Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@martinazvo krasa, potichu gratulujem 🙂
@azzura dakujeeem, aj ja drzim palceky
@martinazvo to je tvoje 1.IVF? Mne prve nevyslo + mrazak sa nerozmrazil, takže stimulujem na 2.IVF a do toho doslo aj biochem. tehotentsvto
@martinazvo 🙂 🙂 🙂 krásne to spozitívnelo 🙂 🙂 🙂 srdečne blahoželám 🙂
ja druhy den dnes nemam ziadne spinenie ani krv ani nic, chvalabohu, 3 tyzdne som tiekla 😠 po ovulke to ustalo uplne
@azzura ano, moje prve ivf
@janap76 dakujeeem 🙂 🙂 🙂
@martinazvo tak o to viac gratulujem
@martinazvo patris k tym stastnejsim, ze ti vyslo prve IVF lebo potom je to len trapenie, uzivaj si to, gratulujem 🙂
@gelinka75 ano, dakujem, aj ked som neverila ked som si 3 dni pred OPU dolamala ruku...
@gelinka75 vcera ta injekcia nechcela ist do brucha, mam modrinu ako som ju ta rvala a aj bolela ako svina. Tak ale co by si robila na mojom moeste, ked nik neviem povedat co mi je, ak je po tehptestve tak je dobre ze pokracujem, ak nie tak dufam že to budem dobre a nicomu to neuskodi, a ci injekcie sposobili potrat to mi nik nepovie....takže stale dookola sa tocim a už som z toho unavena
dakujem za srdiecko, chvilu si ho necham
@azzura DAKUJEM PEKNE, VERIM ZE AJ NA TEBA SA USMEJE STASTIE 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 podla zajtrajsej BT sa rozhodnem co dalej. Lezat nemožem, u nas v praci je totalny des, nebolo dna co by som sa nevytocila, dnes rano zas....som kricala a povedala kotrolorovy že je kokot, lebo len furt hladaju chyby na nasom useku...sefka je v Ba a tak som si to odsrala ja
@martinazvo no, už by bolo našase po 3 rokoch
@azzura presne pre to čo píše Angelika ....ja by som vysadila injekcie, dala utrogestan a cakala co bude, ta stupnuta BT znamena, ze tam nieco bojuje, mozno by si mala ist aj trocha polezat..zacat mozes aj o mesiac a co ked zajtra nabehnes do car BT zas hore a zacnes pichat stimulacne? ....či pôjdeš na IVF teraz alebo o mesiac .... ale do istoty ...ak si tehu ?????
@martinazvo gratulujem 😉 a zároveň držím prsty, nech to, ako pekne začalo... pekne pokračuje až do konca 😉
môžem sa opýtať koľko si dala vkladať? a mala si PK?

@zelovocka dik, ja si myslim tiež že už je po...ale to je fuk, ved idem na IVF