5 od dokiho, som mudra ako vcera. Nerobil krv, pretože je to zbytocne ked mi brali vcera....kukol na papier a bol z neho jelen, ale asi NEG. Potom pozrel na graf + testy a vraj biochemicke tehotenstvo. Ale mam dalej merat a testovat a ked sa nieco zmeni tak opat dojst, ale že nemam pichat....ale ja budem, vsak ked mam byt tehu tak to prezije a ked nie tak pojdem na IVF

@lubanka ale dnes som optimisticky naladena, kiez by mi to dlho vydrzalo 😉