icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

martinazvo
7. feb 2013

@lubanka DAKUJEM, DUFAM AJ JA 🙂

gelinka75
7. feb 2013

@janap76 nevolala, minule som jej povedala, ze budem PN este asi 3 tyzdne, potiahnem to do konca mesiaca a od 1.3. nastupim, vcera sme to s mm akurat rozoberali, som mu hovorila, ze ci to nie je blbe ze som tak dlho doma a on ze a co chces po tom co si prezila? musis sa dat do poriadku, ved aj on vidi, ze maly stres ma sunda uplne

azzura
7. feb 2013

@janap76
@gelinka75 baby pisete ako cez kopirak 🙂 ja fakt neviem, skor mam pocit že je už po vsetkom

martinazvo
7. feb 2013

@azzura to bude vysnivane babatko 🙂

azzura
7. feb 2013
martinazvo
7. feb 2013

@gelinka75 netreba sa ponahlat do prace...

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 a ty sa neponahlaj do prace, vsak tam ta caka len stres a cudne pohlady, musis sa na ne pripravit a ignorovat ich

gelinka75
7. feb 2013

@azzura mozes sa na vsetkych vykaslat v praci, vidis ja som riesila, ze popri tehu budem robit, a o par dni nato som o ne prisla a mam pocit, ze som sa na vsetko mala vykaslat a zaoberat sa sama sebou a nic neriesit, pre mna aj to bol stres ako na mna sefka tlacila ze nech volam riaditelovi atd. proste ked zas ostanem tehotna, uz tam nevkrocim, nech sa postavi aj na hlavu, chces byt ferova ale im je to totalne jedno, vsak ako mi minule povedala nie som prva ani posledna co sa jej to stalo, uplne necitlivo, akoby som bola kus handry

janap76
7. feb 2013

@azzura moja 🙂 pocit je jedna vec a istota druhá vec 🙂 ...ja som to aj skopírovala....lebo Angelika to napísala presne ako som si myslela aj ja .... Monička po tých 3 rokoch ....už jeden mesiac ...nie ? čakám kedy ma vypípaš.....ale fakt to myslím dobre 😉

gelinka75
7. feb 2013

@martinazvo ved to, ze aj mi je dlho doma, ale psychicky som neni v poriadku ☹

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 ja viem, ludia su svine pokial nejde o nich. ale ja už nemam co riesiť a ked budem opat tehu tak ostanem doma. Toto už dobojovalo, a to su posledne naznaky zazraku

gelinka75
7. feb 2013

@azzura ten stres ti fakt neprospieva, keby BT bola dole nic nehovorim, este krvacas? sprav testik ak mas 😖

azzura
7. feb 2013

@janap76 nevypípam, nemam dovod...mate obe pravdu, iba ja tento tyzden chovam ako typicka vaha.....ja som už z toho vsetkoho tak strasne unavena, dnes som cakala že klesnem alebo že ostanem, ale nie že stupnem a potom krv....prve co som urobila ked som dosla do prace tak som si kotrolovala predosle grafy a ziadny ani trosku podobny tam nebol

martinazvo
7. feb 2013

@gelinka75 ja som od OPU na PN, kvoli tej ruke a tiez mi z toho uz riadne sibe ☹ ☹ ☹ a sadru mam mat az 8 tyzdnov a mam za sebou 3 😠

gelinka75
7. feb 2013

@azzura BT stupla lebo mimi vylucuje progesteron, nieco tam musi byt 😝

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 v praci som už vsetky testy minula 😎

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 ale ja už necitim to pichanie v podbrusku od utorka

janap76
7. feb 2013

@gelinka75 máš pravdu, ostaň doma, v robote si poradia ..... takže nie si prvá ani posledná 😠 😠 😠 ...hej ?.... to ale musí byť extra krava tá žena .... až mi rozum zastal... 😠

gelinka75
7. feb 2013

@martinazvo ja som doma od zac.decembra potom som isla zac. januara do prace na tyzden, potom zas na PN, tak uz taham pomaly 3 mesiac

martinazvo
7. feb 2013

@gelinka75 tak to je fakt dlho teda.......

gelinka75
7. feb 2013

@janap76 ved aj je, porodila 3 deti a nevie ake to je, vies ja presne viem, ze nie som prva ani posledna, ale ked sa ti to stane, presne tieto slova nechces pocuvat, akoby ti vyrvali srdce..neda sa to nicomu prirovnat ☹

gelinka75
7. feb 2013

@martinazvo teraz som 3 tyzdne po MA 😖

janap76
7. feb 2013

@azzura ale ty to nesmieš tak skoro vzdať !!!

janap76
7. feb 2013

@gelinka75 najradšej by som ju rozmliaždila 😠

gelinka75
7. feb 2013

@azzura ty normalne bojkotujes svoje tehotenstvo, tak dlho si po tom tuzila a teraz toto 😠 😝

gelinka75
7. feb 2013

@janap76 skoda reci 😠 ako sa mas ty? zajtra ides na kontrolu, tak prosim ta prid s dobrymi spravami 🙂

martinazvo
7. feb 2013

@gelinka75 JOOOJ, TO MA MRZI ☹

azzura
7. feb 2013

@gelinka75
@janap76 baby bola som na wc, uz sa mi asi odlupuje sliznica alebo su to zrazeniny krvy....proste to odchadza. nebojkotujem, iba to nevidim realne.....som Krava...vsak si do mna buchnite

azzura
7. feb 2013

@janap76 zajtra ti uz daju aj fotecku??? 🙂

gelinka75
7. feb 2013

@azzura oki tak uvidime zajtra ☹