icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
6. feb 2013

@mates777 ide ma jebnut v praci. Nadavam ako pes na vsetko a aj ludia sem chodia jebnutymi poziadavkami.....

mates777
6. feb 2013

@janap76 ahoj Janula...ako sa citis? co mas new???
ja som vcera odpadla ako taska do postele, zacala som drzat dietu a mala som take krce v zaludku, ze som si myslela ze skapem...boha to clovek nevie co od radosti so sebou 😀

mates777
6. feb 2013

@azzura moja ja ti verim...toto je otras cim vsetkym si musime prejst...ja tiez len nadavam...

gelinka75
6. feb 2013

@azzura tazko radit co sa deje, ked ani dr. to nevie, iba tipuje 😠 😠 ale ked islo o biochemicke tehu tak by mrcha mala prist a potom mozes pichat, ale co ked nie 😖

azzura
6. feb 2013

@mates777 čo už život ide dalej

azzura
6. feb 2013

@gelinka75 dnes mala dojst, ale kedže si picham....aj ked som bola na 1.IVF tak mi dosla z 28DC až 30DC...pockam co z toho bude

lubanka
6. feb 2013

@azzura prepáč, ale čo to znamená biochemické tehotenstvo? 😕 😕 😕 ako sa také niečo deje? som normálne mimo teraz... včera krásny test a dnes 😖 to je to, že sa vytvorí obal, ale je prázdny? nechcem do teba rýpať, lebo chápem, že si z toho vyčerpaná... len ja som z toho aká podráždená... som sa neskutočne tešila a tie stavy hej, nie, hej, nie 😠 ale nepovedal ti lekár prečo sa také stáva? či nie je nejaká chyba, alebo je to blbá náhoda?

azzura
6. feb 2013

vraj to vela žien ani nevie že boli tehu, kedže si zacnu robit test až ked meška. To je skore tehotenstvo, ktore sa asi neudržalo....vsak vygoogli, ale doki len triafal 😀 😀

mates777
6. feb 2013

@azzura boha toto triafanie doktorov mi uz ale paradne lezie na nervy..... 😠

to ako so mnou....ste tehotna - nie ste tehotna - bol to potrat - nebol to potrat ste tehotna okamzite nasadit tabletky...otras grc....nemam slov na tieto situacie...
a potom ti este povedia, ze budte v psychickej pohode....debili!!!!!!!

janap76
6. feb 2013

ja ani nič nehovorím....vôbec ani nechápem ani nič ☹

azzura
6. feb 2013

baby ja už som bez slov, zajtrajsia teplota ukaže že ci z toho dac bude alebo to zanika ....

custy
6. feb 2013

@azzura 🙄 Úprimne ma to mrzí
Nemám slov.... Drž sa, obj <3

azzura
6. feb 2013

@custy dakujem mojko

janap76
6. feb 2013

@azzura 😲 😲 😲 je mi ľúto, že ku všetkému ...ešte takýto stres máš ...

lubanka
6. feb 2013

@janap76 zuby by som ti zobrala... lebo by som chcela vidieť ako vyzerajú s "vodným kameňom" 😀 ale keď máš len zubný.... neberiem.... ten som už videla 😝 😀
a máš pravdu s tou mrchou... mne keď tak mešká, normálne na tvári vidieť únavu, opuchnuté vačky pod očami... des 😖 a keď už dorazí, tak zasa je zo mňa krásna deva 😀 😀 😀 😝

azzura
6. feb 2013

@janap76 asi ma ten hore fakt nema rad, ale už možem povedať že som mala na TT // 😀 😀

janap76
6. feb 2013

baby mne vkuse vypadáva MK ...aj Vám ?

gelinka75
6. feb 2013

@janap76 ano aj mne, ledva viem nieco otvorit 😠

janap76
6. feb 2013

@gelinka75 Mati som už 3 x písala odpoveď

azzura
6. feb 2013

aj mne furt pada MK

janci27
6. feb 2013

to ma MK nejaku technicku chybu 🙂

lubanka
6. feb 2013

mne už to blbne od včera 😠 a dnes tak isto vkuse "porucha nie je na vašom prijímači" 😀 😝

lubanka
6. feb 2013

@azzura sa nedivím, že gyndoš habkal... som čo to počítala, ale veľmi múdra z toho nie som...
podstatné je, že do nedávna si sa bála, že ani nevieš, či dokážeš byť tehu... teraz vieš, že áno, len treba skúšať ďalej...a výjde to... a to, že ťa tam hore nemajú v láske.... to by sme si spolu pokecali... ale necháme si to na kávu so sacherkou 😀 😉

azzura
6. feb 2013

@lubanka 😀 tu sacherku by som si dala ale s cajikom 🙂 . Tak ano na vsetkom zle sa neskor najde aj to dobre, este tomu koniec nie je až ked dorazi mrcha, ale už sa musism sustredit na IVF a ked som mala v tele dake hcg tak by mohlo vyjst umele a ked nie tak zas kupime kvapky+gel a budeme skusat ....

mates777
6. feb 2013

aj mne to blbne a vkuse vypadava 😠

gelinka75
6. feb 2013

@lubanka mnam sacherka aj ja chcem, rozmyslam, ze spravim na valentina 😝

gelinka75
6. feb 2013

@azzura cez den neplanujes robit test?

lubanka
6. feb 2013

@gelinka75 😀 my si dáme tú sacherku s kávou 😉 Monika si k tomu dá čaj 😖 podľa mňa tým dobabre celý "zážitok", ale keď jej to tak chutí... 😀

azzura
6. feb 2013

@gelinka75 už neplanujem nic, vsetko zavisi od zajtrajsej teploty...som psychicky aj fyzicky KO

lubanka
6. feb 2013

@azzura @gelinka75 baby už idem obsadiť flek... objednávam 2x presko a 3x sacherka 😉 Monika môže byť kamilkový s medom? taký si ja dávam, keď som prekávovaná a chutí dobre 😉
kto sa pridá? pošlem po vás mikrobus 😀 😀 😝