icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
6. feb 2013

@lubanka jasne može byt, ja som bylinkova 🙂

gelinka75
6. feb 2013

@lubanka skoda, ze si tak daleko, ze o tom kecame stale len takto virtualne 😝 🙂

mates777
6. feb 2013

@gelinka75 juj aj ja by som sa k vam hned pridala na kavicku ak by som mohla... 😖

gelinka75
6. feb 2013

@mates777 uz mi odpisali od valovica, ze vybavuju objednavku 🙂 no aj ja by som dala kavu aj ked odkedy som tehu som prestala pit, davam si caro s mliekom, mala som kavu raz a bola som ako nadrogovana, aj som rada, ze som si odvykla, predtym som skusala a brutalne ma bolela hlava a teraz len tak som prestala

janap76
6. feb 2013

😵 @lubanka ja sa hláááásim 🙂 😉 😵 mňaaam sacherku prosím aj s originál šľahačkou mňaaaaaaaam 🙂

gelinka75
6. feb 2013

@janap76 janka naco je ten salezin ace? to je pre muzov ze?

janap76
6. feb 2013

@gelinka75 hmmm to sme raz pozerali....myslím že to bolo na spermošky 🙂

lubanka
6. feb 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 to vy ste ďaleko... ja som blízko 😀 😀

janap76
6. feb 2013

@gelinka75 ty si spomínala oligoteratozoospermiu ?

mates777
6. feb 2013

@janap76 ja som spominala ale len teratozoospermiu...bez oligo...hm nemusim mat vsetko, ci? 😀

gelinka75
6. feb 2013

@janap76 nie tusim mates, preco?

janap76
6. feb 2013

@gelinka75
@mates777 prepáčte, len som sa s tým stretla ...že čo na to, a som sa nepamätala ako ste to vraveli 🙂

zvolsiinylogin
6. feb 2013

@gelinka75 ja stale rovnako, teraz som sa vratila od obvodnej, mam anginu...ked mam cas, tak si vas precitam o com debatite, a tak....niet sa cim chvalit...testy uz davno nerobim, aj tak sa mi zda, ze su to iba vyhodene peniaze, tak s drahym striehneme, ci meskaju aspon...ale zatial bohuzial...

gelinka75
6. feb 2013

@janap76 no ja stale neviem co nato este objednat 😖 vcera som si pocitala nejake temy o tom ako otehotneli so zlym spg takze to sa normalne da a je to logicke, ked staci jedna 😀 @mates777

gelinka75
6. feb 2013

inac som nahodou klikla link na jonasovu metodu a vyslo mi, ze plodne dni budem mat akurat dalsi mesiac pred ovu, takze aj hiezdy nam praju 😀 este keby to chcela byt aj pravda @lubanka

lubanka
6. feb 2013

@gelinka75 no ja neviem... s tou Jonášovou metodou 😖 možno ty, keď máš pravidelný cyklus... neviem, ale mne to nevychádza a už to ani nesledujem ... objednala a zaplatila som si to ešte pred rokom... došlo mi vypočítané (na 2roky) kedy je najvhodnejšie počať, kedy ak počnem, tak je veľké riziko potratu a čo /ak sa zadarí/ budeme mať, či chlapec alebo dievka... zopár krát sme presne tak skúšali a nič z toho... 😠 dokonca tam mám presne aj čas uvedený... a to bolo, keď mi vyšlo, že napr. o 3h ráno... 😒 alebo cez pracovný týždeň o 10h... 😀 si mala vidieť, jak sme mastili z práce... šupky-dupky a naspäť do práce 😀 😀 😀 sme si pripadali, jak za čias randenia... že rýchlo, rýchlo máme na hoďku voľný byť 😀

gelinka75
6. feb 2013

@lubanka ja som neobjednavala nic, len tam je prepocet na plodne dni, ale aj tak by sme snazilkovali tak je to jedno ked to akurat tak padne 😉

lubanka
6. feb 2013

@gelinka75 pozerala si dnes tú reláciu? dozvedela si sa niečo múdre? alebo niečo, čo ešte my "staré mazáčky" o umelom nevieme? 😀

gelinka75
6. feb 2013

@lubanka nic take, na zaciatku tam bol aj lekar z centra kam chodim a hovoril o embryoscope a potom v studiu rozoberali len take veci, ze co robit ked sa nedari, proste len nejake odporucania ist na vysetrenia, nic konkretne tam nepadlo, este tam hovorila jedna o mojzisovej cvikoch, ze to pomaha odblokovat tie cesty v oblasti panvy atd. medzitym davali milion reklamy, nic moc to nebolo a o nic si neprisla, vsetko co tam bolo vieme 😉

gelinka75
6. feb 2013

@janap76 mm mi odsuhlasil ten selezin, ze mozem mu to kupit, ze ked to neni taky grc ako maca tak v pohode 😀 pokukam najprv v lekarni

janap76
6. feb 2013

@gelinka75 super 🙂 dobrý mm 🙂 😉

martinazvo
6. feb 2013

@gelinka75 odporucam, moj papa uz 4 mesiace 🙂 SELEZIN ACE od Wallmark

gelinka75
6. feb 2013

@martinazvo diky, je to tazke s tymi chlapmi, ja mozem skusat vselico ale s mm musim byt opatrna 😝 ale toto mu urcite kupim a vam to pomohlo?

martinazvo
6. feb 2013

@gelinka75 no u nas sme skoncili na IVF kvoli mm, takze on by spravil cokolvek aby pomohol... no a boli aj ine problemy ktore sme zacali riesit, tak asi vsetko dokopy sposobilo vyyyyyyrazne zlepsenie spg 😀

lexus77
7. feb 2013

@azzura ja ešte nepichám...ešte len 14.2 ideme do Car ☹ 🙂

janap76
7. feb 2013

Dobré ránko babky 🙂

azzura
7. feb 2013

tak teraz radte http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 ale na vložke hnede, ale ked sa utriem červene úkamoska bola z toho na nervy/ + BT hore co som nikdy nemala

clanok:Niekedy môže v rannom štádiu tehotenstva dôjsť ku krvácaniu. Ak však teploty zostávajú aj počas krvácania vysoké, s najväčšou pravdepodobnosťou nie je zárodok ohrozený. Žena, ktorá by si nemerala teplotu, by sa mohla nesprávne domnievať, že nie je tehotná a že krvácanie je periodická menštruácia (http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...)

azzura
7. feb 2013

ahoj baby

zelovocka
7. feb 2013

@azzura ahoj, mne to pripadá ako biochemické tehu ☹ aspoň čo si pamätám, niektoré baby z Grafov BT to tak mali - teplota vysoko, testy nesilneli alebo slabli... tak to bolo pár dní a potom mrcha 😒 ale u teba to nemusí byť tento prípad. dnešok/zajtra to asi rozhodne. lepšia správa je, že dosť často v ďalšom cykle po biochemickom nabehne normálne tehu.
drž sa..

janap76
7. feb 2013

@azzura a test si dnes robila ?