icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka ale dnes som optimisticky naladena, kiez by mi to dlho vydrzalo 😉

alyca
5. feb 2013

Dievčence musíme sa začať aj zdravšie stravovať, čokoládky, biele pečivko,........to nám akurát len zakyseli organizmus. A potom možme brať aj celý arzenál kvapiek.

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 to je super... pomaličky sa bude takých dní ukazovať čoraz viac 😵 ale to sme dnes asi všetky... to je Moničkou, že sa podarilo (dúfam!!!) len myslím, že je ešte skoro a tie trúby v laboratoriu ju zbytočne zošokovali a ona je teraz chuderka na nervy z toho... myslím, že ten test hovorí za všetko. zajtra ráno vstane, znova testne a je po probléme 😵
pre nás všetky je to veľká nádej... dúfam, že takto pôjdeme rad radom aj ostatné!

lubanka
5. feb 2013

@alyca hmmm... keď taká čoko tak chutííííí 😖 ale máš recht ...

gelinka75
5. feb 2013

@alyca no ved toto, ze sa oplati venovat zdravsej strave, len potom tie chutky v tehotenstve su o drzku, videla som klobasu a sliny az po kolena 😠

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka ja tiez dufam, ze proste na krv bolo skoro a ze to ukaze 😵 😵 len treba trocha vyckat

alyca
5. feb 2013

@gelinka75 uz v tehu nech si tehulka dopraje cokolvek, len dokedy nie sme, musime urobit maximum aj pre tehulkovanie, a v konecnom dosledku aj pre seba. Ja som taku depku mala vcera. Svagrina mojmu velmi nesetrne povedala, ze so mnou nikdy nebude mat decko a ci chce taku buducnost bez deti? tak ma to zabolelo a do toho este aj kramy som dostala, co som v kutiku duse myslela, ze sa to snad podari. Tak som si povedala, ze budem musiet aspon na postave zapracovat.

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka lubka tie femi kvapky mam brat az od 1dc?

gelinka75
5. feb 2013

@alyca to je ale krava (prepac) tak toto keby povedala mm sestra mojmu mm, tak jej vyskrabem oci 😠 😠 😠 ako moze niekto takto rozmyslat

alyca
5. feb 2013

@gelinka75 tak vidíš, veľa ľudí takto ešte rozmýšľa. Mala som jej streliť takú, že by otlačok mojej ruky mala na svojej tvári natrvalo, len ja som taká precitlivelá, že ma to pichlo pri srdci a 2 dní som potrebovala, aby som to nejak strávila.

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 ja som ich začala užívať minulý týždeň a to som bola 50DC a už pokračujem... ale ja som niekde čítala, že od 1DC. 😵

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 a ty už ich máš??? alebo si objednala...

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka este nemam len som ich objednala, picha mi pravy vajecnik, neviem co chce 😠

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka mrcha nikde? 😕

gelinka75
5. feb 2013

@alyca ano niekedy su situacie, ktore cloveka doslova uzemnia alebo len nechapavo pozeram ci moze byt niekto taky sibnuty, vies ked oni nemaju problem tazko pochopia cim vsetkym prechadzas 😖 ja by som jej vsak dlzna neostala to si pis

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 ja už som dnes 2DC 😉 hovorím tie kvapky sú zázračné... brala som ich 5dní a mrcha došla 😵 dúfam, že ma nesklamú... dávam im veľké šance a aj soji.... 😉
vaječní štartuje 😉 sa pripravuje, aby čo najskôr vyprodukoval super vajko na oplodnenie 😀

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 no zajtra na joj ide "supermama" a tam téma asistovaaná reprodukcia... 😠 dobré relácie dávajú doobedu cez pracovný týždeň a keď príde víkend, niet čo pozerať 😠 😠 😠 😠 😠

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka kuknem si to a potom ti poviem o com to bolo 🙂 a tie kvapky asi su fakt zazracne a beries vyssie davkovanie?

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 do teraz som brala 2x20kvapiek... dnes som začala 3x20... uvidíme, čo to urobí... 😀

janap76
6. feb 2013

@azzura Ahoj Monička, tak ako sa veci majú ? 😉 spala si vôbec v noci ?

lubanka
6. feb 2013

@azzura netestovala si dnes ako to vyzerá? určite je silnejšia, keď už včera bola taká silná... len ma mätie ten výsledok z labáku... 😨 dnes ideš ku gynďákovi? daj potom vedieť, čo múdre ti povedal...

lubanka
6. feb 2013

@janap76 ahoj Janik 😉 ako sa cítiš? nevoľnosti ako? ty máš v piatok veľké finále že? ja tiež... ale u zubára 😀

janap76
6. feb 2013

@lubanka ahoj Ľubka 😵 ďakujem, cítim sa dobre 🙂 ale už mi začína rednúť na piatok. Prosím celý vesmír nech je všetko tak ako má byť. A ty sa máš ako ? Dobre však ? Už keď sa Ti tá mrcha rozbehla tak ako má 🙂 moja veľmi dobrá priateľka mávala 50DC a vždy keď potom už dostala, tak mi vždy hovorila že .... to je neskutoná úľava, že aj akoby také napätie z nej opadlo. Nevezmeš aj môj chrup ? pošlem ti ho s UPC 😀 😀 😀 😀 neboj nemám žiadný kaz, ale vodný kameň by sa zišiel vyčistiť...aj keď to nenávidím 😠 😉

janap76
6. feb 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 nie vodný ale zubný 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
6. feb 2013

http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
tak som s5 od dokiho, som mudra ako vcera. Nerobil krv, pretože je to zbytocne ked mi brali vcera....kukol na papier a bol z neho jelen, ale asi NEG. Potom pozrel na graf + testy a vraj biochemicke tehotenstvo. Ale mam dalej merat a testovat a ked sa nieco zmeni tak opat dojst, ale že nemam pichat....ale ja budem, vsak ked mam byt tehu tak to prezije a ked nie tak pojdem na IVF

gelinka75
6. feb 2013

@azzura inak to je zvlastne, ze graf klesol aj test je slabsi ☹ ten vcera bol aky silny a krv to neukazala? to je co uz

azzura
6. feb 2013

@gelinka75 ja už fakt neviem a som z toho vsetkeho unavena. drbne ma ak BT zajtra stupne

mates777
6. feb 2013

@azzura ahoj Monicka...bohes viem si predstavit ako to kyve s tvojou psychikou...toto je o drzku......
neber injekcie please...radsej sa este porad s CAR, ci co ides robit????
juj ja som z tohto tvojho problemu napata ako struna...

azzura
6. feb 2013

@mates777 ahoj Maťa, budem ich brat dalej...vsak niet co stratit, ked mi to nik nevie vysvetlit tak ja co mam robit....idem tak ako to citim

mates777
6. feb 2013

@azzura ved toto...ze nik nevie poradit co sa deje a co je dobre...
ale asi mas pravdu, daj na svoju intuiciu...juj strasne ti drzim prsteky... 😉