icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
5. feb 2013

@azzura kukam nato ako puk, teraz som dosla, tiez neviem co znamenaju tie vysledky 😖

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 vitaj do klubu nechapavcov . Pozri ten link co dala janka, ta judge presne ako ja

gelinka75
5. feb 2013

@azzura ty musis byt vo vsetkom ina co? tak ale test silnie a teplota hore, to co znamena? som z toho jelen

gelinka75
5. feb 2013

@azzura to bude este malinko v krvi, mala si pokles to sa uhniezdilo a 2 dni to mas len hore, ale zas preco hovoria, ze najprv je to v krvi a potom moci, citam ten link zaujimave

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 vsak aj mna to serie, že vzdy mam vsetko inak než sa pise v knihach 😖 http://primar.sme.sk/c/4116796/priznaky-tehotno... tu riesia hcg od uhniezdnenia, takže prd mi vidno, ked uhniezdenie bolo cez viked....hlavne v piatok a sobotu som to citila

azzura
5. feb 2013

ovu test pozitivny a hned 😕

gelinka75
5. feb 2013

@azzura ty si tehu, len to este testy nezachytili 😀 zajtra na beton je silnejsi test

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 😀 si mila, ale ja si to uz tiež myslim.....nic mi nie je okrem krizov. Ak aj mi nic moj gyn nic nove nepovie, budem volat do cAr že co stym, ci možem zastavit proces a prist až by to nebola pravda.

gelinka75
5. feb 2013

@azzura dnes si dufam nedala inj? dala si?

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 nedala, aj doki zakazal ale aj mm, i ked ja som chcela o 18 ale furt mi je v patach

gelinka75
5. feb 2013

@azzura nedavaj, nebudes to potrebovat 😉

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 ide ma roztrhat, akurat som dovolala s mamou, mudra jak radio

azzura
5. feb 2013

@gelinka75 mam pocit že aj zajtra od Eliasa pojdem rovbako blba ako som dnes

zvolsiinylogin
5. feb 2013

@azzura ja ked som bola na krvi, tak som mala 1,2 a tehu to nebolo....mas viac ako 0,5 a referencna hodnota je ta, od ktorej sa bere, ze si tehu a to je viac ako 4,9...podla mna, mala si sa hned spytat, ked ti dali papier do ruky..

gerdusha
5. feb 2013

@zvolsiinylogin

ehm...nie viac ako 0,5 ale menej 😉

gelinka75
5. feb 2013

@azzura co mamina hovorila?

gelinka75
5. feb 2013

@azzura no asi ano lebo neviem ci ti vezme krv asi to je zbytocne, ked test znova zosilnie bude to jasne 🙂

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka co porabas?

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 už teraz konečne som zapla koňa a čítala som práve, čo sa tu dnes dialo, keď som bola mimo... nejak mi začal ešte v práci štrajkovať net a keď som dorazila domov, nebol čas (mm došiel známy po x rokoch z "tramtárie", tak som piekla na rýchlo koláč a robila misy 😒 ... nemám rada návštevy cez týždeň 😠 , keď nič nestíham...) a práve som si objednala ten gél... aj ty si písala, že si si ho objednala 😉 a tiež ten "sajrajt" pre mm... ale či to bude užívať.... ani nechcem vedieť, koľko to všetko do kopy stojí... dúfam, že to zaberie... inak som vyhodila von oknom kopec peňazí (kvapky, soja, kyselina, ovu testy, tehu testy, gél, mm sajrajt., čaje, džúsy .. 😖 )

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka mm sajrajt 😀 😀 😀 pekne si to nazvala, ja som tiez objednala gel a femi kvapky, zatial staci, este objednam tie propolisove kapky, na tu tinkturu mi povedali v lekarni ze to je na dasna 🙂 @janap76

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 keď som si teraz prečítala, čím všetkým som vyzbrojená... ani na front 😀 😀 😀 😀 ešte nejakú krajkovú košielku a pižmový parfém a je to... 😀 😀 😀 😀

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka este trocha vasne a chuti 😀 😀 ja som oznamila mm ze ideme skusat gel tak mu zasvietili oci, ze dobre 😀

alyca
5. feb 2013

@lubanka dakujem 🙂

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 a sa divíš? si to videla ako to vyzerá? (s prepáčením) jak sušené pomleté hovno 😝 ešte, že to majú brať chlapi 😀 😀 😀 ja by som to isto neužila 😀 😀 😀 dúfam, že to bude aj patrične voniať 😀 😀 😀 😀

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka no ved som pisala, ze to je ako maca a maca chuti ako hovno, tak toto asi bude daco podobne 😀 to som zvedava ako donutis mm aby to jedol 😝

zvolsiinylogin
5. feb 2013

@azzura ale mam aj jednu znamu a ta mala krv negativnu do piateho mesiaca, len nemala mrchu a mala uzivat len tabletky, lebo jej hovorili, ze ma hormonalnu poruchu...a vidis, uz jej ta dcera chodi na vysku.. 😎

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 a nebol to náhodou ten môj pri tebe? 😀 😀 môj zareagoval presne tak 😀 😀 😀 som sa smiala, že sa "zdrogujem", jeho "zdrogujem" namažem sa gélom, počkám na ovulku, "fuknem ho" a čakám na výsledok 😀 😀 😀

lubanka
5. feb 2013

@gelinka75 pozri sa, ja sa ho pýtať nebudem 😠 keď ja môžem do seba trepať kde čo.... tak aj on môže... a okrem toho, vždy lepšie ako tá hnusná stimulácia pri umelom 😠 tým ho budem vydierať 😀 on neznáša tie "psychiatrické" stavy, ktoré počas toho mávam 😀

gelinka75
5. feb 2013

@zvolsiinylogin ahoj ako sa mas? davno si tu nebola

gelinka75
5. feb 2013

@lubanka ano aj ja mu to hovorim, ze ja kolko vytrpim tak moze aj on brat tabletky, ale potom raz dva povie ze ho boli brucho a je po snahe 😖 tak aspon ten gel na zivotaschopnost skusim naordinovat