icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 dik a na veselsiu temu

janap76
7. feb 2013

@azzura prosím ťa pekne....si nemyslíš že si chceme buchnúť ..... preboha, len ty si priamo v tej panike, tak preto ten iný uhol pohľadu.....keby sme ťa nemali radi, tak ti to nenapíšeme, iba prikyvujeme ....fakt je to len úprimna snaha pomôcť.... ☹ nehnevaj sa ......

azzura
7. feb 2013

@janap76 Janulka ja sa nechnevam a mate vo vsetkom pravdu a som rada že vas mam, ale ja to citim inak, mozno som si to sama sposobila a mozno nie, lebo prvy pokles zacal ked som este nepichala, asi aj maternica bola v soku ze som tehu....aspon mam pohnojene 😀

janap76
7. feb 2013

@gelinka75
@azzura 😀 😀 fotečku ? hmmm neviem...podľa toho čo vravel, budem 6/6 asi 🙂 beriem si zajtra dovolenku..... včera som hovorila s mojou nevlastnou segričkou ...a vravela som jej že už nemám ani už žalúdok na vode, ani zaspatá taká nie som.... nič, iba bolesť pŕs.... z celej duše sa snažím prinášať iba dobré správy a pevne verím že to tak bude aj zajtra 😉 🙂 😵 ...priznám sa v kútiku srdca mi riadne lepí .....ale pssssst 😉

azzura
7. feb 2013

@janap76 moja bude dobre, nemusis mat typicke tehu príznaky....zajtra na teba budem mysliet

azzura
7. feb 2013

@janap76 poslala som ti srdiecko, ja ho uz nepotrebujem

janap76
7. feb 2013

@azzura ja viem že budeš na mňa myslieť 😵 ďakujem a posielam ti tiež 😝 😉

janap76
7. feb 2013

@azzura ešte ťa tam vytáčajú ?

azzura
7. feb 2013

@janap76 😵 si neuveritelna, ale nepanikar, vsetko bude ok. Na kolku ides??

azzura
7. feb 2013

@janap76 už som v klude, ale ked dojde sefka z bA tak sa na mne vyzuri, lebo zas to na nu spadne aj ked som to ja sposobila...proste na material do zastupitelstva som napisala zle meno a ten debil na to poukazuje, drbne mam s tych madarských priezvisk, ale ked otvori material tak tam je uz vsetko ok...

janap76
7. feb 2013

@azzura máme tam byť o 9.40 hod ...tak z domu ideme o 9 hod. už nech je víkend 🙂 a ty teraz kedy ideš do CAR ?

azzura
7. feb 2013

@janap76 no neviem, ak sa mi rozbehne dnes tak zajtr ak nie tak az v pondelok, lebo sa chodi na kotrolu medzi 2-4DC.
Ok, tak v tu dobu budem na teba mysliet a hlavne sa držte 🙂

gelinka75
7. feb 2013

@azzura a boli ta aj brucho? stale nad tym rozmyslam, ze co to vsetko znamena

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 obcas mam pocit že sa mi tam nieco trha, potom je klud, potom nieco slabo pichne....ani sama neviem, snazim sa co najviac sediet
Zajtra budem mozno mudrejsia

gelinka75
7. feb 2013

@azzura ale mas take pravidelne bolesti? napr. kazdych par minut boli? lebo ak ano tak to su kontrakcie 😠

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 ked sedim tak mi nic nie je, ale ked sa postavim a idem len na wc cez chodbu tak ma tam taha-trha, ako ked sa rozbieha mrcha, proste klasika

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 ja už som si opat vtlkla do hlavy že je konec. Dufam, že zajtra zas nebudem rozhadzana z BT alebo ..... uz stacilo, aj na kona je toho na tento tyzden dost a ja uz meliem z posledneho

gelinka75
7. feb 2013

@azzura to ti verim moja, je to tazke 😖

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 ešte aj v robote sa to serie a mm na chripku ako hrom a chodi do prace, takže spermoše budu asi o hovne na IVF...vsak ked sa serie tak poriadne

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 ty si len pekne hovkaj doma, lebo v praci je to o držku...viem že peniaze potrebujete, ale klud na duši je potrebnejší

gelinka75
7. feb 2013

@azzura neviem preco mame vsetky taku smolu 😖 preco to nemoze byt jednoduchsie aspon o kusok 😠 😠

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 bude, ale asi si musime dobre vsetky padnut na hubu

janap76
7. feb 2013

@azzura už prišla ?

azzura
7. feb 2013

@janap76 😀 nie, iba v pri curani

janap76
7. feb 2013

zabudla som Vám povedať, že moja svokra odkedy vie že sme tehu, tak pozerá super mamu 😀 😀 😀 podarená nie ? 😉

azzura
7. feb 2013

@janap76 co už zabudla ako sa ma starat o vnúča 😀 ozaj ty si teraz v kolkom tt?

gelinka75
7. feb 2013

@janap76 aj ja pozeram, teraz tam davaju ako stravovat male deti, zatial nic podstatne

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 hmm, fakt nic pre nas...akurat tak možme krmit nasim mm 😀 😀 😀

gelinka75
7. feb 2013

@azzura no zatial nic pre nas teda 😀

azzura
7. feb 2013

@gelinka75 🙂 aj tak dokym budeme mat deti, tak zas budu ine novinky v stravovani, co je teraz dobre tak potom zas nebude