Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 nevolala, minule som jej povedala, ze budem PN este asi 3 tyzdne, potiahnem to do konca mesiaca a od 1.3. nastupim, vcera sme to s mm akurat rozoberali, som mu hovorila, ze ci to nie je blbe ze som tak dlho doma a on ze a co chces po tom co si prezila? musis sa dat do poriadku, ved aj on vidi, ze maly stres ma sunda uplne
@azzura to bude vysnivane babatko 🙂
@martinazvo 🙂
@gelinka75 netreba sa ponahlat do prace...
@azzura mozes sa na vsetkych vykaslat v praci, vidis ja som riesila, ze popri tehu budem robit, a o par dni nato som o ne prisla a mam pocit, ze som sa na vsetko mala vykaslat a zaoberat sa sama sebou a nic neriesit, pre mna aj to bol stres ako na mna sefka tlacila ze nech volam riaditelovi atd. proste ked zas ostanem tehotna, uz tam nevkrocim, nech sa postavi aj na hlavu, chces byt ferova ale im je to totalne jedno, vsak ako mi minule povedala nie som prva ani posledna co sa jej to stalo, uplne necitlivo, akoby som bola kus handry
@martinazvo ved to, ze aj mi je dlho doma, ale psychicky som neni v poriadku ☹
@janap76 nevypípam, nemam dovod...mate obe pravdu, iba ja tento tyzden chovam ako typicka vaha.....ja som už z toho vsetkoho tak strasne unavena, dnes som cakala že klesnem alebo že ostanem, ale nie že stupnem a potom krv....prve co som urobila ked som dosla do prace tak som si kotrolovala predosle grafy a ziadny ani trosku podobny tam nebol
@gelinka75 ja som od OPU na PN, kvoli tej ruke a tiez mi z toho uz riadne sibe ☹ ☹ ☹ a sadru mam mat az 8 tyzdnov a mam za sebou 3 😠
@martinazvo ja som doma od zac.decembra potom som isla zac. januara do prace na tyzden, potom zas na PN, tak uz taham pomaly 3 mesiac
@gelinka75 tak to je fakt dlho teda.......
@martinazvo teraz som 3 tyzdne po MA 😖
@gelinka75 JOOOJ, TO MA MRZI ☹

@lubanka DAKUJEM, DUFAM AJ JA 🙂